za 4 część piratów z karaibów Johnny ma dostać rekordowe wynagrodzenie w wysokości 64 milionów dolarów. będzie to najwyszsze wynagrodzenie w histori Hollywood.
trudno się dziwić wkońcu to on jest najlepszym aktrem świata w filmie "Piraci Z Karaibów" przeszedł sam siebie. a o innych filmach to już niewspomne jest niesamowity potrafi perfekcynie wczuć się w role.
mało jest aktorów z tak wielkim talentem.
to co on robi jest zdumiewające i zawszę jego kreacje zostają w pamięci.
POZDRAWIAM.
fan johnnego.
Aha. Na to nie ma innej rady. Musisz sobie uświadomić, droga The Woman Who Sold The World, że Depp... NIE ISTNIEJE! A skoro on nie istnieje, to jego forum także nie, ani my, tutaj obecne, może nawet ty nie istniejesz, bo jesteś tu, a to forum to tylko WYTWÓR WYOBRAŹNI, więc Cię NIE MA. Deppa nie ma ! Nie masz kogo widzieć i o kim śnic, bo go NIE MA!!!
Hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lepiej Ci z tym?
czy jeśli powiem '...a nie mówiłam...', to zrekompensuje mi gorycz tego, że jak ja coś mówię, to wszyscy udają, że nie słyszą, a jak ktoś inny mówi to samo, jest to bardziej widoczne?
Nie, po głębszym (oczywiście zastanowieniu;) nic to nie da............
Ja jej pomogę ;p
"Wszędzie widzę Deppa ...nawet jak śpię to widzę Deppa
i chyba jestem nimfomanką jakąś.... "
Oto problem The Woman...
Rozwiazanie jest proste jak budowa cepa.
Jedź do Francji i uwiedź Deppa.
Chyba nie muszę pisać co dalej...
Masz jeszcze jakieś "ale"?
"To jest proste jak budowa cepa
POJADĘ do Francji i uwiodę Deppa"
---- moje hasło i cel życiowy, który będę wszędzie cytować , aż wreszcie w to uwierzę ;P
To jednak jest marzenie całego tego forum a właściwie czemu nie Depp przecież kocha dzieci a u nich na razie się jakoś nie zanosi. Mówił kiedyś że marzy o gromadce ale na marzeniach się skończyło . No ale od czego to forum gdzie to marzenie każdej lub prawie każdej z nas. Cuda na tym forum się zdarzają a marzenia się spełniają. W tej pięknej chwili życzę nam pięknych chwil i duuuuuużżżżżżo dzieci z Deppem w tym nowym roku.
A ja Wam życzę w Nowym Roku wygodnych krzaków pod domem Deppa ;)
(rezerwuje jedno dziecko)
No musi być wyrozumiała w końcu dzienki nam żyją na takim poziomie to nam tez sie coś z tego należy nieprawdaż
W końcu mowil że mial bardzo dużo kobiet i że z każda miał seks i przyjemnośc to chyba chlop ma wprawę XD :))))))))))))))
dobra nie wiem jak Wy, ale ja idę spać !!
...i nic mnie nie zatrzyma (no może tylko Depp), więc nie próbujcie mnie błagać, itd.
...dobranoc !! I żeby Wam się Depp przyśnił i wiecie co dalej... ;))
Wiemy a ja też idę spać ale pooglądam sobie film z Deppem na dobranoc.
Dobranoc i kolorowych snów Deppowych. :)))))))))))))
'Rozwiazanie jest proste jak budowa cepa.
Jedź do Francji i uwiedź Deppa.
Chyba nie muszę pisać co dalej...
Masz jeszcze jakieś "ale"?'
Ej Lady co dalej...? nie mozna zostawiac ludzi z niedokoczona fantazja...:(
Mówisz, że wiesz, co to jest troll, ale nie wiesz, co to jest troll. Troll to takie małe zwierzątko jeden, na jeden. Chcesz kupić trolla?
jestem saaamaaaaaaaaaaaaaa na forum ;(
taka sierota..
zostawiły mnie..
tylko ja i ja i.... troll jeden na jeden ;P
Za tyle kasy to pan Depp wyżywiłby się przez całą najbliższą epokę lodowcową:/. Chociaż szczerze wątpię czy aż tyle zbierze. Rozumiem, 20 mln zielonych, to już w sumie standard, ale przeszło 60?? Ni ma szans.
Nagroda Nobla, to 1 mln dolarów. Depp nie zasłużył na 64 nagrody Nobla, nie zasłużył nawet na ćwierć:/.
A ja Ci powiem tyle- to nie jest moja sprawa ile mu płacą. Chcą tyle dać niech dadzą, to nie jest moja kasa...
Jasne, że nie Twoja Lady ;)
Przecież to kasa Yarka i dlatego się martwi, że zostanie na lodzie ....