Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

totalnie mi to jego główne zdjęcie nie pasuje. Przede wszystkim nie oddaje Jego jako postaci. Wnioskuje, ze jako osoba jest zagubionym, nie bardzo xD grzecznym i nieokrzesanym typem. Tu wygląda na jakiegoś ułożonego elegancika. Nie tak go sobie wyobrażam ;] pozatym nie podoba mi sie na tym zdjęciu i już xDxD

deathpoet

SPADAJ NA MŁYN!!!!!!!! PRAWDZIWYM FANOM PODOBA SIE W KAŻDYM WCIELENIU...NAWQET GRZECZNEGO CHŁOPCA!!!!!!

deathpoet

Przecież to tylko zdjęcie.Nie jest najważniejsze czy na nim wygląda na
''na jakiegoś ułożonego elegancika'' czy ''zagubionego, nie bardzo xD grzecznego i nieokrzesanego typa''.

glass_onion

ALEŚ TY MĄDRY!!!!!

MALA_BOO

Po pierwsze: Mam podstawy, żeby podejrzewać, że to ona.
Po drugie: Mądrzejsza od ciebie.

Gehenn

SIE LEPIEJ NIE ODZYWAJ BO NA TYM FORUM JEST TYLKO JEDNA BOO- JA!!!!! WIEC LEPIEJ ZMIEŃ AVATAR!!!

MALA_BOO

Kochanie, nie zmienię avatara ze względu na ciebie. Będę się odzywała, kiedy mi się będzie żywnie podobać i gó.no mnie obchodzi twoje zdanie.

Gehenn

RASISTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA!

MALA_BOO

Oczywiście, nie zmienia to faktu, że i tak twoje gó.no mnie obchodzi.

MALA_BOO

ty nie masz

un_soleil

to było do grubej BOO

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lawa_3

wyłącz Caps Locka pasztecie

un_soleil

солнсе, jak ty mi zawsze poprawiasz humor...

Gehenn

To forum zawsze poprawia humor xD
A co do zdjęcia tez mi się nie podoba, bo ma wiele innych na których lepiej wyszedł, no ale lepsze takie niż żadne

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MALA_BOO

Masz coś do homoseksualistów? Hm?

MALA_BOO

a niby czemu nie? może on tu wchodzi, bo docenia jego talent aktorski, a nie urodę?
ach, no tak- każdy mierzy swoją miarą...

deathpoet

dobra ja bede się trzymc tematu. Jak zdjęcie Deppa może nie odddawac postaci Deppa?? Akurat zdjęcie moim zdaniem jest jedną z mniej istotnych rzeczy na tej stronie. Poza tym ja nic nie mam do niego, jest nowe, aktualne, fajne, więc po co zmieniac??

Lady_Van_Tassel

wlasnie chcialam wam napisać, że bardzo łądne zdjęcie
taki dojrzały i swiadomy talentu aktor,autentyczny,nietuzinkowy mężczyzna
dzieki bogu nikt nie dal jakiegos gladkiego wyretuszowanego en face z gołą klatą,bo juz do reszty "fanki" się posiuchaly po nogach :|

agnes_f

Jak ja kocham to forum.. Bijmy sie!

deathpoet

Ee tam, pieprzenie. Zdjęcie jest bardzo ładne.

PannaMartyna

haha a ja widziałam ładniejsze...tylko w sumie po co zmieniac?? fotka ma pokazywac aktora,żeby można go było bez problemu rozpoznac itd., jak ktoś chce oglądac fociaki ładne to niech klika w google alo gdzieśtam...