Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.
dziękuję. :)
i co z tego, że jest brzydsza? *.* ( według Ciebie of kors )
film traci na tym na jakości?
ogarnij się.
Ależ Ty do mnie te uśmiechy posyłasz. :)))
i nawzajem!
*.*
i ja nie potrzebuję się ogarniać. wiem na czym polega aktorstwo.
urody potrzebują tylko Ci, którzy nie mają nic innego do zaoferowania. :)
Tak,Ty jesteś wielkim znawcą :).
Jak Ci się podobają jej trzy miny przez cały film-gratuluję. :)
Ach,ile ja Ci dzisiaj gratulowałam :).
jestem, jestem.
:)
A jak Tobie się podoba Miley Cyrus to również gratuluję. :)
Na demotywatory trzeba Cię wrzucić. ;o
jesteś, bo ślinisz się o niej na forum, jakby była co najmniej jakimś bożyszczem. :C
i tak. mam nerwice. skąd wiedziałaś? :)
zauważyłam :).
A tak właściwie. Nie masz nic ciekawszego do roboty ?
Miałaś sobie iść.
Zauważyłam. :)
Nie ślinię się. Ale uważam,że jest ładną dziewczyną. Ma niespotykaną urodę.
o mamo. jest obrzydliwa. ale skoro sądzisz, że prosiaki są niespotykane... ( btw. ktytykuję na życzenie. ;) normalnie bym tego nie robiła . )
i zaraz spadam. ;( tylko nie płacz. :<
na necie widziałam zdjęcia. Jej uda mocno schudły. :)
Bravo Ty czytasz :).
A Kryśce przydałyby się dodatkowe kilogramy. :)
;oo
i niestety, nie. nie czytam bravo. już dawno wyrosłam z tej gazety. ;<
i nie zaprzeczam.:D
i okej laski. ja stąd idę.
i tak temat już nie jest o Krysi. :)
Tylko nie płacz czekoladoweserce. ;<
oho, wielka szesnastolatka się znalazła.
ja się tu pytam kulturalnie ile masz lat ,ale po twojej wypowiedzi wnioskuję ,że nie masz lat 16 tylko co najwyżej 11.
czytałam to co pisałaś i zastanawiam się skąd biorą się tacy nienormalni ludzie jak ty.
patrzysz tylko na wygląd zewnętrzny, a piszesz o sobie tak,jakbyś była najpiękniejsza na świecie.
widać za taką się uważasz - pępek świata.
normalnie jak widzę twoje wypowiedzi to mi się flaki przewracają.
Bardzo mi miło :).
Błagam Cię, nie używaj takich zwrotów i takiego
słownictwa, bo mi oczy i uszy więdną. :)
Ciołku,patrzę na aktorstwo i wygląd. :)
Tak,tak :). Uciekaj stąd jak najprędzej!
Powiem wam , że świetnie się bawiłam czytając wasze posty haha ;D
Serce ja nie wiem co ty chcesz tu osiągnąć ? Myślisz, że wszyscy znienawidzą Kristen bo ty jej nie lubisz ? To sie mylisz dziewczynko! :]
Sama mówisz, że byłaś kiedyś fanką sagi. To co tak nagle stwierdziłaś nie nie nie lubie już Twilight bo nie jest on $wEEta$$Ny ?
A nie soRy bo widisz co się z nim dzieje i już nie lubisz ;D
Powiedz mi dziecko kto Ci dał prawo nazywania kogoś ścierwem, anorektyczką itp ? Skąd możesz wiedzieć jak kto wygląda i ile ma lat. Dziewczynko idź lepiej na forum Hanki Montanki i załóżcie sobie klub miłośniczek i wtedy wszystkim będzie lepiej. Nie będą musieli dłużej znosić rozkapryszonego dziecka oceniającego wszystkich bezpodstawnie.
Aha i jeszcze jedno , i co z tego, że gramy razem w gre w cytaty ? I co z tego, że mam avatar z New Moon'a ?
Uwielbiam Sage i się tego nie wstydzę.
