Katherine Heigl

Katherine Marie Heigl

7,8
17 941 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katherine Heigl

Jezu, jaki ona ma cudowny uśmiech :) I do tego naprawdę świetna aktorka, bardzo żywiołowa na planie, zawsze "czuje" swoje role.

malkavian4

Niezmiernie sympatyczna dziewczyna. Nawet słabszy film ogląda się lepiej kiedy ona występuje. A uśmiech - prześliczny :)

malkavian4

piękna ale ona naprawdę dobrze gra-jej uroda idzie w parze z talentem

CelineMarie

dokładnie! W 100% się z tb zgadzam. W Chirurgach grała znakomicie i w każdym kolejnym filmie radzi sobie równie dobrze. Uśmiech- obłędny :D

Angela4b

Uwielbiam ją w chirurgach. Uśmiech piękny. W ogóle ona jest śliczna. A co do gry aktorskiej to nie oglądałam zbyt wielu filmó z nią, przynajmniej sobie nie przypominam, ale w chirurgach jej gra mi sie podoba

Kate_96

Ona jest po prostu taka fajniutka, ale nie taka "słodka idiotka", tylko taka sexi i drapieżna

Angela4b

Miło znaleźć się w waszym towarzystwie, czyli wśród ludzi, którzy tak jak ja, uważają Kasię za piękną, uroczą i seksowną kobietę. A także za całkiem dobrą aktorkę o zniewalającym uśmiechu. :-)

Max66

Ja też chce należeć do tego towarzystwa :)

tomucho77

Ależ Tom, już od dawna do niego należysz :-)

Max66

Ahh.. Nasze grono się powiększa :D

Angela4b

Tylko szkoda że to grono jest tak małe a grono trolli obsrywających wszystko i wszystkich jest tak duże :(

malkavian4

Popieram:) Ogólnie jest piękną kobietą, jedną z piękniejszych w Hollywood.

malkavian4

Jestem za !!!
Fajno że znalazło się 6 osób które nie plują jadem w Jej stronę tylko za to że jest piękna, sławna i że ciągle się uśmiecha :)

malkavian4

http://www.filmweb.pl/person/Rachel+McAdams-84297/discussion/Rachel+jest+cudowna ...-1953806

malkavian4

I ja uwielbiam ją za ten uśmiech. Prześliczna i kobieca. W chirurgach, każdy z nich był specyficzny i miał "coś" swojego, ona była taka.. wesoła. Uwielbiałam Izzie i Georga, a szczególnie razem. I fakt, że czasem nawet kiepski film może swoją osobą "ulepszyć".