między nami, idiotami z Bożej łaski, chciałabym powiedzieć, że nie rozumiem, o co chodzi w tym całym hałasie o parę postów z żartami...
Nie uważam, aby to było zaśmiecanie forum, już prędzej teksty "on jest pedałem, bosh, jak ja go nienawidzę, a w ogóle to jest idiotą(czy inny przyjazny dla otoczenia epitet)".
Jak można twierdzić, że to bezguście czy coś? To znaczy, no dobra, nie każdemu musi się podobać, ale przecież nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba, nie? A jeżeli my chcemy tylko się zabawić to co to komu szkodzi? Przecież w końcu i tak to się skończy, więc o co ta cała afera?
Ejj nie zaczynaj tego tematu(bo zaraz będzie następna kłótnia) :PP poczytaj ten już se wszystko wytłumaczyliśmy http://www.filmweb.pl/topic/779400/Dlaczego+nikt+nas+nie+rozumi%21%21.html pozdrawiam
Ależ to nikomu nie przeszgadza! Wszyscy lubią się śmiać, ale jeśli ktoś wchodzi na 10 temat z kolei i czyta to samo to można się wkurzyć. Uważasz za śmieszną rozmowę:
- Hej nie widziałam cię długo
- O hej ja ciebie też
- co robisz dziś wieczorem
- słucham muzyki, a ty?
itd itd itd i tak się to ciągnie w nieskączoność
Masz racje. Ona ma swieta racje. Moze co niektorzy by jej posluchali!!! Ulcia nie odbieraj tego jako prowokacja do klotni...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ale jednej prowokacji sobie nie pdmowie.MOje kochane wykrzykniki!!!!!!!!!!!!!
:między nami, idiotami z Bożej łaski, chciałabym powiedzieć, że nie rozumiem, o co chodzi w tym całym hałasie o parę postów z żartami..."
Nie parę postów tylko parę tematów.
"Nie uważam, aby to było zaśmiecanie forum, już prędzej teksty "on jest pedałem, bosh, jak ja go nienawidzę, a w ogóle to jest idiotą(czy inny przyjazny dla otoczenia epitet)". "
To jest zaśmiecanie forum.
Wiem, że może być wam to ciężko zrozumieć, ale niektórzy mają już serdecznie dość czytania o tym cholernym Edłordzie, Eragonie itd.
Ale przecież nie musicie tego czytać!!! jeżeli widać, że to nasze żarty to robi się cofnij i Hasta la vista baby
Ps. parę postów, czy tematów... co za róznica...?
"parę postów, czy tematów... co za róznica...?"
Różnica taka, ze w jednym temacie można zamieścić tych postów nieskończoną wręcz ilość i nie zaśmieci to forum tak jak nieskonczona ilość tematów. Nie chcę się Was czepiać, bo pierwszy temat był ok. Lubicie pożartować to super - chwali się Wam to.Ale żarty skupione w jednym temacie wystarczą. Tak samo jest w przypadku tekstów w stylu "czemu jest tak wysoko na top100" czy też "jako on wspaniały". A przez tworzenie kolejnych tematów o identycznej tematyce coraz trudniej trafić na coś interesującego. I nie jestem wrogiem osób, które te żarty tworzą. Wręcz przeciwnie - są w tej grupie też osoby, które lubię. Proszę tylko o zachowanie umiaru, bo przez powielenie "żatów" w coraz to nowych tematach chociażby mój temat założony dzisiaj spadł daleko, daleko.
Pozdrawiam
nie chce już nic mówić, ale kolejny temat o tej samej tematyce.
forum to jeden wielki śmietnik.
zróbcie jeden Offtopic i tam sobie można gadać o wszystkich i tak dalej.
Irbis:
"cholernym Edłordzie, Eragonie itd." - tylko nie cholernym. Lepiej żeby Ojciec Polak się o tym nie dowiedział.
Lunatic:
"Ależ to nikomu nie przeszgadza! Wszyscy lubią się śmiać, ale jeśli ktoś wchodzi na 10 temat z kolei i czyta to samo to można się wkurzyć." - zgadzam się, przesadziliśmy...
sileana:
"Ale przecież nie musicie tego czytać!!! jeżeli widać, że to nasze żarty to robi się cofnij i Hasta la vista baby
Ps. parę postów, czy tematów... co za róznica...?" - ...ale z tym też się zgadzam.
cacathi:
"Różnica taka, ze w jednym temacie można zamieścić tych postów nieskończoną wręcz ilość i nie zaśmieci to forum tak jak nieskonczona ilość tematów." - no i z tym też.
"pierwszy temat był ok. Lubicie pożartować to super - chwali się Wam to." - dziękujem, to dla nas komplement :D Ale niestety pierwszy temat nam skasowali, a te obecne mu nie dorównują, i teraz wszyscy żałujemy... ;/
Podsumowując: Powinno być zrobione czyszczenie całego forum FilmWebu, i zakaz powtarzania tematów (nie ograniczenia!), a tematy bezsensowne oraz powtarzające się, powinny być usuwane.