Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Yoko_ono

zgadzam się z tobą Yoko ono ;pp

enigmatique92

zgadzam się:D z tobą:P
"Mam dla ciebie znaleźć księgę"?

Kapitan_Aleksandra_Sparr

cytat Kapitan Aleksandra Sparrow to chyba dziewiąte wrota.? ; )

olivia11

co do cytatu to prawdopodobnie będą to dziewiąte wrota. Ale myślałam, że podpowiedź polega nie na nowym cytacie tylko że w tym przypadku Madeline daje nam jakąś wskazówkę która nam pomoże odgadnąć pochodzenie filmu. wiec jak to jest ?;p

enigmatique92

oook...no i dam podpowiedź...w tym filmie Johnny ma np. dziecko xD teraz będzie łatwiej?

Madeline

W donnie brasco miał, ale to nie ten film. a w Ed Wood nie pamietam, ale nie odpowiedziałaś czy to o ten film chodzi :P bo już pytałam czy to Ed Wood :P

enigmatique92

nie, nie Ed Wood...w jakim filmie było dość ważne, że ma dziecko? z tych, których nie powiedzieliście oczywiście :P

Madeline

chyba NA ZYWO jak zgadlam to niech mnie ktos wyreczy z cytatu xD :P

drabinka3

w na zywo to było ważna ;p wiec mozliwe ;p czemu nie chcesz dawac cytatu ?

enigmatique92

No i właśnie to jest cytat z Na żywo... xD dawaj ktoś cytat...ja już wolę nie :P

Madeline

"zaczynam świrować." ;d

enigmatique92

sekretne okno?

NonaT

niestety, nie ;p

enigmatique92

Gilbert???

Frances_27

rowniez nie ;p

enigmatique92

to może rozpustnik???

Frances_27

i tym razem pudło.

enigmatique92

może jakaś podpowiedz?? :)

Frances_27

hm, podpowiedz... tylko nie za bardzo mam jaką, bo co bym nie powiedziała to się od razu zgadnie :P poczekajmy jeszcze chwile, ja pomysle nad dobra podpowiedzia a moze ty albo ktos wpadnie z kad pochodzi cytat :P

enigmatique92

piraci 3?

enigmatique92

hmmmmmmmmmm... to może Piraci??? czy jest tu ktoś kto wie z czego jest ten cytat???:)

Frances_27

sory NonaT, nie zauważyłam Cię

Frances_27

ja nie wiem...kompletnie...może don juan demarco jeśli nie było?

Frances_27

nie, nie piraci. Hm podpowiedz jest taka iż (ogolnie ten cytat mowi johnny) ten film jest dziwny i tajemniczy i w sumie Johnny w tym filmie (znaczy jego bohater) też jest taki. I film do najmłodszych nie należy ale też nie jest bardzo stary. Niestety nie mogę wiecej podpowiedziec bo cokolwiek bym powiedziala od razu byscie wiedziały/wiedzieli i wtedy nie byłoby zabawy :P

enigmatique92

Don Juan DeMarco też nie :P

enigmatique92

tak jest taka osoba i jestem nią ja :) <lol>
niestety idę spać więc piszcie jak ktoś ma pomysł z jakiego filmu pochodzi cytat a ja odpowiem jutro koło południa (miedzy 12 a 13) ;)

enigmatique92

truuuposz? xD

Madeline

niestety truposz rownież nie :PP

enigmatique92

jak dla mnie, to to był wyyybitnie dziwny film xD

Madeline

a może odważny? xD

Madeline

hm, może nie aż tak dziwny :PP pomyślcie gdzie nasz Johnny mógł świrować i być ... hm, niespokojny.

enigmatique92

odważny też nie. cała ta wypowiedź brzmi:"Zaczynam świrować.
Widzę nieproszonych gości, obce twarze." :d

enigmatique92

eeej...nie było jeszcze dziewiątych wrót...może to to? xD

Madeline

a to nie jest przypadkiem Las Vegas parano i scena w barze, kiedy Johnny widzi te potworki???

kasanova

heh, tez mi wpadło Las Vegas do głowy ale podpowiedź była: "ten film jest dziwny i tajemniczy i w sumie Johnny w tym filmie (znaczy jego bohater) też jest taki." hehe, a nie wiem czy w las vegas parano Johnny był tajemniczy:P ale cytat trudny, w sumie to ja nie wiem co to^^'

alynka_xD

byc moze, ale byla tez mowa o tym, ze swiruje i jest niespokojny.

kasanova

nie pozostaje nam nic innego jak czekam do jutra na odp;)

alynka_xD

taaak ;d Madelina zgadła! To dziewiąte wrota :PP gratuluje ;))

enigmatique92

byłam pewna, że ktoś już to powiedział...ale potem zobaczyłam i nie było jednak xD

no to mój cytat: "Co to za kwiaty?"

Madeline

Sweeney Todd ?? tam było coś o kwiatach aczkolwiek nie wiem ... :P

enigmatique92

Nie Sweeney...kop dalej xD

Madeline

Gilbert?

Yoko_ono

niee...

Madeline

Edward nozycoreki ??;p

enigmatique92

nie ponownie xD

Madeline

kwiaty, kwiaty, kwiaty ... hmm ... jezdziec bez głowy ?

enigmatique92

niekoniecznie xD

Madeline

mówię pas. nie kojarze filmu gdzie była mowa o kwiatach. jedyne co mi jeszcze swita do las vegas panarano ? ale wątpie. Heh, trudne, trudne :P

enigmatique92

no to nie wiem...mogę podpowiedzieć, że ten film był BARDZO dziwny...przynajmniej jak dla mnie. A cytat powiedziany przez Johnny'ego...jak powiem coś więcej, to będzie wiadomo...

Madeline

może truposz ? ha, wczoraj mówiłaś, że to był dla ciebie dziwny film. To moja ostatnia [na dzień dzisiejszy] propozycja :P tylko czekam na odpowiedź i idę się uczyć :PP