Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

niedawno był w telewizji 'ed wood' było 'na żywo' lecioło w późnych godzinach 'las vegas parano'? a co teraz? nie wszyscy mają HBO i Canal+. Czy nasza polska telewizja zdecyduje sie na jakiś mały przyjazny kroczek dla fanów Deppa? bo mi ciągle mało ;)

malus

mi sie wydje ze te filmy leciał ze wzgledu na to za ukazała sie premiera POCT2, chociaz na HBO i HBO2 na przemian puszczają "Marzyciela" i Sekretne okno"

malus

No właśnie. Puścili 3 filmy i koniec.
Trzebaby się jakoś zorganizować i zarzucić ich mailami ;)

Sol89

ciągle o tym mowie!!!!! Ja pare fanek Depp'a wysłało juz do telewizji prosbe o wyemitowanie private resort! to jedyny film z depp'em którego nie widziałam i nie moge go zdobyć, a zalezy mi zobaczyć początki tego genialnego aktora!

malus

a slow burn widzałas??, bo jego chyab nawet w kinach nie puszczalo;]

Zuzaa_3

uważam też, że na tych normalnych klanałach, które ma wiekszosc z nas(tvp1, tvp2,tvn,polsat) leci za malo filmów z johnnym. kiedys tam było na żywo, które widzialam nie bedąc jeszcze zagorzalą fanką deppa, koszmar z ulicy wiązów na tvn również, no i na polsacie jakos w kwietniu z piekła rodem. a tak to nie pamietam aby jeszcze cos lecialo, od tej pory kiedy zaczeła sie moja tzw.deppomania, a zaczeła sie dokladnie 16 marca 2007 roku, wtedy kiedy na polsacie ogladalam potc 1

lawa_3

16.03.2007 - skąd ja znam tą datę... Też oglądałam wtedy piratów i też był to początek mojej deppomanii... a teraz mam już na koncie 10 filmów i też bym chciała, żeby jakieś pokazali w telewizji nie tylko na HBO i kanałach których nie mam... a co do filmów które wymieniłaś to kiedyś chyba na tvp1 leciało jeszcze co gryzie gilberta grape'a ale późno w nocy... Byłabym jeszcze za tym, żeby te filmy leciały o normalnych godzinach bo teraz to nie ma problemu ale jak trzeba wcześnie wstać to do drugiej siedzieć nie mogę...

martamar16

masz racje mogliby troche wczasniej puszczac te filmy, a co do gilberta to ja mam go na dvd bo 18 kwietnia 2007roku byl dolączony do jakiejs gazety, wiec o nim zapomnialam

lawa_3

chyba do Gazety Wyborczej, bo tata zrobil mi prezent i kupil ;)

candyyy

Kiedi i na czym był "Ed Wood" ??!!

użytkownik usunięty
HekateV

No bo niestety tak juz jest..na tvp1 to juz wogole jak pokaza jakąś 'nowość' chcoby z 2005r, to prawie cud, ja dawno nie ogladałam zadnego filmu z Deppem na tvp1, czasem pokazali "Czekolade" tam i na tvp2, wiecej filmow z Deppem ogladałam na tvp2 m.inn."człowiek który płakał" , "dziewiąte wrota"...na polsacie dosyć często pokazywali tylko 'Donnie Brasco"...zrszta sami wiecie jak jest na polsacie, same filmy które leca prawie co roku.."Kevin sam domu",itp..i do tego te reklamy...
no nic tak było ,jest i >chyba> raczej sie nie zmieni.

A właśnie właśnie!! Co z tym Edem Woodem, bo nie wiedziałam nawet że coś leciało.. :(

Annouche

zauważcie że post jest z przed prawie roku ;]

użytkownik usunięty
Seniorita_Paulita

no teraz jest gratka bo wreszcie 12 na tvp 1 po 22 bedzie leciec czekolada a 13 na polsacie 'na zywo' :D

wlasnie! juz nie moge sie doczekac tego dnia!

lawa_3

te dwa filmiki już oglądałam więc wolałabym żeby puścili np. Las Vegas Parano[ciekawe czy tvn7 jednak wyemituje], Donniego Brasco czy Żonę Astronauty...;]