Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czytaliście artykuł w Vivie? Podobno Johnny ma romans. Ja nie wiem, kupiłam tą gazetę, żeby przeczytać coś na prawdę ciekawego, a nie plotki. A co Wy o tym sądzicie?

asialuk

Dla mnie informacje pochodzące z portali typu "pudelek" "kozaczek" itp. (bo to tam te ploty pojawiły się najpierw)są prawdziwe jak śnieg latem.
No a jeśli to prawda...cóż,okaże się,że Johnny wcale taki święty nie jest.

taCoryje

A czy on kiedykolwiek był święty ?
Nie, jak byś znała jego biografię to byś wiedziała co nieco ;)

asialuk

http://kobieta.wp.pl/gid,10093455,img,10093460,kat,26405,galeriazdjecie.html?tic aid=16252

Co jest grane :D ?

Cattheriine

Magazyny rozpisuja sie o rzekomym romansie a dowodow nie ma. w Public enemies Johnny romansuje z francuska aktorką ale czy tak jest w życiu prywatnym??Mam nadzieję ze nie. w końcu on ma dziewczynę ktora jak depp twierdzi zminila jego zycie oraz dwojke dzieci. Marion ma chlopaka a to ze znana jest z ;licznych romansow i caluje Johnny'ego w policzek chyba niczego nie dowodzi......

użytkownik usunięty
asialuk

Lady Rosely "są prawdziwe, jak śnieg latem"
no nie wiem, nie wiem...
ostatnio było 25 stopni i padał grad:P więc nigdy nie wiadomo :)

Przeczytałam artykuł z wielkim nie dowierzaniem. Szczerze mnie rozbawił, zwłaszcza fragment o tym jak Guillaume Canet rozstał się ze swoją żoną (Diane Kruger) z powodu Marion Cotillard i ich romansu na planie filmu „Miłość na żądanie” . Canet i Kruger rozwiedli się na początku 2006 roku, bodajże po roku separacji, a w związku z Marion jest od października 2007 roku, w filmie „Miłość na żądnie” zagrali w 2003 roku. Viva dat nie podała, bo wtedy sami obalili by swoją własną tezę, że Marion romansuje z partnerami filmowymi.

Audrey79

madzia-angel pisząc "święty" chodziło mi o jego ostatnie zachowania o którym rozpisują się portale internetowe.
wiem,że kiedyś johnny był niegrzeczny,a nawet bardzo niegrzeczny, mnie jednak chodzi o ostatnie lata,w których deklarował swoją przemianę,za która odpowiedzialna jest vanessa i dzieci, co zresztą często udowadniał (chocby skromny datek w postaci miliona funtów dla szpitala, w którym wyleczono jego córeczkę).
tłumaczę się,żeby nie było,że takich podstaw z życia swojego idola nie znam (ale uczciwie przyznaję,że biografii nie miałam okazji przeczytac-jedynie fragmenty zamieszczone w internecie).

taCoryje

Ee ja tam w to nie wierze. Johnny się zmienił i na pewno nie zrobił by Van takiego świństwa

_LadyGirl_

Kiedy jego rodzice się rozwiedli - bardzo to przeżył. Myślę, że dlatego Depp nie zrobiłby tego samego swoim dzieciom.
(Mam pytanie czy w "Vivie" w tym numerze jest fotka Orlando Blooma?. Z góry dziękuję za odpowiedż).

asialuk

Po
1. Gazety kłamią !
2. Johnny zawsze powtarza że rodzina jest dla niego wszystkim i to dzięki niej przejrzał na oczy i przestał brać. Wiec po co by miał teraz to wszystkie zostawić dla jakiejś francuskiej aktoreczki ? Oj on nie jest taki \!

Poczytajcie sobie `Johnny Depp - Współczesny buntownik`
^^

Siabadabada

Ja czytałam jego biografię i też nie wierzę w jego romans z tą całą Marion Cotillard. Johnny jest bardzo popularny i dziennikarze pracujący w gazetach wiedzą, że taki skandaliczny artykuł w ich czasopiśmie spowoduje, że więcej ludzi ją kupi.
(Czy ktoś kto ma tą najnowszą "Vivę" i mógłby mi powiedzieć czy nie ma tam przypadkiem fotki Orlando Blooma? Z góry dziękuję :-))

asialuk

napewno nie ! on przeciez jest juz od paru lat z vanessa paradis
i jest z nia szczesliwy (chyba) i ja kocha (chyba) a romans ???? napewno nie

KAOS_79

Euhenia, ja mam tą gazetę i wprawdzie nie czytałam całej, ale nie zauważyłam zdjecia Blooma ;)

asialuk

tej gazecie same kłamstwa są. Mnie najbardziej zdziwiło, że napisali, że Johnny na plan filmu Public Enemines sprowadził 10 skrzynek wina tylko dla siebie:/ A ja czytałam, że sprowadził dla kumpli z planu (tak opowiadał jego znajomy)i zrobili sobie impreze:/

asialuk

Asialuk,

Dziękuję za informację :-)

Euhenia_2

nie nie czytaliśmy kur**

asialuk

asialuk, tak za jakies 10 lat (jak w koncu bedziesz miala juz cos kolo 20) bedziesz sie smiala ze swoich komentarzy i tekstow zamieszczonych tutaj. Ale poki co to ja pozwole skwitowac Twoj post nastepujaco: buahahahahahahaha, nie moge! Trzymajcie mnie!
Dobra, grunt ze potrafisz czytac i nie chwycilas za Fakt, albo nie powolalas sie na jakies inne zrodlo 'informacji' takiego pokroju.

ps. a jak sie okaze, ze rzeczywiscie ma romans to co? skoczysz z okna? bo nie bedziesz miala okazji stac sie Pania Depp?
rece opadaja...

bornstubborn

Nie, nie skoczę z okna. Co najwyżej się zdziwię.

asialuk

co o romansie mowi sam zainteresowany? W Gali zamieszczona jest wypowiedz Johnny'ego który mówi że ślubu nię będzie, nadal jest z Vanessą i chce miec z nia jeszce jedno dziecko;]A o romansie z kolezanka z planu mowi ze jest pod wrazeniem dziennikarskiej fantazji

monique_19

Johnny Depp jest dojzałym i odpowiedzialnym facetem, nie sądze żeby takowe zajście miało miejsce

Black_Smog

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... ty go kur** znasz to wiesz