Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

... z Johnnym Depp'em ma być w kolejnym "Bravo Girl" (Uwaga: kupuje tą gazetę, ale tylko dla Depp'a, Bloom'a i Keiry ^^) nie tym z 14 lutego, bo w tym jest tylko wzmianka o wywiadzie i kilka (wyżej wymienionych osób) fotek.

Nieaktywny_2

dzięks za info :) czyli za 2 tygodnie w bravo, tak?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

A truposz to jeden z twojich ulubionych filmów !!! (Tam tez gra Johnny ) I co...nieznize się do twojego poziomu

Nieaktywny_2

I są plakaty jeszcze... Fajowsko... ;)

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

dzięki za info! muszę to kupić!!!

Majus_5

Hyhy ja też musze iść kupić ;D

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

będzie plakat z johnnym??....................

Nieaktywny_2

super:) tez kupię wyłącznie ze względu na Johnny'ego:)

strawberryfield

Winni się tłumaczą.

karaiby

Ojej dzieki za info!!! Aż zaczęłam krzyczeć z radości!!!!! Już nie moge się doczekać kiedy ją będę miała w moich rączkach:)

Nieaktywny_2

Super! Nic dodać nic ująć.

TODDka

szkoda że dopiero za 2 tyg. no cóż.. czekam, czekam ^^

Nieaktywny_2

0.o Matko Boska. A potem spokojnie idąc po szkole natrafiam na kilka lat młodsze dzieci piszczące na jego widok w gazecie. Na różowym tle.
A tą gazetą chyba Fun Club [czy coś takiego] był. W sumie żadnej różnicy między tym czymś a Bravo nie widzę.
Przerażająca perspektywa.

annn_

Jak myślicie....Będzie jeszcze???????
<za krótki>

Bodysnatchers

Będzie, ale za dwa tygodnie;) Więc czekajmy cierpliwie

Mrs__Lovett

Aha...to się poczeka...;p
:p
za krotki tekst

Nieaktywny_2

Tak, tak, w Bravo Girl marcowym, a w tym z lutego jest Keira dwa razy (ze swoim chłopakiem takie małe i na końcu coś o "Pokucie" piszą to i jej fota z filmu jest), Orlando Bloom i Johnny Depp w jakimś czymś "Co mówią kolory ?". Orli jest jako szary, a Dżony czarny ^^ Tylko że dali takiego dużego Zacusia... :/

Nieaktywny_2

ZACUSIA! to musze kupić <lol666>
hahahah on jest paskudny. wygląda jakby miał całą twarz z silikonu ble.

Nieaktywny_2

o no to dobrze wiedziec:) dzieki wielkie:) szkoda ze to nie w jakiejs porzadniejszej gazetce, to i mozna byloby co nieco poczytac, a tak...no ale dla Johnnego i to wytrzymam:)

Celestial_2

"szkoda ze to nie w jakiejs porzadniejszej gazetce, to i mozna byloby co nieco poczytac" no właśnie... w tych bravo itd ciągle te same pytania zadają...

Nieaktywny_2

którego dnia wyjdzie ta gazeta????

hanson

hmm... Bravo o którym w tym pisali było 14 lutego, więc chyba wywiad będzie 14 marca

Nieaktywny_2

Haha, wywiady w Bravo xD
Toż oni ściągają wywiady z amerykańskich tabloidów albo stron internetowych.. jeśli sami ich nie wymyślają <ok >.
Nie sądze, że którykolwiek z "redaktorów" tego czegoś w ogóle zna angielski .

Heh. Jakby tam wywiad z samym Bogiem był, to bym i tak nie kupił.
No sorki, ale jak raz kumpela kupiła dla brechty, a tam list (w skrócie):
X: Kocham chłopaka którego poznałam przez gadu ale nigdy go nie widziałam, mieszka daleko, co robić?
REDAKCJA: No cóż, nikt nie mówił że miłość jest łatwa, lekka i przyjemna. Ale z drugiej strony, możecie spróbować związku na odległość - to teraz modne.
-_-

A w ogóle dobił mnie jakiś numer tego (czy czegoś innego? takie kolorowe jakieś nie patrzyłem na logo :P) z artykułem niby o EMO. I wśród głównych emo zespołów - Papa Roach i Fall Out Boy, no ludzie, ratunku i trzymajcie mnie mocno.

Aaa. dygresja. Sry xd

Zdenio

jesli chodzi o emo:
mozesz być czarnym skośnookim gejem. mi to tito. ALE DO JASNEJ CHOLERY EMO TO JUZ PRZEGIECIE! pozdrowienia dla bravo-jezu jak ta gazeta manipuluje niedowartosciowanymmi dziewczynkami to sie we łbie nie mieści.

sory za offtop;))