Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

25 grudnia na Tvp1, o 20:05 Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły!

lawa_3

Znam na pamięć, ale i tak obejrzę chętnie :). Dzięki za info.

Nemezis93

a 26 grudnia na TVnie ,,Charlie i fabryka czekolady", obydwa filmy już oczywiście widziałam, ale nie zaszkodzi obejrzeć znowu :D

lawa_3

to tak jakby w info. ; )
21.12 - 22:50 Żona astronauty film S-F z Deppem ; )

olivia11

zapomniałam dodać gdzie xD

TVN ; ))

olivia11

oo super xD Żony Astronauty jeszcze nie widziałam ;>

Annouche

Charlie i Fabryka Czekolady?! MUSZĘ obejrzeć!Piratów znam na pamięć ale też nie zaszkodzi. Żona Astronauty...jeśli znajde czas :))

Lady_From_Burton_World

Super, zapowiada się świetna uczta filmowa:D Z tych trzech filmów to widziałam tylko Piratów, więc nadrobię sobie zaległości;)

lawa_3

To będą najelpsze swięta, jakie kiedykolwiek spędziłam!!!!!!!!!!! dziekuje tvn! ;-)

lawa_3

Żona astronauty:) super, jeszcze nie widziałam.

lawa_3

Tvp1 rówież dziekuje!!!!!(za Marzyciela i Piratów;)) a już myślałam, że telewizje nie stac na nic innego niż Kevin sam w domu...;-/ a jednak... tu taka miła niespodzianka! dziekuje

lawa_3

Zaczelam czytac posta i sie wystraszylam ze znow ci piraci .Jak szanuje deppa to nie rozumiem czemu tam zagral
Jednak pozniej patrze a tu Charlie i fabryka czekolady.Tego nie widzialam wiec sobie z przyjemnoscia ogladne
A zona austonauty pewnie tak ze wzgledu na johnnego .chodz film taki sobie

ajra

Ale faza bardzo się cieszę fakt wszystkie 3 filmy widzałam, ale z checia obejtrzę jeszcze raz :) wkurze sie jedynie jak dadzą Charliego i fabryke czekolady z dubbingiem... Ale w tym roku swięta beda zarabiste, że dają tak fajową dawkę filmów z Johnnym a nie ciagle puszczają to samo co rok... Wreście pomyśleli łubami.

Pozdrawiam :*

BK_201

Aaaaale super!!! Ja z tych filmów to tylko Charliego nie widziałam, a bardzo chcę oczywiście!!! Ochh jak się cieszę ;D ;D ;D

L_M

Ja też mam infooo dnia 23.12.2007 o godzinie 21:50 na programie TVP1 bedzie leciał MARZYCIEL !!!!! ale zarabiście :D:D:D

BK_201

No to się szykują Święta z Johnny'm ;D ;D ;D

L_M

MUSZĘ OBEJRZEĆ MARZYCIELA!!!

lawa_3

jak miło xD w ciągu kilku dni tyle Deppa. :):):)

lawa_3

Piraci z Karaibów Klątwa Czarnej Perły ponoś będą z dubbingiem o kur...!!!!!!
A 24 grudnia 0 20.00 na TV4 leci Edward Nożycoręki!!!!!!!!! (Dobrze, że mam TV4 :D :D)

femles_CS

No bez kitu 24 grudnia o 20:00 na tv4 jest Edward Nożycoręki japier*** ale zaje**** bardzo się cieszę xD xD dziekuję za info buziaczki dla was wszystkich :*****

BK_201

aaaAAAA, ZAJEBIŚCIE :D
i leci też Miasteczko Halloween... :D Ale to Burton bezdeppowy :(

regina_3

I bezburtonowy ;). Reżyserii podjął sie Henry Selick. Ale bajka fajna :))) może dlatego, że scenariusz był Tima ;)

