śmieszne/a nawet żałosne/jest to, że na forum Johnny'ego Depp'a jest ponad 1000 tematów z tym, że niewiele tak naprawdę dotyczy jego samego /tzn filmografii bądź aktualnych plotek/ najwięcej jest głupich prowokacji, na które /niestety/ filmwebowicze namiętnie odpisują i 'żartów', których wysyp można ostatnio zauważyć i które też cieszą się niemałym powodzeniem...najlepsze jest to, żę w takiej np.100 postowej wymienie żartów biorą udział 3 osoby plus kilku nieśmiałych gości..rozumiem, że macie poczucie humoru i chcecie się pośmiać, ale bez przesady!ile można czytać o tym kto co robił i gdzie był z 'Dżonym'?macie pretensje, że Wam kasują tematy? za takie zaśmiecanie forum powinni wprowadzić blokady...załóżcie sobie forum na innej stronie i tam dowoli wykazujcie się swoim poczuciem humoru.
(sorry,trochę mnie poniosło,ale musiałam to napisać-mam nadzieję,że NORMALNI użytkowinicy wiedzą o co mi chodziło-pozdro dla Was).
Zgadzam się z tobą. Smutne jest to,że forum takiego świetnego aktora składa się z wyznań półmózgów typu widziałam go na ulicy, pomachał do mnie w piratach, mam z nim dziecko itd. żal
Tak...to niestety prawda. Ale swoja droga, to o czym maja pisac takie wsciekle, ,,zakochane" fanki? PO prostu wybujala fantezja. Tylko to im pozostalo, wiec musimy to zrozumiec...
pozdrowionka!!!
Jej.. Chyba człowiek w sobotę wieczorem ma prawo siasc przed komputerem i powypisywać głupoty, nie? Kazdy ma w sobie dziecko, które czasem sie uwalnia. Nie wmówicie mi, ze wy zawsze jesteście tacy "mądrzy i poważni".
Gdybym patrzyła na te rozmowy, tak jak wy, z zewnątrz, no to rzeczywiście dziwnie by one wyglądały, ale podejdźcie do tego z dystansem.
Ale macie problemy...wiecie co? żal mi was...pożartować sobie nie można czy co?...a co mamy robić?....nie żartować? nie śmiać się?...nie, lepiej wstać rano i powiedzieć: no nie ale ten świat jest beznadziejny, szary i ponury, co?...to jest żal...ja do takich osób nie należę...ale z was ponuraki...jakbym była taka poważna i ponura jak inni to bym już dawno się na żyrandolu powiesiła ;(....a co nie można se w sobotę trochę pożartować?...no fakt jak ktoś to czyta to może się wydawać beznadziejne...jak nie lubicie to po co wchodzicie na takie tematy?...
Pozdrawiam i teraz proszę na mnie i innych nie naskakiwać bo się w sobie zamknę...
jasne, że można pożartować-napisałam o tym- ale zwróć uwagę ile tych 'żartów' już jest....wchodzę np na gorące tematy żeby się czegoś dowiedzieć, a tam najwięcej właśnie takich głupot.nie przeczę, że niektóre są nawet zabawne, ale tak naprawdę śmiesznych mało można znaleźć.
Zgadzam się w 100% z Cosa Nostrą... Chciałabym, aby kiedyś na FilmWebie były tylko osoby które naprawdę interesują się filmem, a nie wchodzą bo "im się nudzi"... Prowokacje, durne tematy i wszystko inne, co jest bezsensownie umieszczane zaczyna mnie powoli wkurzać... Ludzie, piszcie czasem co naprawdę sądzicie o danym aktorze, czy filmie, bo po to to zostało stworzone...
dobra, ja wczoraj trochę ześwirowałam za co przepraszam, ale chciałam zaznaczyć ze napędzała to tylko jedna osoba mianowicie "ojciec polak". Potem pojawiły się jeszcze głupsze tematy typu "mam dziecko z eragonem" czy jakoś tak. zgadzam sie dlatego z załozycielem tematu. powinny być tu tylko suche fakty a od czasu do czasu jakies dygresje.
Byly tematy, gdzie na powaznie prowadzilismy rozmowy o aktorstwie Johnnego i byly tez takie na rozluznienie atmosfery, zeby sie posmiac. A ze wczoraj akurat wiecej bylo tych na rozluznienie atmosfery to nie znaczy, ze od razu tak na ludzi naskakiwac trzeba.
Ludzie dajmy spokuj. Od czasu do czasu trzeba troche pozartowac bo swiat stalby sie szary i ponury. Ale denerwuja mnie tematy typu ,,Johnny jest pedalem" czy jakos tak... Wszystko mozna robic ale z umiarem...
