Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Trochę się zastanawiam dlaczego przy Johnnym wypisana jest tylko jego była żona, jak ma przecierz stałą partnerkę i dwójkę dzieci! Myślę, że powinno się dodać Vanessę!!!

Majus_5

Ja myśle że dodaje się tylko stan cywilny pełny..
Bo dużo ludzi może miec narzeczoną...ale w przypadku Deppa..
powinnni dodac...tak myśle:)

ps. majus zapraszam do siebie:)

Majus_5

tez kiedys o to samo sie pytalam. Mysle ze powinni dodac Vanesse bo juz za miesiac-dwa beda malzenstwem:P (w gazetach pisza roznie; ze 14 maja albo 14 czerwca)

sweet_paradise1990

Pamiętam, że przez 2-3 dni było wpisane tak jak ma być, ale potem znów wrócili do tego opisu...zgadzam się, daremne, powinno to zmienić już dawno, no ale po ślubie nie bedą mieli wyboru ;]

Anastazja_2

A mi to obojętne, co jest wpisane w profilu Johnnyego. Ci którzy wiedzą, że Depp jest z Vanessą nie potrzebują takiej informacji, a tych którzy nie wiedzą zapewne to nie interesuje. ;D

Majus_5

tak, Kate-my wiemy, ale co jeśli ktoś uwaza FW za najlepszą bazę danych? natknie sie na nazwisko Depp w kilku filmach, stwierdzi :gość ma talent... musze się czegoś o nim dowiedziec" wchodzi na FW a tu ani słowa o Vanessie...
poza tym-po 10 latach ich wspólnego życia sądze że jest dość "istotnym szczegółem" w jego biografii i powinna tam być wymieniona :)

Majus_5

spoko niedlugo bedzie slub i bezkompromisowo wpisza Vanessę obok nazwiska Deppa http://kapitanjacksparrow.blog.onet.pl/2,ID311538086,index.html
Pozdrawiam