Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jesteś najlepszy

użytkownik usunięty

za 4 część piratów z karaibów Johnny ma dostać rekordowe wynagrodzenie w wysokości 64 milionów dolarów. będzie to najwyszsze wynagrodzenie w histori Hollywood.

trudno się dziwić wkońcu to on jest najlepszym aktrem świata w filmie "Piraci Z Karaibów" przeszedł sam siebie. a o innych filmach to już niewspomne jest niesamowity potrafi perfekcynie wczuć się w role.
mało jest aktorów z tak wielkim talentem.
to co on robi jest zdumiewające i zawszę jego kreacje zostają w pamięci.

POZDRAWIAM.
fan johnnego.

użytkownik usunięty

Tak, tak masz racje... tylko Johnny może przejść sam siebie i to w obie strony .

Ale po co przywoływać wynagrodzenie??

no świetnie!! coraz więcej nowych i coraz więcej nowych tematów! Świetnie!!!!!!!!! No to może ktoś jeszcze? No dalej zakładajcie nowe, beznadziejne, o tym samym tematy!!!!!

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muszę iść do psychiatry...

ulterior_dreamer

To forum to tylko dla mocnych psychicznie, lub baaaardzo opanowanych. Reszta już dawno jedzie na psychotropach ;p ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

No co.. chłopak nie chciał zle prawdopodobnie...

A teraz bedzie się czuł winien waszych problemów zdrowotnych. easy

Lady_From_Burton_World

dzięki za słowa otuchy Lady ...;

...

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

Moim zdaniem to było stwierdzenie, tudzież zauważenie faktu, a nie słowa otuchy.

No ale mogę się mylić.

^^

tudzież, wybacz kobieto, że nie zauważyłam faktu...

...tudzież powinnaś wyczuć mój sarkazm, tudzież

ulterior_dreamer

tudzież to ładne słowo na 't'.

Chyba również powinnam udać się do psychiatry.

użytkownik usunięty
Gehenn

Wybacz, że zdecydowanie nie dostrzegłam Twojego sarkazmu, zdecydowanie.... no taaak hmm

słowo "tudzież" hmm chcecie o tym porozmawiać???

Powtarzam to od dawna tu jest każdy pierdolnięty a jak ktoś dłużej zostaje to mu jeszcze bardziej wali na dekiel :)))

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

Uwaga cytuję "Pierdolnięty" jest każdy człowiek gwoli ścisłości... my możemy być Uwaga cytuję "Pierdolnięci" w podobną stronę jedynie

Może i tak zasugerowałam się gronowym gronem pierdolnięci w głowę. :)))

MorganaBlackcat

a ztym sie zgadzam ;DD mi już wali :DDD

jakie znacie inne ładne słowa na "t"?

tęcza... trawa... traktor... tensometria...

użytkownik usunięty
Gehenn

The

................................................................................ ...............................................

transeksualista..nawet ma to sens wkońcu johnny takiego grał ;D

edekL

Telewizor, telefon , traktorzysta,troll, tank, trunek.......

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

trup, trupy, trupa, trupie jeden ty..............

Tyyyyyyy
piękne słowo na "t" to "TY"

Tygrys tygrysy :))))

edekL

tęcza, trawa, traktor i tensometria (cokolwiek to znaczy), nie są tak ładne jak tudzież ;))

...zauważyliście, że pussy-pokemon zniknęła? Gehenna to dzięki twojemu przemówieniu, a jednak zrozumiała...jesteś świetna

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

A ja Wam mówię, że "TY" to tego słowa poszukujemy

ulterior_dreamer

Gehenn jak zwykle stanęła na wysokości zadania i do tego skutecznie :)))

Co do słów mam Tamdzież Tubylec i Tambylec -piękne słowo którego nauczył mnie mój nauczyciel twierdząc że tak powinno się mówić. :)))

MorganaBlackcat

truć, trzasnąć, tłuc, tonąć (choć mi bardziej chodzi o utopić)...

ulterior_dreamer

Myślę po prostu, że to dlatego, że jest 23:48, więc mama kazała jej się położyć spać. Ale i tak - dziękuję ;)

Gehenn

E tam, pussy nie wróci !!

...(tak naprawdę wróci, ale zawsze warto wierzyć w cud...)

ulterior_dreamer

Cuda się zdarzają długo jej nie było więc i może tez nie wróci tak prędko :))-

Gehenn

Gehenn ja i tak wierze że to twoja zasługa :))))) Post był naprawdę mocny.

MorganaBlackcat

mocny? mało powiedziane...

...totalnie (żeby było na T) mocny ;p

ulterior_dreamer

Tłumok to piękne słowo na T.

