Jest jednym z najlepszych głosów w polskim kinie. Słysząc jej delikatną chrypkę można się rozpłynąć.
Gra także dobrze, bo okazuje dystans do siebie. ( Przynajmniej w rolach komediowych)
A czy Wy, 'krytycy filmowi', widzieliście chociaż Zemstę? :)
Naprawdę nie wiem, skąd tyle negatywnych wypowiedzi. I dlaczego tak wiele z nich dotyczy jej wyglądu/obecnego stylu bycia.
Kobiecość to nie bycie idealną. Oj, nie.
To posiadanie tego czegoś, czym ona emanuje.
Pani Kasia jest bombą energii na ekranie, świetną aktorką, a głos ma tak niesamowity, że mogłabym słuchać godzinami choćby nagrania czytanej przez nią instrukcji obsługi pralki.
Nie jest złą aktorką, to fakt, jednak wprawia mnie w irytację. Nie wiem. dlaczego.
"Zemsta" mnie się nie podobała, lecz istotnie, pani Figura idealnie oddała charakter granej przez siebie postaci.
Pozdrawiam.
My krytycy, widzieliśmy "Zemstę", a za Figurą niezbyt przepadamy, bo gra strasznie nienaturalnie i i jeszcze jak to ładnie zostało okreslone przez Tortuga033 nie lubimy jej za sztuczne pseudo-seksownego postękiwania.
Mi się wydaję, że sporo dziewczyn jej po prostu trochę zazdrości. A seksapil to ona ma, chociażby scena w "Kingsajzie" jest niesamowita. Gry aktorskiej oczywiście też trzeba jej pogratulować, ciężko znaleźć teraz taką aktorkę wśród młodego pokolenia.