Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy podoba się komuś nowe zdjęcie Depp'a na filwebie?!? Bo wg. mnie jest OKROPNE poprzednie było o niebo lepsze!

zosiula

Racja, poprzednie było lepsze.

Foxi_2

To zdjęcie jest obleśne! Najgorsze jakie widziałam!!!!! Błagam, niech ktoś je zmieni!!!

Majus_5

Taaaa,beznadziejne,tak samo prosze o zmiane u Natalie Portman

zosiula

Aj, no za dobre to nie jest!!!! Może faktycznie poprzednie...

zosiula

Jesteście nienormalni :|
Najpierw 5634738282929 petycji o zmiane zdjecia, a teraz jak juz TEN CZAS NADSZEDL to nic nie pasuje. PODZIWIAM za umiejetnosc NARZEKANIA.

Cyanide

Zgadzam się - przydałoby się Wam porządne lanie siekierą w łeb na orzeźwienie, idioci. Zacznijcie czytać książki i poezję.

sperma

Ale kiedy prosi sie o zmianę zdjęcia to chodzi o to, żeby zmienić na <uwaga, mam nadzieję że zrozumiecie> ŁADNIEJSZE! A to jest jednym z tych mniej udanych. Mam nadzieję, że wrócą do poprzedniego. I jeszcze takie jedno pytanko poza tematem- Sperma i Cyanide, jesteście takie złośliwe z natury czy wkładacie w to trochę wysiłku???

Lady_From_Burton_World

A może wstawcie zdjęcie różowego zajączka z białym ogonaskiem i niebieską wstążką na uszkach? On jest taki ładny i słodki :-*

"I jeszcze takie jedno pytanko poza tematem- Sperma i Cyanide, jesteście takie złośliwe z natury czy wkładacie w to trochę wysiłku???"

Ja z natury. Lubię pisać chamskawe posty do kretynek na forach różnych aktorów, które swój życiowy zapał kulminują i przeznaczają na zmianę foteczki na stronce swej ulubionej aktorzyny - mam to od dziecka.

Ale racja, racja, walczcie o swoje prawa!

sperma

oirguowifojvohroghrohg

Nieźłą fotkę wynegocjowałyście dziewuszki! Jest naprawde O-K, Depp wygląda na niej jak indyk bez szyji ;) KURKA, zaraz się zapłaczę ze śmiechu.

Złośliwość? A cóż w tym złego, jedni kochają cały świat i żyją peace and love, inni wolą chować się w kątach, jeszcze inni lubią masować stopy swoim kurczakom, z koleji następni lubują się w graniu w polo, a my ze SPERMĄ złośliwość mamy chyba we krwi, co nie, SREBERKO :*?
<po co się męczyć?>

zosiula

To jest okropne, na tym JEDYNYM zdjeciu mi się nie podoba. xDD
Błagam zmieńcie na jakieś gustowniejsze...
Na blogach wielu osób są fajniejsze, ciekawsze!

zosiula

Beznadzieja. Zdjęcie jest marne, poza tym On już nie ma 18 lat!!!

zosiula

według mnie jest o wiele wiele lepsze od poprzedniego a jak prosiliście o inne to macie inne a jak sie nie pogoba to sami zmieńcie je kto by się zdjęciem przejmował

rozilla

Ja wcale nie prosilam o inne zdjecie. Jakos nie specjalnie przywiazuje do tego uwage. Sa jednak dwa ale.. Po pierwsze, wedlug mnie zdjecie powinno byc bardziej aktualne, a po drugie, o ile sie nie myle to jest zdjecie promujace "21 jump street", a powinno byc z jakiejs niezaleznej sesji.
To tyle obiektywnej krytyki.

zosiula

Zajebiste zdjęcie ;] Poważnie! Wygląda prawie jak....ja :P

Rimmi87

Moim zdaniem poprzednia fotka była lepsza. Ta mi się nie podoba.

Ithilien

Nie narzekajcie tyle! nie jest takie złe

kamilakamila

Cicho...To zdjęcie jest ok, lepsze od poprzedniego. Jeśli nie chcecie tamtej fotki to nie narzekajcie. Mi się podoba.

zosiula

boże zlitujcie się zmieniecie tą fotke jest wiele lepszych od tej.

puma

Mnie się tamto bardziej podobało. Kto w ogóle decyduje o zdjęciach?

zosiula

też uważam, że nie jest najpiękniejsze, Johnny ma dużo zdjęć, które są o wiele lepsze

zosiula

yhy!!! To zdjęcie nie należy do najpiękniejszych ;p...

