Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Trafiłam na ciekawy artykuł o Johnnym Deppie. Otóż aktor czuje się lepiej w Europie niż w swojej ojczyżnie Ameryce:

"Depp uwielbia spotykać się w Stanach z rodzina i znajomymi, ale i tak zawsze wraca do swojej miłości - Francji.
"Nie ma jak zaszyć się w małej francuskiej wiosce, dookoła której nic nie ma" - mówi aktor. Na co dzień mieszka we Francji ze swoją partnerką Venessą Paradis i dwójką ich dzieci 8-letnią Lily-Rose i 6-letnim Jackiem.
Ostatnio w stanie Illinois kręci swój najnowszy film "Public Enemies". Bardzo brakuje mu Europy i jej wina, dlatego specjalnie dla niego na plan filmowy sprowadzono 10 skrzyń francuskich win, prosto z winnicy niedaleko jego domu. Depp przyznaje, że koi to nieco jego tęsknotę za starym kontynentem. Podobno tylko w Europie czuje się jak w domu, mimo, że urodził się w Ameryce."
http://www.polki.pl/zycie_gwiazd_plotkiiploteczki_artykul,10008960.html

Nie jestem tym zaskoczona, bo czytałam kiedyś bardziej dosadne określenie z jego ust na Amerykę zwłaszcza Hollywood... :-)

Euhenia_2

E, to widzę, że Amerykę odkryłaś. Kongratulejszyns.

Anastazja_2

Nie musisz tak od razu reagować.Dla początkujących fanów to informacja pożyteczna i fajnie by było gdyby utrzymywała się na szczycie.
Ona zamieszcza przynajmniej jakieś notki...

Bodysnatchers

Bardzo dobrze że woli Europe, i święty spokój na wsi z rodziną, to dobrze o nim świadczy;)

użytkownik usunięty
Euhenia_2

NO tak...przykra prawda...Ale szczerze mówiąc też bym wolała ,,spokojną" Francję, od ,,zakurzonej" Ameryki...

Nie on pierwszy i nie ostatni. Nie wiem czy to prawda, ale kiedyś w jednej gazecie była notka o Gwyneth Paltrow, która podobno woli Anglię od Ameryki. Widocznie coś jest w tej Europie ciekawszego ;)

Euhenia_2

a kto by wolał stany? niedługo zostaną tam tylko bush i emigranci. pępek świata

alien_2

Wydaje mi się, że to dzięki Polakowi Johnny został w Europie, bo to Roman Polański mieszkający we Francji zgodził się na to, by główną rolę w "Dziewiątych wrotach" powierzyć nie starszemy czterdziestoletniemu aktorowi, czego wymagała ta rola, ale Deppowi, który wtedy był dopiero po trzydziestce. A właśnie tam w Paryżu po ciężkim dniu spędzonym na pracy z polskim rezyserem poznał Vanessę Paradis, z którą ma dzieci i dla których osiadł na stałe we Francji.

użytkownik usunięty
Euhenia_2

Bardzo możliwe...ale myślę, że Europa jest po prostu sama w sobie piękna i doskonała do odpoczynku i spokojnych chwil z rodziną....

użytkownik usunięty
Euhenia_2

No po co to by było??? Swiat straciłby tylko wspaniałego aktora...

UUU autorka tematu odkryła życie na Plutonie!!!Brawo!!!A tak poważnie to chyba każdy to wie,że Ameryka jest przereklamowana,nie ma to,jak Europa;)

_Tanya_

Czy ja wiem? Z pewnością w Ameryce lepiej się żyje niż w Polsce.

Euhenia_2

YYYYYYY,nie miałam raczej na myśli Polski,chodzi mi tu raczej o Wielką Brytanię,czy chociażby Francję;P

_Tanya_

Pisząc "Europa" wlicza się także Polskę, ale jeśli chodziło Ci o Francję lub Anglię to zgadzam się- ja też wybrałabym stary kontynent ;).