Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dostałam fotke z autografem Johnnego! i to bardzo sie zdziwilam bo wyslalam tam tylko maila.a ponoc trzeba wyslas zwyklym listem ze znaczkiem zwrotnym:) ale fajnie:)hehe

Inez777

Myślicie, że dużo ludzi wysyła takie e-maile? pewnie dużo... głupie pytanie xD skoro trzeba tak długo czekać.

ana89

Jak wszyscy z filmwebu się rzucili na ten temat to pomyśl ile maili i listów przychodzi z reszyt świata...

Inez777

Dokładnie... tym bardziej wyśle jeszcze ten list jutro, tak na przypadek.

ana89

Tu nie chodzi o ilość listów. Taki aktor jak Depp musi mieć całą ekipę od takich spraw. Moim zdaniem wszystko zależe on naszej wspaniałej Poczty Polskiej, która list wysłany z gdańska, do gdańska wysyła ponad dwa tygodnie.

Szucia

Jeśli chodzi o mnie, to poczta jakoś nigdy mnie nie zawiodła, ale różnie to bywa, szczególnie jeśli chodzi o listy z zagranicy.

ana89

Mnie zawiodła , i to już kilka razy- jak ktoś do mnie wysyłał listy, albo ja do kogoś. Opóżnienie sięgało nawet miesiąca. Mail wysłany, teraz należy tylko poczekać.

Szucia

To w sumie wychodzi na to, że można nawet list wysłać, a przez pocztę nie dostanie się odpowiedzi...

ana89

No własnie- i o to się martwie. Jestem prawie pełna, że agencje odpisują prawie na każdy list, tylko, że one zagubiają się gdzie na pocztach. Tak samo jest na odwrót- można wysłać list, ale on nigdy niedotrze. Za 3 miesiące, kiedy nic nie przyjdzie, to wyśle następny. W zeszłym tygodniu, prócz do Johnnego,wysłałam też do Marci Cross i Williama Fichtnera- może przyjdzie chociaż jeden.

ana89

Może kiedyś się dostanie. Trzeba mieć nadzieję i cierpliwość.

Inez777

Ja pierwszy raz takie coś robię i mam nadzieję, że uda mi się za pierwszy razem :) i życzę wam tego też :)
Cierpliwość... obym wytrwała xD

Inez777

Niedługo miną dwa lata odkąd wysłałam pierwszy list, jużnawet nie pamiętam kto to był. Do tej pory nie mam odpowiedzi, więc wszystko może sie zdarzyć Mam nadzieję, że dostane :) Jak tylko to sie stanie- napisze po jakim czasie to sie stało.

Szucia

Nieźle.. tak długo i żadnej odpowiedzi :/ współczuje... ja może zraziłabym się do czegoś takiego.
Ja też dam znać jak dostane list :)

ana89

Hej, coś mi się wydaje, że ja wyślę i list i maila.. :)

Ale pomóżcie mi, co ja mam tak przykładowo tam napisać..

armybratona

Ja też bym prosiła o tą instrukcje mój e-mail: anetaa5@tlen.pl Dzięki i pozdrawiam.

armybratona

Mam małe pytanko czy do innych aktorów wysyła sie na ten sam e-mail, bo wydaje mi sie, że nie, a jeśli nie na ten sam to na jaki?

armybratona

Hej, armybratona :) Pewnie znudziło Ci się już wysyłnie ludziom co napisałaś w mailu ;p Ale mimo wszystko bardzo proszę, żebyś na adres malinka1012@o2.pl wysłała, co napisałaś, bo w ogóle nie znam angielskiego, a też ubóstwiam Johnny'ego :) Bardzo proszę i z góry dzięki :)

rosetta

Słuchajcie, taki list nawet bez translatora można napisac! Wystarczy napisac skąd się jest, ile ma sie lat, swoje imie. Oni i tak tego nie czytaja!

TODDka_2

Możecie mi przesłać ten list bo niezbyt lubie pisać listy po angielsku! Adres e-mail misiu113@op.pl

misiu113

Mam pytanie czy jak wyśle e-mail to powinni coś odesłać na e-maila np. potwierdzenie czy coś w tym stylu? Proszę o odpowiedź!

misiu113

ja wysłałam maila w niedzielę i jak do tej pory nie dostałam odpowiedzi

TODDka_2

z tego co wiem to oni nie odsyłają odpowiedzi chyba by sie zarypali jak by każedemu musieli maila pisać. ;)

NonaT

teraz pozostaje tylko na autograf czekać jeśli w ogóle przyślą

TODDka_2

słuchajcie oczywiście nie chce zaprzeczać niczemu co tu jest napisane ale czy ten autograf autentyk?

misiu113

W sumie to nie wiadomo. Jakaś część z nich pewnie tak ale ile i które??
Mimo wszystko chciałabym mieć taki autograf miło by było popatrzeć na takie zdjęcie z podpisem...

