Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak on moze byc wyzej niz Connery lub Hanks?Nie rozumiem tego,dajcie spokoj,nawet dobrze gra,nie jest frajerem ale wyzej od Hanks'a czy Connery'ego?..zal
Zaraz zaciekle fanki skocza na mnie ze Depp to Depp tamto,a tak naprawde to wiekszosc podnieca sie nim za role w "Piratach"....

kondziad

Pozwól, że same (i sami) ocenimy kto jest lepszy od Deppa.
A co do gry w piratach, to mylisz się. Cenimy go za wiele innych ról, w których zagrał lepiej.

TODDka

Pozatym to kwestia gustu...skoro obchodzi cie ten caly ranking to stworz sobie wiele kont i oddawaj glosy na Hanksa i Connerego...napewno sie cos podniesie...W Piratac grał wspaniale,ale nie tylko za to go cenimy jak wyzej napisała Piratka...:)

kondziad

Przepraszam bardzo, ale czy to nasza wina, że Hanks jest niżej od Deppa? Widocznie fani Hanksa jakoś mało aktywnie głosują. ;P A poza tym, nie twierdzę wcale, że Hanks jest gorszym aktorem, od dawna ma u mnie 10/10...

Wydaje mi się też, że nieco niesprawiedliwe są stwierdzenia typu "wiekszosc podnieca sie nim za role w "Piratach". Przyznaję, zainteresowałam się Johnny'm po "Piratach", jednakże było to już jakiś czas temu, od dej pory widziałam go w wielu innych filmach i nie uważam wcale, że Jack Sparrow jest najlepszą kreacją w jego karierze.

Pozdrawiam. ;-)

kondziad

Skoro Deppcio jest wyżej notowany niż Connery lub Hanks to znaczy, że ma więcej wielbicielek (wielbicieli) i po prostu jest leprzy. To odpowiedz na twoje pytanie "Jak"... Nikt na ciebie nie naskoczy z fanek, bo nie ma prawa. To twoje zdanie i koniec. Ty wolisz Hanksa i Connery, a np. ja Johnny'ego. A tak na marginesie: Ja nie podniecam się nim po Piratach... Jak już to po "Secret Window" (Sekretne Okno) Pzdr.