Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dostałam fotke z autografem Johnnego! i to bardzo sie zdziwilam bo wyslalam tam tylko maila.a ponoc trzeba wyslas zwyklym listem ze znaczkiem zwrotnym:) ale fajnie:)hehe

L_M

Już wysłałam, ciekawa jestem czy coś przyślą ;)

Harl

hehe wyslalam wam tresc maila ktory ja wyslalam im:) troche to zagmatwane i robie wiele bledow no ale tylko tak umiem a skoro przyslali to najwazniejsze rzeczy stamtad zrozumieli:)wiecie może gdzie we Francji mieszka Johnny? w jakiej czesci albo najlepiej okolicy?

L_M

jacobst@unitedtalent.com
na ten adres taaak?:D

armybratona

o rany ; O tez tak chce! moze udzielilabys mi rad ;) bede wdzieczna moj email to : rozowykolczyk@tlen.pl

rozowykolczyk

armybratona dzięki!!! Już wysłałam :))

armybratona

O jeeej zazdroszczę :D biscquit@o2.pl czy mi też mogłabyś wysłać treść Twojego e-maila? :d Nie chcę pisać tak samo, tylko poprostu chcę zobaczyć jak to mniej więcej wygląda.. bo chyba nie dam mu od tak mojego adresu? xD

armybratona

Wysłałam, co będzie to będzie. Mam nadzieję, że to nie ściema. Miło dostać takie zdjęcie z autografem. :)

adria15

Ja też wczoraj wysłałam :) zobaczymy co z tego będzie :) napisałam coś od siebie i chyba wszystko napisałam poprawie xD ale któż to wie ;)

ana89

* poprawnie.

A o co chodzi, że można napisać list z tym znaczkiem zwrotnym?
czy ktoś już robił coś takiego?

ana89

Dzięki za maila armybratona ;) A ja mam jeszcze problem, bo mam taka głupią skrzynkę pocztową, że jak pada deszcz, to w niej jest centymetr wody ;D i co ja mam zrobić...? Ehhh...

armybratona

Gratuluję!
Ja też ostatnio dostałam fotkę z autografem tyle że list wysłałam z prośbą.

TODDka_2

A na jaki adres to wysłałaś i musiałaś coś płacić czy jak?

armybratona

zazdroszcze ;)
ale super... też bym chciała dostać autograf Johnnyego :) mogłabyś mi też wysłać tego maila? wiem ze jestem jak wszyscy ale jednak byłabym wdzięczna :D:D:D skoffka@buziaczek.pl już czekam... :D

armybratona

Czy mogłabyś mi również wysłać tego meila, co pisałas? Oto moj adres : magola91@op.pl

z góry dziekuję:)

margola_4

ok wyslalam maile:) no nic sie nie placi:) pisalam wyzej:)

armybratona

a ja sie doczekac nie moge jak dostane ten autograf to chyba połowa ludzi w moim mieście się dowie :) dziekuje za adres i wskazówki :)

NonaT

a ja ma takie głupie pytanie:P jak zatytułowałyście tego maila?? ;]

alynka_xD

Nona spoko zawsze do uslug:P:) i tzrymam kciuki ze dostaniesz autograf:)
heh no ja zatytulowalam tak:PLEASE PLEASE i tak pare razy:) nie wiedzialam co wpisac:)

armybratona

armybratona a mogłabys mi jeszcze wysłać plose bede bardzo wdzieczna :*** mail milusia99@o2.pl dzieki wielkie :****

BK_201

mógłby mi ktoś powiedzieć jak można wysłać list i gdzie, co napisać i czy trzeba coś zapłacić by dostać autograf od Johnnego? pleaseee

ana89

chodzi Ci o taki list co się w kopercie wysyła? na e-maila nie wysyłałam więc nie wiem o co w tym chodzi

TODDka_2

Tak :) właśnie o takie coś :)
byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś mi powiedziała jak to zrobiłaś :)

TODDka_2

Trzeba kupić małą, trochę większą kopertę i kupon międzynarodowy. Małą kopertę adresujecie na Wasz adres, dużą na adres agencji Johnny'ego. Do dużej koperty wkładacie małą, list który napisaliście i kupon. Idziecie na pocztę, mówicie gdzie chcecie wysłać list i w okienku go zabierają. Czekacie na autograf. Ja czekałam ponad miesiąc.

