totalnie mi to jego główne zdjęcie nie pasuje. Przede wszystkim nie oddaje Jego jako postaci. Wnioskuje, ze jako osoba jest zagubionym, nie bardzo xD grzecznym i nieokrzesanym typem. Tu wygląda na jakiegoś ułożonego elegancika. Nie tak go sobie wyobrażam ;] pozatym nie podoba mi sie na tym zdjęciu i już xDxD
SPADAJ NA MŁYN!!!!!!!! PRAWDZIWYM FANOM PODOBA SIE W KAŻDYM WCIELENIU...NAWQET GRZECZNEGO CHŁOPCA!!!!!!
Przecież to tylko zdjęcie.Nie jest najważniejsze czy na nim wygląda na
''na jakiegoś ułożonego elegancika'' czy ''zagubionego, nie bardzo xD grzecznego i nieokrzesanego typa''.
Kochanie, nie zmienię avatara ze względu na ciebie. Będę się odzywała, kiedy mi się będzie żywnie podobać i gó.no mnie obchodzi twoje zdanie.
To forum zawsze poprawia humor xD
A co do zdjęcia tez mi się nie podoba, bo ma wiele innych na których lepiej wyszedł, no ale lepsze takie niż żadne
a niby czemu nie? może on tu wchodzi, bo docenia jego talent aktorski, a nie urodę?
ach, no tak- każdy mierzy swoją miarą...
dobra ja bede się trzymc tematu. Jak zdjęcie Deppa może nie odddawac postaci Deppa?? Akurat zdjęcie moim zdaniem jest jedną z mniej istotnych rzeczy na tej stronie. Poza tym ja nic nie mam do niego, jest nowe, aktualne, fajne, więc po co zmieniac??
wlasnie chcialam wam napisać, że bardzo łądne zdjęcie
taki dojrzały i swiadomy talentu aktor,autentyczny,nietuzinkowy mężczyzna
dzieki bogu nikt nie dal jakiegos gladkiego wyretuszowanego en face z gołą klatą,bo juz do reszty "fanki" się posiuchaly po nogach :|