Dostałam fotke z autografem Johnnego! i to bardzo sie zdziwilam bo wyslalam tam tylko maila.a ponoc trzeba wyslas zwyklym listem ze znaczkiem zwrotnym:) ale fajnie:)hehe
A na jaki adres pisalas jesli mozna wiedziec? :D (sorry nie czytam dokladnie forum) :)
A przy okazji, gratuluję.
A co dokładnie im napisałaś? Że chcesz koniecznie autograf i ci przysłali?:) Bo to tak troche głupio tak prosto z mostu walnąc;)
napisałam tam...ciekawe czy dojdzie...teraz mam sens życia...:P
dzięki za adres mailowy i GRATULUJĘ CI!!! :)
heh u mnie z angielskim kiepsko wiec pisałam jaknajprostszymi zdaniami.napisalam ,ze jestem z krakowa i uwaam deppa za wspanialego aktora i uwielbiam wszystkie filmy z jego udzialem itp itd i ze bylabym bardzo szczesliwa gdybym otrzymala jego zdjecie z autografem.
a zdjecie niebieskie i widac ze jest podpisane normalnie pisakiem a nie wydrukowane.a na kopercie byly dwie pieczatki jedna z usa a jedna z francji:)
z FRANCJI?! to może to jest oryginalny autograf... jak ja dostałam to była tylko amerykańska pieczątka... w każdym razie gratulacje;))
Tak? i co jeszcze? Może jeszcze cała kolekcje filmów z jego udziałem? Przepraszam, ale takie kity można wciskac dzieciom w przedszkolu.
...............................
,,Skąd wiesz, że on wciąż zyje?''
,,Nie wiem tego, nie mam pewności, ale....wierze, że żyje. Widzisz, zanim się pojawił w naszym domu, nigdy nie padał śnieg. A od tego momentu - pada. Gdyby go tam na górze nie było, nie padałby teraz snieg. Czasami jeszcze tańcze, gdy pada''
Słucham??Uważasz ,że zmyślam??po co miałabym to robić? wejdz sobie na moj profil zaraz wkleje zdjecie koperty
Tak, własnie tak uważam
...............................
,,Skąd wiesz, że on wciąż zyje?''
,,Nie wiem tego, nie mam pewności, ale....wierze, że żyje. Widzisz, zanim się pojawił w naszym domu, nigdy nie padał śnieg. A od tego momentu - pada. Gdyby go tam na górze nie było, nie padałby teraz snieg. Czasami jeszcze tańcze, gdy pada''
Zazdroszcze a już tym bardziej że najprawdopodobniej jest to autograf oryginalny!!!Jestem kiepska w Angliku możesz umieścić tutaj to co wysłałas???
BŁAGAM!
Po co miałabys zmyslać?
A choćby po to, żeby się pochwalic, żeby zaraz dostać odpowiedzi w stylu: ,,Ale masz super'', ,,Zazdroszcze ci'' itp. Przecież to miłe, czytać cos takiego, no nie?
dziwna jestes:)może i miłe ale wiem że każdy kto napisze może dostać to samo tylko trzeba sie postarac.pozatym nie wiem po co zmyslac.mile sa takie komantarze jak sie nie klamie ..nie cieszyloby mnie to gdyby tak nie bylo!
poDepptana ja jestem okropna z angielskiego i szczerze uwazam ze w kazdym "zdaniu" ktore tam napisalam jest z wieloma bledami i nie gramatycznie. hehe podaj maila to ci to wysle nie chce sie osmieszac tutaj:)
belatrixnet:
Najpierw przejrzyj całe forum,gdzie będzie mowa o takim czymś,a później spokojnie się wymądrzaj...zresztą jakby ludzie nie czytali tamtych tematów to by nie uwierzyli tak jak ty,dlatego poświęć swoj cenny czas na obejrzenie całego forum
Pozdrawiam
Skoro nie masz to mi chyba nie pomożes:(
Wejdz na mój temat:
,,Mógłby mi ktoś pomóc;D?''
Pozdrawiam,eh belatrixnet sie kajś zapodziała,może forum pszeszukuje...;D
Mam pytanie. Czy dużo sie za to płaci i czy wogóle się płaci, bo szczeże mówiąc jeszcze nigdy nie wysyłałam maili o autograf i pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Nigdy nie podejrzewałam, że można dostać autograf przez wysłanie maila. Dzięki i pozdrawiam.
Gratulacje :D
Ja wysłałam kiedyś na maila, ale nic nie doszło. teraz potwierdzone, że odpisują - wyśle jeszcze raz ;)
Nie, nie przeszukuje forum, bo juz kiedy podobne zmyslone historyjki o tym, ze fanki Johnny'ego spotkały go np. w Londynie lub że dostały jego autograf, czytałam.
Dla mnie to jedne, wielkie bzdury.
Cud, miód i orzeszki. Też mam zamiar wysłać takiego maila, problem leży w tym, że nie mam pojęcia jak przekonać do tego rodziców. Do podania swojego adresu zamieszkania. :(
Oni od razu że to jakaś ściema itp. Są nadopiekuńczy, tak bardzo, że to aż nudzi.
Macie może jakieś pomysły? Proszę, pomoglibyście mi?
Chyba nie kontrolują Ci skrzynki nadawczej? Wyślij mejla nie mówiąc im o tym? Nie rozumiem w czym tkwi problem.
Tak, tak, tyle to ja też wiem. :]
Problem tkwi w tym, że jeśli by mi odesłali autograf, to co mam im powiedzieć?
Zaczną mnie atakować, że "podałaś adres nie znajomym, bla bla bla".
hehe, musisz zrobić to co ja xD maila wysłałam bez problemów, a teraz zostaje tylko koczować pod skrzynką na listy przez jakieś półtorej miesiąca:P heh, mam nadzieje że chociaż będzie na co czekać;) hihi;)
armybratona mogłabyś napisać DOKŁADNIE jak wysłałaś tego meila i co tam napisałaś- taką instrukcję- jak chcesz możesz mi to wysłać- mój meil klaudia4@onet.pl
hehe zaraz wam wysle tego maila co im wysllalam tylko nei smiejscie sie ze mnie:) i wyslalam normalnie tak jak tam pisze a w naglowku napisalam please :) hehe i z mojej normalnej poczty pisalam i nie odpisali mi na maila tylko przyszedl autograf po miesiacu.