Na tym forum i tak panuje chaos i jest za dużo tematów. I nie chodzi tu już tylko o żarty czy "prowokacje" ale jest multum takich samych tematów, np. o ulubionym filmie, jego grze, wyglądzie itd. Teraz i tak nie wiele może pomóc, chyba tylko usunięcie wszystkiego i samodyscyplina użytkowników. No i tak jak z wszystkim - co za dużo to nie zdrowo.
Widzę że trochę osób weszło... Już nie jest tak nudno.
--> Tak, on to umie namieszać... I wiecie, trochę mi brakuje Jego tematów i postów... Ojcze Polaku! Wracaj do nas!
ja tam sie zgadzam z tym że śmiecicie...madzia lizzie itp. musi wam sie strasznie nudzic zeby zakładac jakies debilne tematy i same do siebie tam pisać ;/
pograjcie w simsy-zrobcie se "Dżona" miejcie z nim dziecko i bądzcie szcześliwi.amen.
Z tymi simsami to dobry pomysł... Tylko że simsów nie mam, będe miała w tym tygodniu...
A co? pośmiać się nie można?
A teraz droga Dayah przeprasz bardzo, ale przywiało do mnie nijakiego Brada Pita... Koleś ma problemy, muszę mu pomóc :)
"(...)przywiało do mnie nijakiego Brada Pita... Koleś ma problemy, muszę mu pomóc"
Naprawdę to takie śmieszne? Weźcie, z łaski swojej, załóżcie jeden śmietnik i tam się wyżywajcie "uwalniając w sobie dziecko", a nie zachowujecie się jak trzynastolatki ze śliną toczącą się z ust, natworzycie milion głupich tematów, które po pewnym czasie zaczynają pływać i się plątać między nogami.
Dal ciebie założyłam nowy temat, tylko nie wchodź tam, bo to nie dla Ciebie... Jeszcze Cię urazimy tekstem typu: Eragon napadł na mnie! (bo wiesz, moze Eragon to twój chłopak, a nie chciałabyś dowiedzieć się o zdradzie...)
Ja tak jak Lizzie postanowiłam oderwać się od szkoły, więc nie miej mi tego za złe...
Tak, posatanowilam sie ponudzic i odpoczac, po tmy jak musialam napisac notatkie o arystotelesie, esej na temat zmian, ktore zachodzily na przestrzeni wiekow w greckiej filozofii, po napisaniu jakie cechy lacza mitycznego Apollina i Hektora oraz po tym do kogo kuerowal swoje wiersze Horacy. Tak, po tym postanowilam sie ponudzi i na chwile zapomniec o walonej szkole.
Kazdy ma swoj sposob na nude. Nie podoba sie? To idzcie do bibloteki, skoro jestescie za madrzy na takie rozmowy.
dobrze i to ci sie chwali nie można życ sama szkoła.
ale zamiast wkurzać nas tu, namaluj sobie na ścianie wiewiórke, zrób samolocik, ukradnij ze sklepu batonika...jest wiele sposobów na odreagowanie szkoły, niekoniecznie taki, jaki teraz prezentujesz.
naprawde jestes taką egoistka i egocentryczką ze martwisz sie tylko o siebie? mogłabyś pomysleć z łaski swojej o tych, co mają ochote znależć tu coś ciekawego, a nie twoje idiotyczne wypociny. dziekuje.
Ależ możesz przecież omijać nasze tematy :) Są na to różne sposoby.Możesz nawet się przyłączyć. Szukamy osób z dużą wyobraźnią... I nie rozumiem dlaczego was wkurzamy?
HAHAAHAH! omijać wasze tematy! nie rozśmieszaj mnie! walisz tych śmieci 10, każdy taki sam. i jak my to mamy omijać? marika wskazała ci interesujące sposoby spedzania wolnego czasu-spróbuj skorzystać z nich. albo wejdz na forum np.Dana Kamina ( z całym szacunkiem dla niego). tam możesz sobie pisać ile chcesz, nikt nie bedzie sie wkurzał egoistko jedna.
nie jestem egoistką. Dlaczego tak uważasz? To ty na swoim blogu piszesz że jesteś wredna, agresywna, nie miła, nie tolerancyjna i głupia :) Nie ja.
hahah ale za to widze za masz inne zalety-Britney i Rihanna dziewczyno masz zainteresowania masz! a jesli chodzi o mój wpis-coz niektórzy sa na tyle płytcy ze nie potrafia przyznać sie jacy są. ja umiem. tak, jestem nietolerancyjna-nie toleruje takich przykrych ludzi jak ty.
głupia tez wole byc, jesli ludzie nie-głupi są tacy jak ty.
ciezko omijac Wasze tematy skoro zajmuja prawie cale forum;/ chcac nie chcac jak czegos szukam to po samych tytulach widze co jest w 'dyskusji', a jaesli jest ich przewazajaca wiekszosc to zaczyna to irytowac.
