Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

pytałam się już wszędzie, ale nikt mi nie odpowiada. nie mam kablówki więc nie mam jak obejrzeć Oscarów, ale słyszałam, że mają emitować transmisje na żywo na Onecie. nie jestem orłem internetowym więc jeśli ktoś wie jak mogę oglądać rozdanie Oscarów na Onecie niech tu napisze instrukcje.

z góry za dobre chęci dziękuje:)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Haha, bardzo możliwe, że to guma :) jeszcze lepiej :D

Anastazja_2

Taak, nowa gra: "Zgadnij, co Johnny żuł w czasie ogłaszania własnej nominacji" xD

eM_Barrie

Daniel Day-Lewis?! Daniel Day-Lewis?! Co to ma być?!

eM_Barrie

Jemu raczej na statuetce niezależy :)

eM_Barrie

Dlaczego? Dlaczego Ci go szkoda?

To byłaby tylko taka ozdoba...i

Wierz mi, że jemu na tym nie zależy :)

Anastazja_2

Okej, ja lecę. Branoc.

Anastazja_2

gdzieś w głebi chce tego napewno ;-) A to co żuł to była guma, bo jak szedł po czerwonym dywanie to też miał ;DDD

Frances_27

ale ja tego nie rozumiem ! co za stare dziady to przyznaja ! niektorzy graja w pierwszym filmie i dostaja statuetke a on 20 lat gra i nic... co on ma jeszcze zrobic... ja jzu dawno dałabym mu oscara !!!

Gosiak_91

Ma być takim, jakim jest bo jest genialny :)

Frances_27

Ok, ja już lecę. Miłego dnia Wam życzę. ;>

blumenkohl

hehe, no właśnie- dnia ;DD ide popatrzec na wschód słonca xD

Frances_27

dobranoc wszystkim !!! :* za rok zrobimy z nimi pożadek !

Gosiak_91

Niestety ale za rok Johnny na pewno nie będzie nominowany, bo w 2008r. nie wychodzi żaden film z jego udziałem...tak więc dopiero 2009...

Frances_27

Gala Oskarów... :/ Komercyjne nagrody niby najważniejsze w świecie kina. I tak nagrody zgarniają przeciętne produkcje. Jedyne Oskary sprawiedliwie przyznawane to te za ścieżkę dźwiękową - przeważnie. Nie bardzo rozumiem ten zachwyt i podniecenie przed i w trakcje trwania gali. Hollywoodzki badziew i tak zbierze większość statuetek, z wiadomych względów. Nie jest to żaden kompleks, bo niektórzy tak to zwą. To po prostu ból spowodowany tym co się dzieje w światowym kinie. Ból, który potęgują takie imprezy jak ta... Pozdrawiam! :)

madzio_r

Zgadzam się z tym w 100% ! Niby najważniejsza nagroda, oh! ah! A wygrywają badziewia... :/ Powiedzmy taki Depp (skoro o nim gadamy) nie ma Oskara, chociaż każdy wie że jest świetny w swoim zawodzie, a taka Halle Berry ma :/

Nieaktywny_2

dopisuje się i zgadzam w 110% (ale załamke mam)

_LadyGirl_

poszłam spać w najgorszym momencie chyba sie pochalastam. życie jest wredne. jedyne co moge powiedziec to piękne słowo typu : KURWA!

NonaT

Piękne słowo wyrażające każdą emocję. Zwięźle a jednak każdy wie o co chodzi ;p

madzio_r

dziękuję nigdy nie lubiłam być zbyt wylewna w uczuciach ;)

NonaT

nie wiem w jakim momencie poszłaś spać(domyślam się, że chodzi o Johnnego)
ale może to Cię pocieszy

http://www.youtube.com/watch?v=D8adekG6HJU

http://www.youtube.com/watch?v=NDYyeJTBu_8

http://www.youtube.com/watch?v=Bpk2944VK9Y

Frances_27

O jak miło:) Dobrze, że widziałam to wszystko na żywo :P

Anastazja_2

dzięki black betty :) pocieszyłaś mnie :)
ps: Anastazjo ale miałaś fart że nie poszłas spać, a widziałam post w którym mówiłaś że już sie wybierasz spać ;)
szkoda że nie zostałam jeszcze to 20 min :(

NonaT

No! szczęście jak cholera, że jeszcze coś tam zaczełam czytać a nagle ten ktos podał link z tą transmisją...nawet do mnie się czasem los usmiechnie...:) pozdro i nie martw sie, w zasadzie Johnny był TYlKO wtedy gdy wygrali za scenografię i gdy mowili o najlepszym aktorze a to wszystko masz w linkach...więc nie straciłas za wiele chyba, ze zalezalo Ci nie tylko na Johnnym ale ogólnie na Oscarach...ale to dziś powtórka z najwazniejszych rzeczy:)

Anastazja_2

na tvp, tak? kurcze muszę to chociaż troszkę obejrzeć, lipa bo poszłam spać w najgorszym momencie :(

Frances_27

Przypomina że dzisiaj o 22:40 będzie gala z Oskarów... Tylko że będą smutne momenty, więc zaliczmy to do melodramatu ;)