czy moglabym tez dostac jakies konkretne dane pod które mogłabym wysłać prośbe o autograf Johnego Deepa moj numer gg to 11255147 bardzo prosze o kontakt
Depp, on się nazywa Depp
trzeba wiedzieć od kogo chcesz autograf ;PPP
tematów na ten temat jest od cholery, więc wystarczy poczytać i idź w pokoju
nie mogłabyś. poszłaś na łatwizne. naucz się korzystać z wyszukiwarki, to bardzo pomocne urządzenie.
Pomijając już to, że autograf jest podróbą- jeśli tak bardzo chcesz go dostać wysil się (chociaż to żaden wysiłek) i poszukaj sobie adresu, który był podawany miliony razy.
No i naucz się : Pamiętaj : DEPP, jeszcze raz powtórzmy D-E-P-P
no bardzo ładnie
O mnie też. Więcej chyba nie sięgnę po żaden sok... Jak one tam wskakują do środka. Horror!!!
Mnie jeszcze przeraża "to tak jakby pani dziecko jeździło bez kasku. Nigdy!" i dziecko jeżdżące W KASKU po łazience...
"czy moglabym(...)"
nie, nie mogłabyś. Masz emocki avatar więc Ci nie pomogę.
Chyba że zmienisz fryzurę i nauczysz się czytać ze zrozumieniem.
Wtedy rozpatrzę Twoją prośbę.
Z poważaniem ;]
z poważniem dziekuje za łaskawa wypowiedz a co do avataru to chyba nie znasz 30 STM a co do nazwiska można sie pomylić chyba?? jaby kto inny napisał odrazu by miał udzielona odpowiedź
życze powodzenia ;]
Ktoś tu uważa, że ma ciętą ripostę. Słuchaj, może gdybyś zauważyła, że w każdym nowo powstałym temacie piszemy 'no kurwa, ile jeszcze tych tematów będzie, ja pierdolę?!', wstrzymałabyś się z zakładaniem go i skorzystała z wyszukiwarki, to potraktowałybyśmy cię jak normalnego użytkownika? Zrozum, że to może wkurwić, kiedy pojawia się setny temat o TYM SAMYM.
A ja, chociaż lubię Jareda Leto, bo jest jednym z lepszych aktorów, którzy są jednocześnie piosenkarzami, to 30STM nie trawię. To samo tyczy się jego 'stajlu a'la ten koleś z My Chemical Romance'.
dobra uwaga...
...zgadza się. Gdyby taka fajna i lubiana osoba-jak ja (tak, znowu się przechwalam), założyłaby tradycyjny temat, pt. "O! Jak bardzo chcę dostać autograf DEEpa! Jak go zdobyć?", każdy z pewnością dałby jej odpowiedz. Ale, TAKA osoba, nie założyłaby TAKIEGO tematu. Wysiliłaby swe palce i wpisała w wyszukiwarkę "autograf", (choć wątpię, czy w ogóle by chciała go dostać...) i nie robiła bałaganu na forum (jak połowa użytkowniczek) ;)).
A więc, do widzenia.
kasiuduo:
nie wymagam zbyt wiele, gdyż (wybacz) ale "Depp" to cholernie łatwe nazwisko...
ale być może dla niektórych "fanów" chcących autograf to rzeczywiście zbyt trudne...
i błagam nie mówcie o zaśmiecaniu śmietnika zwanego filmwebem...
jeden temat więcej czy mniej....
jeden śmieć więcej czy mniej...
jeden kieliszek więcej czy mniej...
...ty alkoholiczko!
A ja Ci zaufałam! Słuchałam twoich psychologicznych porad w "BB" i "BN"!! A ty, ty...pfy, pfy...
ojeeeej nooo, dziewczynka nie zauważyła... jak większość pokolenia użytkowników na tej stronie ;P
chyba już dostała za swoje.
wiadomość z ostatniej chwili.. ,,deep'' mnie zabiło _._
Dobra, ja mam pomysł. Niech kasiaduo szuka sobie teraz adresu tak jak Pan Bóg przykazał (czyli przez wyszukiwarkę), a my zróbmy śmietnik z tego tematu jak to zwykle bywa ;p
no to kto wymyśli coś fajnego?
bo ja cierpie na brak pomysłów.
moge wam najwyżej zaśpiewać reklame groszka.
zróbmy sobie chlew
brud i smród górą!!!!!
(chcieliście śmietnika, to ja wam go urządzę ;)
Nazywam się The Woman Who Sold The World, jestem alkoholikiem.
... i mogę Wam włączyć radio
Idę złożyć w ofierze 666 niemowląt.Do tego palę 23 koty na kuchence gazowej, w glanach nabijanych ćwiekami i makijażem jak got.Ave!
Matko, radia nie słuchałam dobrych parę lat... mniej więcej od 6 podstawówki.
Chociaż nie...czasami słyszę u mojej babci katolickie radio Podlasia, tez mogę wam włączyć ;p
... co nie zmienia faktu, że i tak nie umiecie słuchać...
(najlepsze audycje są w godzinach nocnych w stacjach mniej znanych... wtedy zamiast tej całej sieczki puszczają kawałki mało znane, prawdziwe perełki, niedocenione, bo nie mieszczące się w kryteriach tego co teraz się sprzedaje, czyli gówna.)