Lady_From_Burton_World

Ha super, az niewiarygodne o_O.
Cóż za cudowna tv, a nie wiecie czy Kevina tez puszcza?
haha.

cry_baby

No zgadzam się, to jest aż niewiarygodne...:D
A ,,Edward" tyyyle nie leciał w tv!....;) No ale szkoda że leci akurat o 20 w Wigilie...O tej porze prawdopodobnie będę jeszcze przy wigilijnym stole...;) A może jakaś powtóreczka na drugi dzień będzie? ;] No i ,Miasteczko Halloween" też z chęcią sobie obejrzę :D No nie wiem jak zniosę ten polski dubbing ale co tam ;>

Seniorita_Paulita

:/ mam ten sam problem :((
Argh i jeszcze ten lektor - nie mogliby dać z napisami???

L_M

Podsumowując :):
TVP1:
23.12- Marzyciel godz. 21:50
25.12- PzK godz. 20:05
TVN:
21.12- Żona astronauty godz. 22:50
26.12- Charlie i fabryka... godz. 16:30
29.12- Blow godz. 22:55
TV4:
24.12- Edward... 20:00
no to się nazywa uczta filmowa :D jak coś pominęłam lub pomyliłam to sorry ;)

Harl

Blow?? O_o tego nie wiedziałam! ;D

L_M

Blow??? ja tez o tym nie wiedzałam ale fajowo xD

L_M

wiecie co Wam powiem? że jestem na maxa wkur*

spoko,ciesze sie,ze są te wszystkie filmy itd. ale kuźwa wkur* mnie to jak przez CAŁY ROK nie puszczają z nim filmów i pod koniec roku "obudzą" się i wpier* "Edwarda Nożycorękiego" w wigilie.po prostu słów mi brak co za buce to wymyślają. (oglądałam go tylko raz i to w złej jakości) i chyba nikogo nie zdziwi fakt,ze nie będę mogla go oglądnąć gdyż będę o tej porze spędzać czas świąteczny z rodziną i bratem,który przyjechał na 10 dni z zagranicy;]

jeśli bym mieszkała sama to ok.oglądałabym jak debil telewizje w święta cały czas.ale w innym wypadku raczej jest to ciężkie.nie wiem jak Wy ,ale ja święta staram sie spędzać jak najwięcej z rodzina,a nie sądzę ,zeby cala rodzinka sie zachwycała grą i filmami Johnny'ego w takim stopniu jak ja. tym bardziej,ze puszczają 6 filmów. skandal

ps. chociaż tyle dobrze ,ze te wszystkie filmy już widzialam.piratów 6 razy.ale szkoda mi najbardziej "finding neverland" (moja religia dosłownie) i "edwarda nożycorekiego" (bo 1 widziałam i był brzydki obraz,a to świetny film,który ciezko dostać)

żenada.

madzia06

zgadzam sie całkowicie.

sfhfaofafaITUIGYTGFESES

kamilakamila

uff już myślałam,ze tylko ja taka "dziwna" jestem;]

apropo mojej powyzszej wypowiedzi- artykul na o2.pl

http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=10196

madzia06

Oj nie tylko ty! Ja też się wk****am!!!
I jeszcze ten Sweeney Todd który będzie w Polsce dopiero w lutym!!

madzia06

madzia06, "Edwarda Nożycorękiego" wcale nie tak trudno dostać:
http://peb.pl/dramat-obyczajowe/142591-rapidshare-edward-no-ycor-ki-edward.html

regina_3

ooo dzięki. wiem,ale jak coś to w necie niepirackie dvd po 40zł są,wiec nie bede az tak szaleć, a w necie wczesniej szukałam,ale boje sie ,ze sciagne jakąś dupną wersję albo napisy nie beda działać lub coś innego:/ (tak np. mam z titanic'iem)

dzieki za linka:)

madzia06

Nie ma za co ściągając filmy muzę i oprogramowanie z tego forum nie musisz się martwić ze cos nie bedzie działac. ;p

regina_3

Blow jeszcze będzie? No to super bo nie oglądałam...;]

