co do cytatu to prawdopodobnie będą to dziewiąte wrota. Ale myślałam, że podpowiedź polega nie na nowym cytacie tylko że w tym przypadku Madeline daje nam jakąś wskazówkę która nam pomoże odgadnąć pochodzenie filmu. wiec jak to jest ?;p
W donnie brasco miał, ale to nie ten film. a w Ed Wood nie pamietam, ale nie odpowiedziałaś czy to o ten film chodzi :P bo już pytałam czy to Ed Wood :P
nie, nie Ed Wood...w jakim filmie było dość ważne, że ma dziecko? z tych, których nie powiedzieliście oczywiście :P
hm, podpowiedz... tylko nie za bardzo mam jaką, bo co bym nie powiedziała to się od razu zgadnie :P poczekajmy jeszcze chwile, ja pomysle nad dobra podpowiedzia a moze ty albo ktos wpadnie z kad pochodzi cytat :P
nie, nie piraci. Hm podpowiedz jest taka iż (ogolnie ten cytat mowi johnny) ten film jest dziwny i tajemniczy i w sumie Johnny w tym filmie (znaczy jego bohater) też jest taki. I film do najmłodszych nie należy ale też nie jest bardzo stary. Niestety nie mogę wiecej podpowiedziec bo cokolwiek bym powiedziala od razu byscie wiedziały/wiedzieli i wtedy nie byłoby zabawy :P
tak jest taka osoba i jestem nią ja :) <lol>
niestety idę spać więc piszcie jak ktoś ma pomysł z jakiego filmu pochodzi cytat a ja odpowiem jutro koło południa (miedzy 12 a 13) ;)
odważny też nie. cała ta wypowiedź brzmi:"Zaczynam świrować.
Widzę nieproszonych gości, obce twarze." :d
heh, tez mi wpadło Las Vegas do głowy ale podpowiedź była: "ten film jest dziwny i tajemniczy i w sumie Johnny w tym filmie (znaczy jego bohater) też jest taki." hehe, a nie wiem czy w las vegas parano Johnny był tajemniczy:P ale cytat trudny, w sumie to ja nie wiem co to^^'
byłam pewna, że ktoś już to powiedział...ale potem zobaczyłam i nie było jednak xD
no to mój cytat: "Co to za kwiaty?"
mówię pas. nie kojarze filmu gdzie była mowa o kwiatach. jedyne co mi jeszcze swita do las vegas panarano ? ale wątpie. Heh, trudne, trudne :P
no to nie wiem...mogę podpowiedzieć, że ten film był BARDZO dziwny...przynajmniej jak dla mnie. A cytat powiedziany przez Johnny'ego...jak powiem coś więcej, to będzie wiadomo...