Czy on ma żone? Bo podobno miła sie ożenić z Vanessą ale to ponoć odwołali czy coś... na gorze strony nic o niej nie pisze, ale moja koleżanka kłuci się ze mną że ma! Z góry dzięki za odp:) mam nadzieje że nikt sie nie przyczepi że zaśmiecam forum...;/:P
forum nie idzie zasmiecic :) mozna pisac co sie chce i ile sie chce :)nawet jak to jest pytanie " ktora jest godzina ? "
Dzięki za odpowiedź:)
Niektórzy sie przyczepiają że sie zaśmieca forum takimi pytaniami...;/ pozdrawiam:)
No po to jest forum żeby pisać, a jak inni sie czepiają to już ich sprawa. Johnny oficjalnie przyznał, że nie bierze ślubu z Van. Ale czytałam także w różnych stronach www i w gazetach (nie plotkarskich), że Johnny planuje(bądź starają się) o 3 dziecko z Van, no ale to plotki, więc nic nie wiadomo.
Johnny nie wziął ślubu z Vanessą Paradis i chyba nigdy nie weźmie.Ale wg mnie skoro są ze sobą 10 lat i mają dwójkę dzieci powinni chyba wziąć ślub,a nie żyć na"kocią łapę"
A po cholerę ślub??!! Ślub to tylko może zepsuć ich relacje, a nie polepszyć...wiem z doświadczenia...większość moich znajomych, którzy żyli na "kocią łapę" (niektórzy byli ze soba 12, 15 lat) byli bardzo kochającymi się parami, a jak wzięli ślub to nie mijał miesiąc a już brali rozwód :(
Dla mnie to byłoby fajnie gdyby w ogóle nie był z Paradis,ale mogę gówno na to poradzić.Chciałabym go widzieć przy boku jakiejś ładnej kobiety,a Paradis do takich nie należy.Wg mnie oczywiście.
Według mnie Vanessa jest naprawde piękna chociażby przez to,że nie stosuje żadnych operacji plastycznych-mało którą znaną gwiazdę można posądzic o coś takiego bo botoks jest "modny"-a ona naturalna i chyba to Johnny ceni w niej najbardziej.
A skoro żyją ze sobą 10 lat bez ślubu,mają dwójkę dzieci i są szczęśliwi to po cholerę im ślub,który,jak dla mnie,prędzej by ich miłośc zniszczył niż przypieczętował...
солнсе jesteś żałosny,żal mi takich bachorów jak ty.Myślisz,że jak jesteś wulgarny i jak obrażasz innych to błyszczysz????Hehe jeszcze jeden głupi komentarz to Ci tą mordeczkę rozp...Czy nie można tu miec własnego zdania?!Zawsze trzeba się zgadzać z waszymi opiniami????Dla mnie Paradis jest brzydka i tak zostanie.
солнсе- dlaczego musisz na każdym forum wypisywać swoje nieinteligentne teksty i obrażać innych???:/
To ty przestań szczekać do starszych cwelu.....Bo wiem,że na pewno jestem starsza od Ciebie....sądząc po twoich tekstach jesteś jeszcze rozszczekanym dzieciakiem....ASSHOLE...