Katarzyna Zawadzka

7,0
8 314 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Zawadzka

Zmieńcie to okropne zdjęcie pani Kasia tak nie wygląda

zweistein

Nie wiedziałem że jest to forum dla wybranych ;)

marekwyszosiat

Najwyraźniej nie jest, skoro liczy się tylko to, czy pani Kasia wygląda olśniewająco, czy też nie bardzo.

zweistein

daj juz spokoj czlowieku tej Kasi ok?
bo nudzisz, bardzo nudzisz

dymas23

Nie chcesz rozmawiać, nie masz argumentów? - wystarczy przemilczeć wątek.
Tak, to naprawdę aż takie proste.

zweistein

to przemilcz skoro nie masz argumentów ziomek :)

dymas23

Moje argumenty masz wyżej, podobnie pytania na które nie umiałeś odpowiedzieć. Co możesz zaoferować w zamiar? Fochy. Tak jakby twój brak rozeznania był moją winą.

zweistein

hahaha jak dobrze, że wiesz wszystko za mnie, co mam do zaoferowania xd :) widzę, że mam do czynienia z najmądrzejszą osobą na świecie, chylę czoła geniuszu :)

dymas23

Nikt tiu za geniusza nie robi, chodzi tylko o w miarę normalną dyskusję - co w tym przypadku jest niemożliwe. Bo nie tyle chodzi o to, co ja wiem, ale o to, czego ty nie wiesz. Bo gdybyś wiedział cokolwiek, nie dziwiłbyś się tak strasznie.

zweistein

a kiedy ja się dziwiłem? ;]

dymas23

Jak inaczej mam nazwać twoje niezrozumienie tego, co napisałem?
Może po prostu ignorancją? Tak lepiej?

zweistein

hmm a czemu zakładasz za mnie, że czegokolwiek nie rozumiem? ktoś ci pozwolił? nie

dymas23

Ktoś mi musi pozwalać? ;)
Po prostu wnioskuję na podstawie twoich, pożal się Boże, komentarzy. Skoro sam nie dochodzisz do tych oczywistych wniosków, to robię to za ciebie. Nie, nie dziękuj.

zweistein

tak, ja ci muszę pozwalać, bo chodzi o moją osobę a nie twoją. a pożal sie boże to jest cała twoja postawa :)

dymas23

Ciekawe, bo ty jakoś nie masz oporów, żeby mnie oceniać, prawda?

Raczej nie mam zamiaru pytać cię o zgodę, zupełnie wystarczy mi to co piszesz i jak piszesz, żeby stwierdzić, ze nie wiesz nic o zagadnieniach, które poruszyłem na tym forum.

zweistein

wiec narka i zmykaj stad :)