jest wstretna i wogole nie dam rady na nia patrzec.Pamietam swietny serial jakim byl i moze jest Roswell,ale tam tez jej nie lubilem 2/10 bo widze wiele rol otrzymala po serialu.
zgadzam się jest wstrętna... kiedyś mi nie przeszkadzała, ale jak zaczęłam oglądać wszystkie odcinki od nowa Chirurgów, tak doszczętnie ją znienawidziłam i miło, że ją wywalili :-)
Z tego co pamiętam, chodziło o zdrowie/dziecko nie wiem, ale poszła na zwolnienie i miała wrócić po jakimś czasie. I nie wróciła, więc ją wywalili i do Chirurgów już na pewno nie wróci.
Sam widziałeś, że miała otwarte zakończenie (w przeciwieństwie do Georga - którego zakatrupili), bo miała wrócić, ale wypięła się na Greysów i już po niej. Całe szczęście :-)
Dlaczego od razu zakompleksiony? Czasem są aktorzy, którzy irytują nas samą swoją obecnością.
Wstrętna to może za duże słowo. Jak dla mnie jest nijaka, czasem przesadnie słodka, ale brzydka nie jest - to trzeba przyznać.
Jest nieatrakcyjna, ale przede wszystkim jest mierną aktorką. Filmografia dobitnie pokazuje że obsadzają ją głownie w marnej jakości komediach romantycznych.
Jak na złość odrzuca wszystkie dobre propozycje :). Jak np. Wiek Adaline.
Jest nieatrakcyjna? Jejku, ja ją tu uważam za ideał. Nie wiedziałam, że komuś może się nie podobać :o