Inez777

mi się wydaje, że to autentyk, w każdym bądź razie podpis nie był drukowany, z tyłu zdjęcia jest uwypuklenie od długopisu, porównywałam autograf który dostałam z autografami na necie to niektóre podpisy są wyżej a niektóre niżej ale czy to Depp podpisywał tego już nie wiem

TODDka_2

ej a ile mniej więcej czeka się na autograf?

misiu113

Średnio to chyba jakiś miesiąc czasem dłużej ale można się wcale nie doczekać...

Inez777

No właśnie więc lepiej nie ma co napalać się...

użytkownik usunięty
armybratona

Ja dostałam dzisiaj i się b.cieszę :)

użytkownik usunięty

ps. czekałam 2 tygodnie.

To szybciutko! Ja czekałam ponad miesiąc.

TODDka_2

HEJ A PRZYSŁALI WAM TYLKO ZDJĘCIE I W KOPERCIE NIE BYŁO NIC WIĘCEJ?

misiu113

Jeszcze kartonik był :D

TODDka_2

wiecie ( opuszczając już temat autografu) to nie wiem czy zauważyliście ale depp ma aktorstwo we krwi nie kończył żadnej szkoły tylko poszedł sobie na casting! Miał gość farta!

armybratona

heheh nei uwierzycie:) dzisiaj dostalam jeszcze jedno foto z autpgrafem Johnnego:):) ale mam szczeście:):):)

armybratona

:) może ktoś jak korzystał z twojego maila to nie zmienił danych........ o matko a jak to JA!? shit shit shit stupid stupid stupid!!!!

NonaT

A ja wczoraj wysłałam maila (ze swoimi danymi :P bo armybartona nie pisala mki swojego adresu bo po co.)

No i wyslalam i mam nadzieję ze mi przyslą autograf...

paulazet

hehe, oni tam mają teraz niezłą inwazje:P wszędzie POLAND ;)

alynka_xD

Ciara a wysyłałaś emaila czy list? :)
ale masz fajnie, tak szybko Ci przysłali!

armybratona

hej :) mogłabym prosić o przykład tego maila co wysłałaś?? Bardzo proooosze :P monita123@onet.eu

zDEPPtana_3

Ktoś się wcześniej pytał, czy jest to autograf autentyczny. Niestety nie jest :( Johnny (a dokładniej jego agencja) przesyła tylko tzw. autopen. Taki autograf jest nanoszony na zdjęcie przez maszynę, dlatego też widoczne jest wpuklenie. Ktoś też pisał, że ma autograf na innej wysokości niż ktoś inny - to prawda, bo maszyny nanoszą je w różnych miejscach, ale autograf jest taki sam. Wysyłając list niestety również otrzymacie autopen, tylko że zdjęcie będzie większe. Odkąd Johnny zagrał w "Piratach z Karaibów" za dużo ludzi chciało jego autograf, dlatego już nie podpisuje na listowną prośbę - zdobyć prawdziwy autograf Johnny'ego możecie tylko będąc na jakiejś premierze - czyli spotykając go lub kupić na aukcji internetowej. Ale pomimo, że autograf wysyłany po przesłaniu e-maila nie jest prawdziwy to i tak jest się z czego cieszyć, bo zdjęcie które przesyłają jest przepiękne :) Ja dostałam je kilka dni temu, po około 6 tygodniach od wysłania e-maila. Poza autografem Johnny'ego mam już kilka innych otrzymanych po wysłaniu maila (np. Kate Moss) - ale to też autopeny lub preprinty (tzw. PP - czyli autografy nadrukowane na zdjęcie). Nie możemy wymagać żeby były prawdziwe, bo nasi ulubieńcy tylko siedzieliby nad zdjęciami podpisując je zamiast grać w filmach ;) Od początku tego roku zaczęłam kolekcjonować autografy, więc coś tam na ten temat wiem, więc jakby ktoś chciał się czegoś dowiedzieć to niech pisze do mnie na agnieszka2307@onet.eu - postaram się pomóc :)

Inestrella

Ehh, jaka szkoda :(
A ja głupia myślałam że to Johnny podpisywał :(

TODDka_2

Ja i tak będę się cieszyć, że dostanę, bo to prawie jak od niego ;)
bosh jedni 6 tygodni inni tylko 2. Fajne różnice.

TODDka_2

No szkoda, ale naprawdę zdjęcie jest świetne, więc warto wysłać tego maila :D i jest się z czego cieszyć :) Zawsze można pomysleć, że przecież w końcu kiedyś Johnny napisał ten autograf, więc to tak jakby od niego ;)

Inestrella

No właśnie, przecież i tak powinno się cieszyć bo to fota i w ogóle za samo wysłanie emaila.

armybratona

dostałam i czekałam praktycznie 3 tygodnie :)

użytkownik usunięty
armybratona

Ja wysłałam dwa razy bo nie przychodził, a dziś przyszły mi dwa xD

serio? to nie kawał prawda? xD
mi starczy jeden... po co mi więcej :P
ale może znowu wyślę.... nie no to johnny'ego kosztuje

ana89

czy tylko ja mam takiego pecha i mnie listonosz omija jak ogień?

NonaT

na pewno jutro dostaniesz!
skoro ja mam pecha i dostałam to ty pewnie też :)