nie przypominam sobie zeby bylo cos w czekoladzie o kwiatach. a poza tym czy to dziwny film ?:P dla mnie nie ;)
dla mnie też nie, ale już mi się pomysły wyczerpały:P teraz to już naprawdę nie wiem:> aż jestem ciekawa;)
tak! to z truposza...chodziło o te papierowe kwiatki xD ja właśnie też się uczę...ale to już tak od 16 xD
więc mnie przypadło cytatem jakiś zarzucić :P
proszę bardzo. myślę i mam nadzieję, że nie jest bardzo trudne :P
"Trzeba było się z nim nie pieprzyć!"
też sobie o sweeney'u pomyślałam w pierwszym momencie ale chyba nie. I nie wiem co to może być. właśnie sobie zasnęłam przed tv oglądając don juana de marco i nie mam siły myśleć :P
wow!nie pamietam,kiedy ostatnio jakis cytat zgadlam.
to ja dam proste:
"wiem, jestem winny, rozumiem popelnilem przestepstwo. Przyznaje, ze jestem pieprzonym zbrodnirzem"
strasznie lubie ten cytat:)
Można się wkręcić? :>
Twoje Alynka jest z "Sekretnego okna"
A ze swoim cytatem poczekam na potwierdzenie NonaT, żeby nie zrobić bałaganu.
hah, nie było mnie chwile a tyle się już działo! :PP
czekam aż ktoś da nowy cytat żeby go próbować odgadnąć ;p
a mi sie wydaje, ze Alynka dala cytat z "blow".
jesli zgadlam to niech ktos poda cytat za mnie, bo do jutra mnie tu nie bedzie.
kurcze...starajcie się dawać cytaty, które występują w jednym filmie...Ed Wood:
What's to protect?
It was perfect! Come on!
To może być trudne jeśli ktoś nie oglądał wszystkich filmów :PP
Ale w sumie po częsci też zgadłaś a reni i tak nie bedzie wiec mozesz cytat zapodac ty :P if you want, of course :P
ok...jeśli nikt się nie obrazi xD
po angielsku, bo nie wiem jak to było przetłumaczone w polskiej wersji (to wszystko przez oglądanie filmów po angielsku...:P):
"The only place you're going to sing is in jail."
hmm :D mniej więcej to będzie brzmiało "jedynym miejscem gdzie możesz/będziesz śpiewać jest więzienie" hm, szczerze mówiąc nie wiem, ale mogę myśleć, że mogłoby to być Pewnego razu z Meksyku ?;p
nie, to nie to...chciałam przetłumaczyć jak w polskiej wersji, żeby było dosłownie i żeby było łatwiej skojarzyć...xD próbuj dalej...
Nie, ale jak obejrzę jakiś film, to znam na pamięć prawie cały scenariusz xD Właśnie oglądam Benny i Joon...już 25 minut filmu :P A w nocy nagrywam Jeźdźca...
mój cytat: "So from tomorrow, we're going to have
some discipline around here."
łatwy tak myślę...