Dostałam fotke z autografem Johnnego! i to bardzo sie zdziwilam bo wyslalam tam tylko maila.a ponoc trzeba wyslas zwyklym listem ze znaczkiem zwrotnym:) ale fajnie:)hehe
ale sie nakręciłam na ten autograf :P juz jakeś 3 miesiące temu chciałam wysłać list, ale jakoś nie było kiedy :)) ale maila mogę wysłać, tyle że mam takie szczęście, że na pewno mi nie odeślą. może mi ktoś wysłać wzór takiego listu ??
karolina9213@op.pl proszęęę :)
Mam nadzieję że mi przyślą.. ;(
To co z tego, ze to nie jest autentyczne, i tak się będę cieszyć jak dostanę. ;DD
Hej! Czy mogłabyś mi przesłać na skrzynkę informacje nt. co napisałaś w tym e-mailu do Johnnego ? Bardzo byłabym Ci wdzięczna ;) (a mój e-mail to michalki1@wp.pl)
jeśli o mnie chodzi, to już chyba tego maila wykasowałam, ale poszukaj wcześniej kilka stron bo już kilka osób wklejało swoje listy :) a ja napisałam dosłownie parę zdań, na dole adres i tyla:P a autografu dalej nie ma :>
heh, a poza tym ten e-mail raczej nie jest "do Johnnyego" ja w tym moim mailu od razu wyparowałam z hasłem, że "prześlijcie mi prosze zdjęcie z autografem Johnnyego Deppa":P
Hej! Czy mogłabyś mi przesłać na skrzynkę informacje co napisałaś w tym e-mailu do Johnnego? Bardzo byłabym Ci wdzięczna:) Bo tez bardzo bym chciala takie zdjecie z autografen (moj adres nk_skrzat@wp.pl)
Z gory dziekuje :)
Mam jeszcze jedno pytanie do autorki tematu...Czy jak pisałaś tego maila to zwracałaś się bezpośrednio do Johnnego czy tak jakby do jego agentów? Ciekawi mnie forma w jakiej to napisałaś więc jeśli mogłabyś mi to wszystko wytłumaczyć to byłabym Ci niewymownie wdzięczna xD (mój adres
e-mail to: michalki1@wp.pl)
ja pisałam tak:
Hi,
My name is Gosia. I send this e-mail to you, cause I
really wont to get an autograph of Johnny Depp. He's my favourite actor. I
love film "Finding Neverland".
I have make a request for you... can you send to me a REAL photo of Johnny
Depp with his
REAL autograph? That's really important for me, I hope You understand me.
I want to write something about my virtual friends. Actually we are
Johnny's fans. We very like films with Johnny and we are talking about him
every day. We called "Johnny's Angels%u201D. We are dreaming about a travel
to Johnny. I hope one day our dream come truth!
I'm enclose my full adress. Pleas make my dream about atograph come truth.
Address:
imie i nazwisko
ulica
kod i miejscowość
POLAND (koniecznie POLAND bo inaczej dłużej będzie szło!)
Thanks a lot :)
i to wszystko :)
Nie no załamałam sie teraz z tym Poland naprawde jak sie napisze inaczej to dłuzej idze o rany ja zamiast Poland napisałam Polish :/ a wyslalam mail w tamten poniedzalek czyli idzie juz tydzien, chyba napisze jeszcze taz kit
Ja dostałam dzisiaj... wysłano 8 maja.
Ciesze sie, z tego faktu ale i dlatego, że dostają wszystkie osoby, które Jego zdjęcie z autografem chcą ;D
:) Ciesze się ;)
Wydaje mi sie, że jednak jest ręcznie podpisane zdjęcie ...ale nie przez Johnnego tylko jego agenta.
A wygląda tak realistycznie... (bo ma wgłębienia w niektórych miejscach)...więc pomyślałam, że to podpis ręczny
Ale żaden podpis nie jest identyczny. Nawet, gdyby Depp podpisywał te zdjęcia, nigdy nie wyszłoby mu tak jak poprzednio. :)
Gratuluję Ci i musze powiedzieć, że ja też dostałam hmmmm.... trzeci autograf. Szkoda, że wszystkie takie same... :)
skończą się matury to i ja wysle list do niego ;) takim sposobem zamierzam zdobyćz djęcia i autografy wszystkich gwiazd :D