Dziękuję. I gorąco pozdrawiam :)
Aha i zapomniałam dodać, że zaraz pewnie mnei zjedziesz za to, że lubie Sage co utwierdzi mnie w przekonaniu, że mymy doczynienia z pustą dziewczynką.
Tak,już to mówiłaś,jak się świetnie bawisz i jak bardzo Cię to śmieszy.
No i?
Ho,ja mam satysfakcję z siedzenia tutaj. :)
Że nie ma tutaj samych fanów 'Belli,oł jeah,chcę mieć Edzia *.* jak ona',tylko są tu także mądrzy ludzie,którzy nie znoszą Stewart. :)
Dziewczynką to już dawno nie jestem ,faneczko Twilight.
Książki są nawet,nawet,ale wielką fanką jak Wy nazwać się nie mogę. :) I bardzo się z tego cieszę.
Twilight to jeden wielki przeżytek :).
Ależ proszę,uwielbiaj sobie,uwielbiaj.
Och,jeszcze jedno :).
od dzisiaj postanowiłam zostać słynnym reżyserem i nakręcić film o polskich trollach, do których niewątpliwie się zaliczasz,niedowartościowana osóbko :).
pa,pa.
nie no jestem pewna że wróciła Batmanowa:-) czy nigdy ci się nie znudzi, po co sledzisz kariere Kristen skoro jej niecierpisz... z tego co można wywnioskować to bardzo duzo wiesz na jej teamt, nie osmieszajcie się z porównaniami typu Miley lepszą aktorką od Kris żenada tak to jest jak dziecko no ok młodzież ma nieograniczony dostęp do internetu!
"czekoladoweserce", nadszedł najwyższy czas abyś założyła sobie nowe konto "cudnatury" ;] Tylko nie przywiązuj sie zbutnio do tej nazwy!
Wiesz co ? Aż mi Cię żal, nigdy nie sądziłam, że tak powiem do kogoś. No coż.
Nie chce być dociekliwa, ale napisałaś w któryś tam poście Kyaa ! A jest to używane w środowisku Fandomowców, i to jakiś dziwny przypadek, że akurat ty i MadeinJapan macie coś z Japonią i jak już ktoś wspomniał podobnie piszecie.
:)
Mi Ciebie bardziej :).
A bo to jedna osoba lubi Japonię? Ja kiedyś interesowałam się Japonią,ale to przeminęło :).
:) Boże drogi,wybacz mi.
Niedawno zginął polski prezydent i tyle świetnych,mądrych ludzi,a jednak nie mogę powstrzymać się od śmiechu :).
Nie śledzę. Siedzenie tutaj to czysta przyjemność. :)
Wręcz zabawa. :)
No i co z tego ? Ale przyznaj czy możliwy jest aż taki przypadek ? Dobra nieważne nic nie zmieni tego, że jesteś pusta i wyżywasz się na innych by dowartościować siebie.
jaki przypadek?
Nie jestem żadną madeinjapan czy Batmanową.
Ale na siłę tego uświadamiać Wam nie będę. :)
Dziękuję :). Och tak,Ty wiesz wszystko najlepiej :).
nie,nie :).
To raczej wam się powoli kończą,kochane dzieciaczki :).
Myślę, że Wasz poziom jest
bezpoziomowy. Zero, może minus jeden.
Uhh masz prawo mnie oceniać ?
Czy coś ci zrobiłam ? !
Patrz lepiej na swoje zachowanie. Idź pobaw się swoimi klockami lepiej ci to wyjdzie ;D
To nie było dobre posunięcie nazywać mnie dzieckiem .:)
Ale mniejsza o to.
Patrzę,patrzę.I jestem z siebie bardzo dumna ;).
Klocki? Nigdy nie bawiłam się klockami;to trochę jak dla chłopców :).
To co ty tutaj jeszcze robisz, skoro tak nędzne towarzystwo? :)
To może teraz jakaś gadka jaka to Kristen jest potworna?
haha :). Nie,teraz mam tylko polewkę z fanów Stewart.
Mówiłam przecież,że jest tu tak miło i fajnie,że nie odejdę :).
Och :<. Niestety drogie Panie,muszę Was zaraz opuścić.
Mam do napisania wypracowanie z polskiego ;).
Będę być może jutro. ^^