za 4 część piratów z karaibów Johnny ma dostać rekordowe wynagrodzenie w wysokości 64 milionów dolarów. będzie to najwyszsze wynagrodzenie w histori Hollywood.
trudno się dziwić wkońcu to on jest najlepszym aktrem świata w filmie "Piraci Z Karaibów" przeszedł sam siebie. a o innych filmach to już niewspomne jest niesamowity potrafi perfekcynie wczuć się w role.
mało jest aktorów z tak wielkim talentem.
to co on robi jest zdumiewające i zawszę jego kreacje zostają w pamięci.
POZDRAWIAM.
fan johnnego.
No to może zechcecie się zwierzyć w "BB" ??
Z kim, gdzie i jak, i dlaczego akurat z Johnnym na jachcie... ;)
Sorry, jestem trochę niedorozwinięta może, ale przeczytałam Chacie jako czacie a nie jako chacie... i stad nie na chacie...
pytasz, czy mam trolla, ale nie wiesz co to jest troll. Troll to takie małe zwierzątko jeden, na jeden. Chcesz kupić trolla?
No a gdzie i za ile i dlaczego tak tanio i czy z lidla czy z biedronki czy z media market.....?:))))))
pytasz gdzie i za ile i czemu tak tanio i czy z lidla, czy z media markt, ale nie wiesz co to jest troll. Troll to takie małe zwierzątko jeden na jeden. Chcesz kupić Trolla?
T.K.
do cholery
JA WIEM CO TO JEST TROLL!
JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!JA WIEM CO TO JEST TROLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIEM WIEM WIEM WIEM WIEM WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM M!!!!
ja chce tylko wiedziec ile on kosztuje? ;p ;))
Biedactwo postradało rozum... ale nie łam się, nie jesteś pierwsza i pewnie nie ostatnia :) JAk zaczęłyśmy z koleżanką, to cała nasza klasa od tego wymiękła. Teraz, jak słyszą słowo "troll" to zaczynają krzyczeć i kląć. No zupełnie ich nie rozumiem, no.
a co do twojej wypowiedzi, Lady, to mówisz, że wiesz co to jest troll, ale nie wiesz co to jest troll. Troll to takie małe zwierzątko jeden na jeden. Chcesz kupić trolla?
Ibisza, Sylwestra w Polsacie, Cichopkówną, Feel, Ibisza, Ibisza, ciemnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooość....
masz i ode mnie ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=ZCqPdjemMPk
i niech Ci się w życiu wiedzie...
fajnie zrobiony filmik ... m
Wy mnie dobijecie. Skończę w jakimś podrzędnym psychiatryku, w jednym pokoju z facetem, który będzie kazał mówić do siebie- Napoleonie Bonaparte...
Ja od paru dni pije herbatki, gorzkie, z cytryną, żeby przestać wszędzie widzieć tą goła dupę, a ty mi ja dajesz na talerzu. Pfu tfu fe, wstydź się!
w najgorszym wypadku skończysz u naszego nowego psychiatry z forum...
...The Woman Who Sold The World ;d;d
a mój Bon Bon też Ci się nie podoba..?????
nie chciałabys trafić z nią/nim do jednego pokoju?????
No co Ty -taka laska!!
yyy w sensie fajna dziewczyna oczywiście...
matkooo
chyba sama się do siebie zgłoszę "BB"
Chcecie o tym porozmawiać?
Zjadłam już "Skittles" i jestem spooookojna...
Mogę przejąć dzisiejszy dyżur psychiatryczny ;)