TODDka_2

armybratona mogłabyś mi też wysłac? O jejku, jak bardzo bym chciała ;****

mój mail paulazet@op.pl

TODDka_2

Na poczcie można kupić taki kupon międzynarodowy?
A na jaki adres to wysłałaś? :)

Dzięki za pomoc :)
bo ja wysłała też emaila i zastanawiam się czy nie wysłać na przypadek list, bo to wydaję się być bardziej pewne, że po tym mogłabym dostać autograf.

ana89

Ja wysłałam tutaj:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA

jest jeden problem-może nie być kuponu na poczcie

TODDka_2

upss :/
a Ty gdzie go kupiłaś?
bo ja pierwszy raz słyszę o takim kuponie :/

ana89

ja kupiłam na poczcie na moim osiedlu, bo na głównej nie było. Jak mieszkasz w dużym mieście to raczej nie powinno być problemu z dostaniem kuponu. Cena nie jest wygórowana-tylko 4.50. A jaka radość jak już przyjdzie autograf :D

TODDka_2

Uuu to nie ma źle :)
dzisiaj napiszę ten list i jutro go wyślę :)
a wysyłałaś jakieś zdjęcia czy coś? :)

ana89

Zdjęcia nie wysyłałam, oni sami wysyłają.

TODDka_2

A list pisałaś tak jakby do Johnnego? wiesz chodzi mi o to czy zwracałaś się w nim bezpośrednio do Johnnego?

ana89

zwracałam się bezpośrednio do niego chociaż właściwie to jest zbędne bo ani on ano jego agenci nie czytają listów.

TODDka_2

okey, wielkie dzięki za pomoc :)
teraz to pozostanie mi czekać przynajmniej te półtora miesiąca...
mam nadzieję, że to szybko zleci ;)

ana89

niektórym dopiero po 3 mies przyszedł autograf ;/

armybratona

Hej :) troche spóźniona jestem ale ja też bardzo proszę o wysłanie tego maila!! BArdzo bardzo mi zależy :P monita123@onet.eu będę wdzięczna...

zDEPPtana_3

Wysłałam maila, ciekawe czy prześlą autograf :D

TODDka_2

ja też czekam :D ale ciekawe czy opłaca im się tak za darmo wysyłać autografy :P w sensie, że właściwie muszą płacić nam za znaczek itp.

ana89

mi też się to dziwne wydaje...Johnny ma dużo fanów, przecież nie miałoby sensu kupować tyle znaczków, kopert...Chyba że Johnny się dokłada ;D

TODDka_2

A może inni piszą listy i nie wpadli na taki pomysł jak fanki z filmweb... xD Mnie to właśnie też wydaje się takie dziwne, więc wole jeszcze wysłać list, a to taki drogi interes też nie jest ;)

ana89

Ja wysłałam list z kopertą w środku i kupon zwrotny z usa (międzynarodowy) i teraz nie muszą płacić bo już jest wszystko zapłacone (przynajmniej tak baba na poczcie mówiła)

ana89

list koniecznie wyślij, wtedy na pewno dostaniesz autograf tylko wyraźnie napisz adres

TODDka_2

No na pewno tak zrobię :) napisze coś podobnego co w emailu :) tam miałam akurat tak napisane, że nie za dużo i nie za mało. Dużo pisałaś?

zDEPPtana_3

Ja także proszę o przesłanie tego maila. Nie wiem czy by cokolwiek zrozumieli z mojego angielskiego a bardzo mi zależy. Proszę...;)
agnieszka0147@interia.pl
Byłabym bardzo wdzięczna.

Inez777

ja tam napisałam skąd jestem, jak mam na imię i że proszę o autograf o ile to możliwe

TODDka_2

No ja coś podobnego, ale jeszcze napisałam to co myślę o jego ostatnim filmie i takie tam duperele, ale dużo mi to nie zajęło :) bo też nie chciałam za dużo rozpisywać się, bo to niepotrzebne jest wg. mnie.
Fajnie ino moi rodzicie nic o tym nie wiedzą, bo pewnie wyśmialiby mnie xD

ana89

jak wysłałam list, codziennie chodziłam do skrzynki czasami nawet po dwa razy, a mama się ze mnie śmiała :d

ana89

Ja mam podobnie i tak dziwnie się usmiechają gdy oglądam kolejny film z Deppem. Ale mówi się trudno...

Inez777

u mnie to siora wie o mojej fascynacji Johnnym, a mama to wie, że podoba mi się z wyglądu i lubię oglądać z nim filmy :)
niestety one nie podzielają mojego zdania...
ja na razie nie łażę do skrzynki bo chyba jakiś tydzień albo 2 minęły, a to za szybko.... a w ogóle wysyłałam emaila to mogę nie dostać tego autografu

armybratona

przeczytałam cały temat..... I chyba skorzystam z maila. List z kopertą i kuponem narodowym, dokładnym adresem wysłałam jakis tydzień temu, no ale zawsze warto spróbować drogą internetową :)

Szucia

Ja zamierzam skorzystać z maila a później się zobaczy. Może się uda jakoś. Mam nadzieję.