czesc nona znow zmienilas nicka:):) kurde ale mnie tu dawno nie bylo:) tesknilam za wami :) musze znow powrocic do gry :)i w piatek 11.04 na polsacie beda szly "dziewate wrota" ale sie ciesze:)
hej amybratona! :D tęskniam :* i autografu nie mam ja tez nie moge sie jakos w te cytaty teraz wbić :) wczesniej było inaczej ;)
ja oczywiście też wstanę, ale nikt nic się nie dowie xD i tak...to jest Marzyciel. Ty też masz w głowie te cytaty chyba xD
Hah akurat dziś Marzyciela sobie oglądałam :P Hm nie wiem jaki cytat dać. Nie chce mi się myśleć więc może (jak już tak lecimy angilskim) "Jesus, did I say that? Or just think it? Was I talking? Did they hear me?" xd
no to teraaaz ja xD
"If you are fighting to kill,you must be very, very sure you have God on your side."
może taki...zobaczymy kto będzie wiedział ^^
hm skądś to znam ... aczkolwiek nie mogę sobie przypomnieć. Może Don Juan DeMarco ? mam wrażenie że cytat jest z filmu w którym Johnny jest 'amantem' ;p
Jest jeszcze 'amantem' w Czekoladzie i Człowieku który płakał. Może któryś z tych ? Stawiam na "Człowieka (...)" bardziej xd
heh ;p nie mam pomyslu juz ;d "it's just a rock." prościzna, a chodzi za mną cała scena w której jest ten cytat od jakiegos czasu, wiec dałam :P
Yoko ono, jeśli cytat zgadłam prawidłowo i jeśli chcesz, to daj za mnie cytat, już mi się dziś nie chce wymyślać :P
taaa...jaasne xD
a na forum to właściwie krótko siedzę...można by było założyć jakieś osobne na zwykłej stronie...co wy na to?
no to podam troszkę pełniejszą podpowiedź,i mam nadzieje że zgadniecie ; ))
" Chociaż wcale im nie pomagam "