Trochę się zastanawiam dlaczego przy Johnnym wypisana jest tylko jego była żona, jak ma przecierz stałą partnerkę i dwójkę dzieci! Myślę, że powinno się dodać Vanessę!!!
Ja myśle że dodaje się tylko stan cywilny pełny..
Bo dużo ludzi może miec narzeczoną...ale w przypadku Deppa..
powinnni dodac...tak myśle:)
ps. majus zapraszam do siebie:)
tez kiedys o to samo sie pytalam. Mysle ze powinni dodac Vanesse bo juz za miesiac-dwa beda malzenstwem:P (w gazetach pisza roznie; ze 14 maja albo 14 czerwca)
Pamiętam, że przez 2-3 dni było wpisane tak jak ma być, ale potem znów wrócili do tego opisu...zgadzam się, daremne, powinno to zmienić już dawno, no ale po ślubie nie bedą mieli wyboru ;]
A mi to obojętne, co jest wpisane w profilu Johnnyego. Ci którzy wiedzą, że Depp jest z Vanessą nie potrzebują takiej informacji, a tych którzy nie wiedzą zapewne to nie interesuje. ;D
tak, Kate-my wiemy, ale co jeśli ktoś uwaza FW za najlepszą bazę danych? natknie sie na nazwisko Depp w kilku filmach, stwierdzi :gość ma talent... musze się czegoś o nim dowiedziec" wchodzi na FW a tu ani słowa o Vanessie...
poza tym-po 10 latach ich wspólnego życia sądze że jest dość "istotnym szczegółem" w jego biografii i powinna tam być wymieniona :)