Agusia_De_

A mi sie to zdjęcie nawet podoba, a poza tym co to zaróżnica jakie zdjęcie i tak każdy wie jak on wyglada :p

Lithi

No i mamy następne zdjęcie! Widzę małą poprawę co nie zmienia faktu, że Johnny ma jeszcze dużo ładniejszych zdjęć ;). Ale jest już lepiej :)

Lady_From_Burton_World

To zdjęcie jest o niebo lepsze ale i tak nie najlepsze... Przecież w necie jest b.dużo odjazdowych zdjęć Deep'a. Mozna je znaleźć np. http://www.deppography.com/ - zajebiste fotki ;) Pzdr.

zosiula

Ciekawe jest to, jak znajdujesz fotki w google, wpisujac DEEP- paradoksalna sytuacja nie uwazasz?

zosiula

mii się to zdjęcie bardziej podoba od poprzedniego...ale i tak Depp ma o wiele lepsze zdjęcia niż to

zosiula

wescie sie wszyscy uspokujcie co wam sie niepodoba na zdjeciu Johnnego przeciez to jest normalne zdjecie kurde wescie sie opamietajcie ale wogole tyego nie komentujecie bo teraz jestescie wszyscy zalosni i zachowuwujacy sie jak male dzieciak

Requiem

To jest całkiem dobre.

martamar16

To jest super! Wielkie dzięki, że ktoś zmienił!!!

Majus_5

a jakie zdjęcie było przed tym, że wywołało taką burzę? ;]

Seniorita_Paulita

Nie chcesz wiedzieć, zapewniam cię ;-)

martamar16

no właśnie zastanawiam się jakież to zdjęcie mogliście nazwać ,,okropnym" ;D Jakby ktoś mógł zaspokoić moją ciekawość i np. dać linka to byłabym wdzięczna :D

Seniorita_Paulita

ha.. a mi się tam podoba, lepsze niż popszednio.
Takie śmieszne troszke ;)

Annouche

To poprzednie było świetne, po co zmieniać??!! A to jest takie... no nie powiem, że złe, bo on na wszystkich zdjęciach wygląda świetnie, ale to jest takie... gorsze ;((

L_M

tamto lepsze... ale tam o zdjęcie sie kłócić , to już nie ma lepszych tematów?

zosiula

Boże... taka awantura o jakieś głupie zdjęcie ;/ Co Wam za różnica, która to fotka? Czy słabe zdjęcie odbiera talent Johnny'emu? ;-)

użytkownik usunięty
zosiula

W pełni się zgadzam. Zmieńcie,żeby było widać profil twarzy. No... w ogóle całą twarz.
Może takie?
http://jean-paul.persijn.net/albums/Johnny-Depp/Johnny_Depp_15.sized.jpg
Albo inne.
Zmieniłabym też zdjęcie Keiry Knightley. Jest dużo ładniejszych.

A ja proponuję któreś z tych:
http://images.usatoday.com/life/_photos/2006/08/16/depp.jpg
http://pu.i.wp.pl/?k=NjkzNjUsNDgxNTI1&f=Johnny_Depp6666.jpg
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/070509/depp_l.jpg
Nie wiem czy się nadają, ale są ładne ;D

zosiula

Dziwne jakieś jest, co on robi, czochra sobie czerep?
A po kiego grzyba?

zosiula

Bo mu kazał facet od zdjęć xD. O lol dziwne macie co niektórzy pytania ;p. I nie narzekajcie to zdjęcie jest lepsze od poprzedniego, chociaż racja, dużo jest lepszych od tego..
pozdrawiam...

zosiula

ja uważam, że to zdjęcie jest fajowe, wygląda na nim jak mój tatka.

zboq_2

Ja bym sie tak pochopnie nie ujawniala z tym faktem, bo zaraz sie rzuca dziewczyny, ktore beda chcialy zdobyc numer telefonu do Twojego tatka xD
Pozdrawiam :D

Astartte

A według mnie zaraz znajdą się raczej takie, które będą chciały zamordować Cię za taki stwierdzenie... No cóż, robisz to na własną odpowiedzialność!

L_M

W sumie.. Jedno z powyzszych xD