obejrzałam z nią 6 filmów i w każdym mi się podobała ;) , nie że od razu jest najlepszą aktorką, ale nie gra aż tak źle
W Chirurgach lubiłam jej postać, w ogóle całą obsadę od pierwszego sezonu.
Ja nie powiedzialm ze jej nie lubie jako aktorki, tylko że w chirurgach jest lekko denerwująca , ale przez tylko 3 sezony.
W Brzydkiej prawdzie, zagrała rewelacyjnie i jest to mój ulubiony film
taką miała odegrać rolę, mnie się jej gra aktorska w chirurgach podobała, nie widziałam nic żeby było denerwującego w jej zachowaniu, dużo śmiesznych i życiowych scen więc osobiście nie zgadzam się z Twoim stwierdzeniem że "bardzo denerwująca" (w pierwszym poście) takie jest moje zdanie
każdy ma prawo do wygłoszenia swojej opini,
Tobie w Chirurgach moze nie wydaje się denerwująca ( jej postać ), mnie tak.
Jak to mówią nie wszystkim mozna dogodzić.
ja ją właśnie przez Chirurgów przestałam lubić, obejrzałam wszystkie sezony w tym roku, choć widziałam z nią wcześniej różne filmy, ale po Chirurgach jak za dotknięciem różczki...
Jak można przestać lubić aktorkę przez to, że zagrała jakąś postać, która Ci się nie spodobała? To po prostu śmieszne.. : - )
No widocznie można. Jak źle zagrała, to mam pełne prawo to ocenić i darzyć aktora sympatią bądź nie. Ty wszystkich lubisz? Nieraz jest tak, że kogoś widzisz i nie lubisz go ot tak po prostu.
A może ja jej nigdy nie lubiłam, a tylko była mi obojętna...? Tak czy siak, na pewno jej nie polubię. Jest wg mnie beznadziejną, słąbą aktorką.
Dziewczynko, Ty patrz co piszesz. Napisałaś jasno "Ja ją właśnie przez Chirurgów PRZESTAŁAM lubić" czyli wychodzi na to, że lubiłaś, ale przestałaś. Jak dla mnie to Ty jesteś beznadziejna i słaba. Poza tym oceniasz tylko jej grę aktorską? Lepiej poczytaj o jej życiu i o tym jakim jest człowiekiem.
"A może ja jej nigdy nie lubiłam, a tylko była mi obojętna...?" To widzocznie ty jesteś słaba dziewczynko, bo polskiego nie ogarniasz.... Smutne, pełno tu takich jak ty.
Nigdy na Kat nie zwracałam uwagi, a po Chirurgach, po porstu ją znienawidziłam, kurzcę trzeba ci to sto razy pisać?? To skopiuj sobie to i przeczytaj, może wreszcie zrozumiesz. Czepiasz się szczegółów.
A jej życie osobiste mnie guzik obchodzi tak jak i twoje. Ocenę na FilmWebie wystawiam (jak sama nazwa mówi FILM) za to jakie wrażenie ona zrobiła na mnie w danym filmie, wystawiam ocenę za to jak gra, jak przedstawia postać, za jej mimikę i gesty. Być może ty stawiasz 10 za ładną buzię czy za to że pomaga pandom z dżungli. Niech pomaga. Nie będę jej oceniać za serce, bądź jego brak.
"Poza tym oceniasz tylko jej grę aktorską? Lepiej poczytaj o jej życiu i o tym jakim jest człowiekiem." - no wyskoczyłaś z tym jak Bolek z gaci. Zresztą nie czytam głupich plotek, aktorzy, głównie ich życie osobiste mnie naprawdę nie interesuje, mam ciekawsze zajęcia. Współczuję, że ty nie. Już wolę poczytać książkę, niż czytać coś o kimś kogo nawet nie lubię. Sama sobie czytaj ;-)
Tak, tylko, że marno istotko powinno się wystawiać ocenę danego aktora za kilka filmów, a nie za jeden serial. Poza tym hahaha, nie odwracaj kota ogonem, bo pierw piszesz, że przestałas ją lubić własnie przez chirurgów, a potem wyjeżdżasz, że "może nigdy jej nie lubiłam". Gówniany argument. Dobra, jesteś tak żałosna, że już nie chcę mi się tracić czasu na takie dziecię, jak Ty. Peace.