Wiec jak chcesz porozmawiac o czyms madrym, to zaluz na to temat i bedzie po sprawie. I nie jestem egoistka, jak ktos mnie nazwal. To, ze kogos wkurzaja takie posty, to nie moja wina. Rownie dobrze was moglabym nazwac egoistami, bo sie czepiacie nie wiadomo po co. Ale nie nazwe was tak, bo raczej staram sie nie wyzywac ludzi bezpodstawnie.
Takie tematy nie powinny miec miejsca na forum tak zajebistego aktora poniewaz to dylko dowodzi o niedojrzalosci "autorow" i glownym przykladem dzieci "neo"
Sam jesteś dziecko NEO! Bo nie masz poczucia humoru ty ponuraku wstrętny! Jak Ci się nie podoba to idź się spuść w kiblu i będzie po sprawie! Sam jesteś egoistą i do tego naburmuszonym!
dziecinko, kazdy ma inne poczucie humoru. wyzywac to mozesz swoich kumpli, a nie uzytkownikow forum. w ogole wstep na fora powaznych filmow i aktorow powinni miec starsi od ciebie. i wlasnie TY jestes przykladowym dzieckiem Neo. tak cie oburzyla ta prawda? zakladajac ten tmat chcialam pogadac z normalnymi kinomaniakami, a nie czytelnikami bravo girl. sorry, ale widac Was jest wszedzie pelno;/
No nie no... Kazaliście nam się oddzielić to się oddzielamy! Zakończyliśmy już ten temat i nie zaśmiecamy forum! A tu nagle pisze jakiś heros że coś mu nie pasuje...
Ale założycielowi tematu nie chodziło o bezmózgie laski które tylko o piratach mówią, ale o inny typ użytkowników jak Madzia, która zapomniała ze to jest filmweb-portal poświęcony filmom, a nie głupawym dzieciom które w sobotę o 22 mają pomysły na głupie żarty!
OK i tak Cię lubie :) Nie kłóćmy się MY mamy osobny temat i sobie tam piszemy głupoty więc WY nie miejcie do nas pretensji OK? I nie mówcie, że jesteśmy debilami bo tak samo można powiedzieć o WAS :P
Pozdrawiam :)
No właśnie! Żyjmy w zgodzie ze sobą dobra? Mamy swój temat i nie zaśmiecamy forum, a to nie nasza wina, że musimy robić nowe tematy jeżeli nam usuwacie posty! Zaraz my wam bedziemy kasować. POKÓJ Z WAMI! I KONIEC TEMATU! I NIE OBRAŻAJMY SIEBIE NAWZAJEM!
Tam jest osobny temat - jak ktoś będzie miał dobry humor to wpadnie i tyle. Nie będziemy mieć do niego żalu :P
Two, one two three four
Ev'rybody's talking about
Bagism, Shagism, Dragism, Madism, Ragism, Tagism
This-ism, that-ism, is-m, is-m, is-m.
All we are saying is give peace a chance
C'mon
Ev'rybody's talking about Ministers,
Sinisters, Banisters and canisters
Bishops and Fishops and Rabbis and Pop eyes,
And bye bye, bye byes.
Let me tell you now
Revolution, evolution, masturbation,
flagellation, regulation, integrations,
meditations, United Nations,
Congratulations.
John and Yoko, Timmy Leary, Rosemary,
Tommy Smothers, Bobby Dylan, Tommy Cooper,
Derek Taylor, Norman Mailer,
Alan Ginsberg, Hare Krishna,
Hare, Hare Krishna
To tyle mam do powiedzenia. Peace.
Mi to tito kto i o czym gada.
Ale jak juz ktoś zakłąda temat, że tak powiem normalny to trzeba to uszanować i nie robić tam rzadnych żartów.
To tyle od mnie.
Chętnie bym pogadłą o Johnnym, którego bardzo lubię. Sparwiłam sobie nawet jego biografię.
Jeśli ktoś sie zainteresował, a lektura warta i czytania i tych pieniędzy o to tytuł:
Johnny Dpepp. Współczesny Buntownik
Braian J.Robb
Cena (w Empiku) 34,90zł
Co jest w srodku?
Opis od początku do obecnego momentu w jego karierze. Jest omówienie krótkie jego postaci w filmach, o jego miłosci do muzyki, pierwszej żonie. Jest równierz opis jego relacji z Winnoną Ryder i Kate Moss, a takze wiele różnych ciekawych rzeczy.
Polecam gorąco.
Niech każdy pisze tu na forum wszystko co jest związane z Johnnym a nie o pierdołach, i rzeczach nie związanych z nim. Inaczej taki temat bądz post powinien być usunięty.