Kaliber 44

7,0
25 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Kaliber 44

Moje propozycje:
-9 piętro
-Magia i Miecz
DAWAJCIE SWOJE PROPOZYCJE
[*]MAGIK[*] I DOCEŃCIE GO WRESZCIE!!!!

MrBlack

Twoje propozycje by pasowały :) Dobry pomysł z filmem biograficznym o Magiku, naprawdę.

-Jestem Bogiem (kontrowersyjne, ale przyciągnęło by widzów)

Schackoo

A co powiedzielibyście o takim tytule:
"O Chwilach Ulotnych";d;d

MrBlack

Moze bedziecie sie smiac bo ja tworczy nie jestem ale bym dal taka propozycje Moja obawa,jak go slucham to w nim sa rozne przeciwienstwa takie mocne dysproporcje dlatego to tez jest takie piekne pzdr kalibrowiczow

babe11

"Moja Obawa"...hmmm, bardziej mi się to kojarzy z Joką ale bardzo fajny
pomysł:) pasowałoby

Gieras

moim zdaniem

-,,Leć magik leć!!''

-,,o kur.. lecę''

-,,umiem latać''

niektore moje propozycje dokument mógłby sie rowniez nazywac

,,skocze po kanapki''

maniekwaw

Idź sobie posłuchaj Peji i nie poniżaj się tak

maniekwaw

Też pasują ale mój jest lepszy.
Pozdrawiam Mietek

użytkownik usunięty
MrBlack

Pyschodela.

MrBlack

Film, poniekąd przedstawiający biografie Magika, a dokładniej jego życie od momentu odejścia z Kalibra i założenia z Fokusem i Rahimem Paktofoniki aż do jego tragicznej śmierci już powstaje. I kolega Schackoo kilka postów wyżej niemal trafił z tytułem: http://www.filmweb.pl/film/Jeste%C5%9B+Bogiem-2010-544545
Film opowie raczej historię grupy Paktofonika, ale skupiać się będzie na postaci Magika, z perspektywy dwóch pozostałych członków Paktofoniki: Fokusa i Rahima. Jeżeli reżyser Leszek Dawid będzie się trzymał scenariusza to film ma spore szanse na duży sukces. Scenariusz można przeczytać w książce Macieja Pisuka (autor scenariusza) "Paktofonika. Przewodnik krytyki politycznej". Na Allegro stoi za około 20zł, polecam.Rewelacyjnie napisany, opatrzony wieloma fotografiami, klatkami z prywatnych filmów , kserokopiami z oryginałami tekstów Magika i wieloma innymi "bonusami" w tym także wywiadem z autorem scenariusza gdzie można dowiedzieć się o historii powstania tegoż scenariusza (która to sama w sobie jest dobrym materiałem na film:))

Silent_Assassin

Moja propozycja to " Film z magią w tytule". Wiem, wiem że jest najzajebistrzy na świecie więc darujcie sobie swoje tytuły bo mój i tak jest najlepszy.
Pozdrawiam Mieczysław