Och chcesz tymi obelgami sprawić mi przykrość? Oj smutne :-(( Już nie chcę mówić, kto tu pokazuje swój wysoki poziom w dziedzinie kultury i obeznania... Mierną idiotką i śmieszną dziewczynką to jesteś ty. I naprawdę masz dobry powód, żeby się czepiać. Tak czy siak, lubiłam ją mało, a teraz jeszcze mniej. Tak jak radziłam skopiuj sobiemoją wypowiedź jak nie czaisz i nie truj dupy. Oglądałam tę aktorkę w kilku filmach, nie tylko w Chirurgach i podsumowując całość wyszła mi taka ocena, bo jakbym oglądała ją tylko w Chirurgach, to dostała by 1, a tak to łaskawie ma 3 choć nie zasługuje. A ty tak jej bronisz jakbym ci babcię oceniła. To jest dopiero, żenujące i żałosne. Pewnie skrzywdzili cię w gimnazjum i zaśmiecasz forum, ale zrobiłaś mądrą rzecz i poszłaś :-) Wspaniale! Wszyscy się cieszą :-D
Uwierz mi, wszyscy by się cieszyli gdybyś zniknęła i nigdy więcej się nie pojawiła, bo z tego co widziałam nie tylko ze mną prowadzisz bezsensowną polemikę, która ukazują Twoją miernotę i niski poziom. I niech Cię nie martwi moje życie społeczne - bo było wspaniałe i nadal jest, więc naprawdę zajmij sie lepiej sobą. :-) A jak już powiedziałam wcześniej; Patrz uważniej co piszesz, bo przeczysz sama sobie i żałośnie się bronisz. Nic tylko się śmiać nad taką głupotą ludzką.
No to idź i się pośmiej :-) Po prostu zaczynasz się doczepiać. Zrobił ci ktoś coś, skrzywdził cię w dzieciństwie? Idź na terapię w takim razie.
Och schlebiasz mi skoro, śledzisz mnie na tym portalu :-) Beznadziejne i nudne masz życie skoro interesujesz się innymi. Akurat to co ty piszesz i gdzie, to mnie nic nie obchodzi. Zapomnę o tobie jak tylko zamknę witrynę ;-)
HAHAHAHAHHAHAHAH. Przestań się bawić w psychologa, dziewczynko. Nie, nie śledzę Cię, bo twa osoba, które prezentuje sobą niski poziom inteligencji nie interesuje mnie - jesteś tylko stratą czasu. Nie martw się, ja zapominam od razu, kiedy nacisnę "wyślij". Żegnam. :-)
Bardzo dobrze :-)
Doskonale widać po komentarzach, kto tu prezentuje niski poziom inteligencji. Ja napisałam swoje zdanie, a ty śmieciu zacząłeś mnie wyzywać i mi ubliżać. Ciekawe kto dał ci takie prawo? I śmieszne jest to, że uważasz, iż po jednym napisanym przeze mnie zdaniu, wiesz już o mnie wszystko. Magik! Ale gdyby nie twoje teksty rodem z gimnazjum, to nie odpisywałabym ci (tfu), ale odpisałam, bo nie pozwolę, aby mnie byle kto obrażał.
Tak idź i nie wracaj, bo nic mądrego nie wnosisz do tematu.
To najpierw nie pisz jednego a później nie rób z siebie głupka pisząc że to nie tak. Bo napisał: ja ją właśnie przez Chirurgów przestałam lubić, obejrzałam wszystkie sezony w tym roku, choć widziałam z nią wcześniej różne filmy, ale po Chirurgach jak za dotknięciem różczki...
Więc nie chrzań!!