Ale rzeczywiście tych filmów na raz z Johnnym to aż nadto dali ;) Gdyby ,,Edward" leciał na jakimś zwykłym dniu to chyba skakałabym z radości, a tak to w Wigilie i to jeszcze o tej godzinie to nawet nie wiem czy obejrze, może się załapię na końcówkę...:(

A tak z innej beczki to słyszałam że ,Piraci' na jedynce z dubbingiem mają być...No ale mam nadzieję że ktoś się pomylił...A jakby na tvnie dali ,Charliego' z lektorem a nie z dubbingiem to byłaby niespodzianka :D Taaa...nadzieja matką głupich...:)Jeju jak ja nie znoszę dubbingu...grr...:/

Seniorita_Paulita

CHARLIE... BĘDZIE BEZ DUBBINGU. TP PEWNE, ALE PIRACI CHYBA...tak? :-/

lawa_3

A mówiłam, że nadzieja umiera ostania ;) Charlie będzie bez Dubbingu!!!

Seniorita_Paulita

Ja też mam nadzieję, że Charlie i fabryka czekolady będzie z lektorem.
Nadzieja umiera ostatnia... ;)

Harl

Właśnie teraz się zorientowałam że dzisiaj Marzyciela puszczają. A jutro Edward - bosko!!!! To się nazywa uczta kinomana co nie? Wszystkie te filmy oglądałam już wiele razy ale najbardziej cieszę się w Marzyciela oraz Edwarda, którego widziałam ostatni raz temu b.b.dawno. No to święta przed TV :) i dobrze!

vilandra_4

Charlie bez dubbingu???!!!!!!!!!
Taaaak! Miałam nikłą nadzieję, że puszczą z lektorem, ale zawsze!
Super :-)

martamar16

O rzesz ku... włoski :D:D:D Charlie bez dubbingu? No nie wierzę :D Tylko kurcze w domu ma mnie nie być o tej porze:) No chyba zostanę w domu przed telewizorkiem, a co tam :D

Seniorita_Paulita

No i co, kto oglądał PotC? Ja jestem świeżo po ;D

L_M

Ja tez oglądałam :) razem z mamą ;). Uśmiałyśmy się jak nigdy, mój ulubiony film ;)))

Lady_From_Burton_World

Ja nie oglądałam (pół na pół) bo mnie kur...ica brała jak słyszałam to beznadziejne tłumaczenie...

femles_CS

No ja też się wkurzałam!!! Skąd oni je wzięli?

femles_CS

Ja tez ogladalam z mama. Przed filmem co piec minut mi przypominala, zebym nie zapomniala wlaczyc na czas. :)
Tlumaczenie bylo beznadziejne, ale nawet mi to tak bardzo nie przeszkadzalo. Takie to bylo poetyckie... np "kto odstaje ten zostaje", albo "flaki na fraki" xD

Astartte

Taaaa...
Najlepsze było jak Twigg(?) powiedział do Barbossy: "To ty wrzuciłeś Sznurówkę do oceanu!". Wyobraziłam sobie Barbossę wyrzucającego za burtę sznurówkę od adidasa... więc nie mówicie że było poetyckie :)

martamar16

Ah... co za poezja :D :D :D
TVP1 dało beznadziejne tłumaczenie więc najlepszym filmem na święta był Edward Nożycoręki :) Cuuuuuuuudowny film ;) :P

femles_CS

Zgadzam sie cudowny :))) Ogladalam kolejny raz i znowu mialam swieczki w oczach...
No to teraz jeszcze czekamy na "Blow" :D No i jeszcze "Charlie i fabryka czekolady" - nareszcie uda mi sie obejrzec bez dubbingu :)

lawa_3

Podobno 7.01 na TVP1 o 23:00 będzie Donnie Brasco ;)