za 4 część piratów z karaibów Johnny ma dostać rekordowe wynagrodzenie w wysokości 64 milionów dolarów. będzie to najwyszsze wynagrodzenie w histori Hollywood.
trudno się dziwić wkońcu to on jest najlepszym aktrem świata w filmie "Piraci Z Karaibów" przeszedł sam siebie. a o innych filmach to już niewspomne jest niesamowity potrafi perfekcynie wczuć się w role.
mało jest aktorów z tak wielkim talentem.
to co on robi jest zdumiewające i zawszę jego kreacje zostają w pamięci.
POZDRAWIAM.
fan johnnego.
Tak, tak masz racje... tylko Johnny może przejść sam siebie i to w obie strony .
Ale po co przywoływać wynagrodzenie??
no świetnie!! coraz więcej nowych i coraz więcej nowych tematów! Świetnie!!!!!!!!! No to może ktoś jeszcze? No dalej zakładajcie nowe, beznadziejne, o tym samym tematy!!!!!
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
muszę iść do psychiatry...
To forum to tylko dla mocnych psychicznie, lub baaaardzo opanowanych. Reszta już dawno jedzie na psychotropach ;p ;)
No co.. chłopak nie chciał zle prawdopodobnie...
A teraz bedzie się czuł winien waszych problemów zdrowotnych. easy
Moim zdaniem to było stwierdzenie, tudzież zauważenie faktu, a nie słowa otuchy.
No ale mogę się mylić.
^^
tudzież, wybacz kobieto, że nie zauważyłam faktu...
...tudzież powinnaś wyczuć mój sarkazm, tudzież
Wybacz, że zdecydowanie nie dostrzegłam Twojego sarkazmu, zdecydowanie.... no taaak hmm
słowo "tudzież" hmm chcecie o tym porozmawiać???
Powtarzam to od dawna tu jest każdy pierdolnięty a jak ktoś dłużej zostaje to mu jeszcze bardziej wali na dekiel :)))
Uwaga cytuję "Pierdolnięty" jest każdy człowiek gwoli ścisłości... my możemy być Uwaga cytuję "Pierdolnięci" w podobną stronę jedynie
The
................................................................................ ...............................................
trup, trupy, trupa, trupie jeden ty..............
Tyyyyyyy
piękne słowo na "t" to "TY"
tęcza, trawa, traktor i tensometria (cokolwiek to znaczy), nie są tak ładne jak tudzież ;))
...zauważyliście, że pussy-pokemon zniknęła? Gehenna to dzięki twojemu przemówieniu, a jednak zrozumiała...jesteś świetna
Gehenn jak zwykle stanęła na wysokości zadania i do tego skutecznie :)))
Co do słów mam Tamdzież Tubylec i Tambylec -piękne słowo którego nauczył mnie mój nauczyciel twierdząc że tak powinno się mówić. :)))
Myślę po prostu, że to dlatego, że jest 23:48, więc mama kazała jej się położyć spać. Ale i tak - dziękuję ;)
Myślę, że jeszcze za wcześnie na dzięki.
Myślę, że jest około wpół do pierwszej więc ciężko mi sklecić zdanie
Myślę, że wyszłam z wprawy i już nie jestem tak dobrym nocnym markiem jak kiedyś...
ech to taka smutna historia...
ja też... w ogóle to jestem nietoperzem i sową w jednym, więc nie ma czemu się dziwić... tylko perspektywa porannego wstawania dobija ;/
hm... czy tetrahydroksosorbinianpotasu to ładne słowo na "t"?
albo nie! ja wiem! ja! wybierz mnie! ja wiem!!!!!
już zostałam wybrana?
a więc ,yhm <trzeba odchrząknąć przed przemową, no nie?>Czy wszyscy mnie słyszą? tak? już? no więc...
ale na pewno słuchacie?
to dobrze :)
a więc , tam-taratam<werble gwoli ścisłości>najładniejszym słowem na "t" jest...
T.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
a co to jest wrodzona skromność? bo nie znam...
a wiecie co, znam jeszcze jedno piękne słowo na /te/ - TROLL!
Chcecie może kupić jednego, albo dwa...?
Ha! Johnny jest fantastyczny, cudowny, utalentowany etc. Na prawdę potrafi wczuć się w każdą rolę! Ale są lepsi. Albo równi jego talentowi :)
Johnny potrafi wczuć się w każdą rolę, o ile jest to rola "dziwaka", "dziwadła". Inne role, np. dramatyczne nie są dla niego. Jest dobry, charakterystyczny, ale do najlepszych mu brakuje.
Uwielbiam Piratów z KAraibów, ale sądzę, że czwarta część to już przesadza. Zaraz powstanie z tego serial. Uwielbiam też Johnnego Deppa, jego postać w "Piratach.." jest rzeczywiście niesamowite, ale powiedziałabym, że też troche pedziowata (no ludzie looknijcie na jego ruchy..) Talent ma wielki i z tym się zgadzam, szkoda, że jeszcze nie dostał Oscara... taki świetny aktor.
Przeczytaj co na temat jacka sparrowa mówi sam Johnny.Uważał że jeśli człowiek wciąż pije rum i wciąż jest na statku,jest gorąco to powinien poruszać się właśnie tak
Coś jeszcze??? Może dla odmiany pogadamy o Donniem Brasco, albo roli w Arizonie Dream, Edzie, Edwardzie, albo coś ;/
bo jak czytam o tym Sparrowie to lekko mi się zbiera na drzemanie ...
Za dużo...za dużo...za dużo....
Ja mogę pogadać o Ed Woodzie- mój ukochany film ;).
O Sparrowie było już powiedziane wszystko od- "Jakiż on koffany", przez "Fajnie zagrał", do "Kto to Depp???" i "Zagrał jak pedał". Temat wyczerpany.
A ja bym chętnie pogadała o Ed Woodzie, albo Don Juanie DeMarco, bo jakoś ich lubię ;p. Albo Ichabodzie Crainie...
"Ed Wood skupił wokół siebie kilka marginalnych postaci hollywoodzkich, które uczestniczyły w jego produkcjach z nadzieją, że dzięki nim zrobią wreszcie prawdziwą karierę. Krąg stałych współpracowników reżysera tworzyli między innymi: jego życiowa partnerka Dolores Fuller, niejaka Vampira (Maila Nurmi), na co dzień telewizyjna partnerka "programów grozy", szwedzki zapaśnik Tor Johnson i występujący również w telewizji tandetny jasnowidz Criswell.(...)"
...cytat z książki Briana Robba.
Dobra a Ja mogę o Bilu Z Truposza _Świetna rola jakby co. :))))))))))
Uwaga nie mylić z tym z Tokio hotel