Gehenn- przyłączam się do podziękowań ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Myślę, że jeszcze za wcześnie na dzięki.
Myślę, że jest około wpół do pierwszej więc ciężko mi sklecić zdanie
Myślę, że wyszłam z wprawy i już nie jestem tak dobrym nocnym markiem jak kiedyś...

ech to taka smutna historia...

Ja mam ostatnio lepsze pomysły w nocy niż w dzień.
W ogóle wolę noc...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

ja też... w ogóle to jestem nietoperzem i sową w jednym, więc nie ma czemu się dziwić... tylko perspektywa porannego wstawania dobija ;/

użytkownik usunięty
Gehenn

hm... czy tetrahydroksosorbinianpotasu to ładne słowo na "t"?

albo nie! ja wiem! ja! wybierz mnie! ja wiem!!!!!
już zostałam wybrana?
a więc ,yhm <trzeba odchrząknąć przed przemową, no nie?>Czy wszyscy mnie słyszą? tak? już? no więc...
ale na pewno słuchacie?
to dobrze :)
a więc , tam-taratam<werble gwoli ścisłości>najładniejszym słowem na "t" jest...

T.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

użytkownik usunięty

Wrodzona skromność powinna zabronić Ci pisać takich rzeczy!!! ;D

użytkownik usunięty

a co to jest wrodzona skromność? bo nie znam...

a wiecie co, znam jeszcze jedno piękne słowo na /te/ - TROLL!

Chcecie może kupić jednego, albo dwa...?

Też znam na t Twa trolle ,trzy trolle .tcztery trolle. tpięć trolli ,..... :)))))

MorganaBlackcat

Ludzie, myślałam, że rozmawiamy o Johnnym Deppie!

Moniia

To dobrze myślałaś tylko że to takie forum trochę inne niż inne :))))))

MorganaBlackcat

Świetnie, dzięki za informacje. Już wiem ;) Inne niż inne. Dobre.

Ha! Johnny jest fantastyczny, cudowny, utalentowany etc. Na prawdę potrafi wczuć się w każdą rolę! Ale są lepsi. Albo równi jego talentowi :)

_queen__

Johnny potrafi wczuć się w każdą rolę, o ile jest to rola "dziwaka", "dziwadła". Inne role, np. dramatyczne nie są dla niego. Jest dobry, charakterystyczny, ale do najlepszych mu brakuje.

donZabol

Dlatego napisałam, że są lepsi od niego xD

Uwielbiam Piratów z KAraibów, ale sądzę, że czwarta część to już przesadza. Zaraz powstanie z tego serial. Uwielbiam też Johnnego Deppa, jego postać w "Piratach.." jest rzeczywiście niesamowite, ale powiedziałabym, że też troche pedziowata (no ludzie looknijcie na jego ruchy..) Talent ma wielki i z tym się zgadzam, szkoda, że jeszcze nie dostał Oscara... taki świetny aktor.

Moniia

Przeczytaj co na temat jacka sparrowa mówi sam Johnny.Uważał że jeśli człowiek wciąż pije rum i wciąż jest na statku,jest gorąco to powinien poruszać się właśnie tak

użytkownik usunięty
edekL

Coś jeszcze??? Może dla odmiany pogadamy o Donniem Brasco, albo roli w Arizonie Dream, Edzie, Edwardzie, albo coś ;/

bo jak czytam o tym Sparrowie to lekko mi się zbiera na drzemanie ...

Za dużo...za dużo...za dużo....

Ja mogę pogadać o Ed Woodzie- mój ukochany film ;).

O Sparrowie było już powiedziane wszystko od- "Jakiż on koffany", przez "Fajnie zagrał", do "Kto to Depp???" i "Zagrał jak pedał". Temat wyczerpany.
A ja bym chętnie pogadała o Ed Woodzie, albo Don Juanie DeMarco, bo jakoś ich lubię ;p. Albo Ichabodzie Crainie...

Lady_From_Burton_World

"Ed Wood skupił wokół siebie kilka marginalnych postaci hollywoodzkich, które uczestniczyły w jego produkcjach z nadzieją, że dzięki nim zrobią wreszcie prawdziwą karierę. Krąg stałych współpracowników reżysera tworzyli między innymi: jego życiowa partnerka Dolores Fuller, niejaka Vampira (Maila Nurmi), na co dzień telewizyjna partnerka "programów grozy", szwedzki zapaśnik Tor Johnson i występujący również w telewizji tandetny jasnowidz Criswell.(...)"

...cytat z książki Briana Robba.

ulterior_dreamer

Dobra a Ja mogę o Bilu Z Truposza _Świetna rola jakby co. :))))))))))

Uwaga nie mylić z tym z Tokio hotel

Lady_From_Burton_World

O don juanie de marco moge rozmawiać:) jak sądziecie on był chory? czy był słynnym kochankiem? : )

użytkownik usunięty
edekL

Był chorym i słynnym kochankiem. :/