Trafiłam na ciekawy artykuł o Johnnym Deppie. Otóż aktor czuje się lepiej w Europie niż w swojej ojczyżnie Ameryce:
"Depp uwielbia spotykać się w Stanach z rodzina i znajomymi, ale i tak zawsze wraca do swojej miłości - Francji.
"Nie ma jak zaszyć się w małej francuskiej wiosce, dookoła której nic nie ma" - mówi aktor. Na co dzień mieszka we Francji ze swoją partnerką Venessą Paradis i dwójką ich dzieci 8-letnią Lily-Rose i 6-letnim Jackiem.
Ostatnio w stanie Illinois kręci swój najnowszy film "Public Enemies". Bardzo brakuje mu Europy i jej wina, dlatego specjalnie dla niego na plan filmowy sprowadzono 10 skrzyń francuskich win, prosto z winnicy niedaleko jego domu. Depp przyznaje, że koi to nieco jego tęsknotę za starym kontynentem. Podobno tylko w Europie czuje się jak w domu, mimo, że urodził się w Ameryce."
http://www.polki.pl/zycie_gwiazd_plotkiiploteczki_artykul,10008960.html
Nie jestem tym zaskoczona, bo czytałam kiedyś bardziej dosadne określenie z jego ust na Amerykę zwłaszcza Hollywood... :-)
Nie musisz tak od razu reagować.Dla początkujących fanów to informacja pożyteczna i fajnie by było gdyby utrzymywała się na szczycie.
Ona zamieszcza przynajmniej jakieś notki...
NO tak...przykra prawda...Ale szczerze mówiąc też bym wolała ,,spokojną" Francję, od ,,zakurzonej" Ameryki...
Nie on pierwszy i nie ostatni. Nie wiem czy to prawda, ale kiedyś w jednej gazecie była notka o Gwyneth Paltrow, która podobno woli Anglię od Ameryki. Widocznie coś jest w tej Europie ciekawszego ;)
Wydaje mi się, że to dzięki Polakowi Johnny został w Europie, bo to Roman Polański mieszkający we Francji zgodził się na to, by główną rolę w "Dziewiątych wrotach" powierzyć nie starszemy czterdziestoletniemu aktorowi, czego wymagała ta rola, ale Deppowi, który wtedy był dopiero po trzydziestce. A właśnie tam w Paryżu po ciężkim dniu spędzonym na pracy z polskim rezyserem poznał Vanessę Paradis, z którą ma dzieci i dla których osiadł na stałe we Francji.
Bardzo możliwe...ale myślę, że Europa jest po prostu sama w sobie piękna i doskonała do odpoczynku i spokojnych chwil z rodziną....
UUU autorka tematu odkryła życie na Plutonie!!!Brawo!!!A tak poważnie to chyba każdy to wie,że Ameryka jest przereklamowana,nie ma to,jak Europa;)
YYYYYYY,nie miałam raczej na myśli Polski,chodzi mi tu raczej o Wielką Brytanię,czy chociażby Francję;P