Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.
Cóż, tego stwierdzic nie mogę... Nie znam jej, niestety (na szczęście?). Jak dla mnie nie skromną, a niespotykaną buntowniczkę ;P
Hm... każdy widzi aktora w innym świetle.
Dla mnie ona próbuje udawać niewiniątko.Niezła spryciara i wcale nie nieśmiała.
podobno waży 52 tez iwm to z ciekawostek na jej temat . Kurcze dziwi mnie że skoro nie lubisz jej czekoladoweserce to po co czytasz ciekawostki na jej temat itp
hm.. moja droga, czyżbyś leczyła kompleksy? :)
zresztą musisz mieć strasznie nudne życie, skoro nie masz co robić tylko przesiadywać na stronce i krytykować innych.
a to porównanie Miley Cyrus do Kristen było zupełnie nie na miejscu, bo to zupełnie inne światy. Ta pierwsza ( jeśli w ogóle można nazwać ją aktorką .. ) ma na swoim koncie '' sw33t Hannach Montane '' , czy jak się zwie ta bajeczka i film, który zresztą jej nie wyszedł. :)
Bo grać to ona nie potrafi. Z wyglądu nawet nie jej oceniam ( zresztą od kiedy aktorów ocenia się po wyglądzie? ) , ale NATURALNIE ładna to ona nie jest. Doczepiane i przedłużane włosy, sztuczne rzęsy. ciekawe co jeszcze..
i nie twierdzę, że KStew jest świetną aktorką, ale na tle tych dzisiejszych '' gwiazdek '' się wybija.
Chociaż drugą Marilyn Monroe nie zostanie. :)
Muszę Cię zmartwić,ale niestety nie mam kompleksów. :)
Doprawdy jestem Ci droga? Bardzo mi miło.
Przejdźmy do sedna. Kristen nie ma w sobie nic,czego ktoś mógłby jej zazdrościć. Jest szarakiem,bez żadnego talentu.
Ja jestem tutaj po to,by się dobrze bawić.A krytyka jest potrzebna.
Lepsza krytyka,niż kłamstwo,że jest świetna.
Miley Cyrus... krytykujecie ją,bo jej zazdrościcie.Owszem,jest czego.
Jest bardzo ładna i ma cudny głos.
Mówię to szczerze.
Radzi sobie nieźle.
A co? Już mi nie wolno krytykować Stewart? Ty krytykujesz Cyrus,i co?Moze ja powiem,że zżera Cię zazdrość?
Gusta są różne.
Ale jeśli sądzisz,że Stewart jest dobra,to gratuluję głupoty.Schrzaniła Twilight. Prawie każdy Ci to powie.
Tak? A to dziwne.
Bo sprawiasz osoby niezmiernie zakompleksionej. :)
I proszę.. nie załamuj mnie. Miley Cyrus i cudny głos? - hahaha.
Chyba mało słyszałaś, skoro głos tej dziewczynki z disneya uważasz za cudny. I ładna ? Hm. Przeciętna dziewczyna, której czar pryska, gdy ściągnie z siebie maskę, choć ma tylko 17 ( ? ) lat. ;] Sztuczne to jak nic. Do tego uważa się za ósmy cud świata , choć tak naprawdę NIC nie osiągnęła. :)
I proszę, proszę. Jak Kristen nie ma talentu, to Cyrus ma? Zabawne, doprawdy.. Gdzie ten talent okazuje? Jak chodzi przebrana za kurczaka w ' Hannach Montanie ' i robi z siebie błazna? Co jak co, ale Stewart więcej osiągnęła i ma przed sobą karierę. Nie lubią jej tylko 5 letnie dzieci, ale i starsze osoby. :) Poza tym grała w filmie z Robertem De Niro, a to już jakieś osiągnięcie.
I oh, tak . Okropnie Miley zazdroszczę. W końcu nie ma to jak być idolką przedszkolaków i pośmiewiskiem wielu osób. Fajnego sobie idola znalazłaś.;)
I Kristen jest od tak, przeciętna. Oglądałam z nią 9 filmów, więc wiem. ;) Dobry to może być Jack Nicholson. I hm.. schrzaniła? To kogo widziałabyś na jej miejscu, jako Bellę? Może Megan Fox i jej pseudo '' sexowne '' pozy, bo nic więcej nie umie? :)
Ojj . I przepraszam bardzo.
Muszę zgłosić poprawkę. Właśnie przeglądam zdjęcia Miley , żeby moje ' oskarżenia ' nie były bezpodstawne i stwierdzam, że nie jest nawet przeciętna. Jest okropna. Szczególnie bez makijażu. Przy niej Kristen to cud, haha.
zresztą aktorów w ' ulubionych ' też nie masz zbyt wspaniałych , więc nie rozumiem krytyki wobec jej aktorstwa.
zastanów się trochę.. x.x
:)
I także moim zdaniem to dobra aktorka a co do jej wyglądu to przecież to nie musi być jej wina, że jet taka chuda. Ja jestem strasznie chuda bo mam to genetyczne i jakoś się tym nie przejmuję jak toś mi mówi 'jeny, jaka ty jesteś chuda' po prostu taka jestem z natury i ona może taż taka być. A i jeszcze widziałam, że pisałyście o jej fryzurze emo... no to ona przecież miała taką fryzurę bo musiała ściąć do innego filmu. Jak czytacie ciekawostki na jej temat to dlaczego to wam się w oczy nie rzuciła. Nie wiem jak ona ale ja d filmu nie dałabym ściąć tak pięknych włosów. ; )
Czytałam że nie miała problemów ze ścięciem włosów bo nie jest taka uczuciowa, w
sensie nie przywiązuje się tak w odróżnieniu od Dakoty która miała peruke.
A także nie niesmiała.
Kristen bierze wszystkie role. Dakota wie,ile jest warta i ile może poświęcić dla roli.
Proszę,jak panienki się zgadzają. Wzruszające. ;)
Przykro mi,mnie takie osoby obrzydzają. Zresztą,ona to gwiazda Twilight.
Powinna pokazać się z lepszej strony,a nie jako przyćpana.
Pięknych włosów? Dobre. Zwyczajne. Niczym nie wyróżniające się.
'' Powinna pokazać się z lepszej strony, a nie jako przyćpana. ''
Hm.. interesujące. Może powinna sobie zrobić zdjęcia pod prysznicem? ( jak wiadomo kto.. )
Sądzę, że wtedy byś ją polubiła :)
Ale spokojnie. Czemu krytykujesz każde słowo wypowiedziane przez jej fankę? Nie
lubisz jej, spoko. Nic do tego nie mam, masz prawo wkońcu. Ale nie wściekaj się jeśli
ktoś ma odmienne zdanie niż Ty. Nie każdemu musi sie podobać to samo. My lubimy
Kristen, Ty lubisz kogoś innego. I jest dobrze, równowaga w naturze ;)
Ech,nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
Powiedz mi,czemu ludzie krytykują,że ja np.lubię Miley?
Właśnie,nie każdemu musi się podobać to samo.
Czyżby deja vu?
Ja to krytykowałam? Jeśli tak to przepraszam, nie powinnam. Ale Ty też nie krytykuj
tego że ktoś lubi Kris.
czekoladoweserce: "Miley Cyrus... krytykujecie ją,bo jej zazdrościcie"
skoro oceniasz w ten sposób ludzi, to czego wypierasz się swojej zazdrości do Kristen
nie jestem jej fanką ale uwazam, ze jest bardzo atrakcyjną, choć nienajlepszą aktorką
czepiasz się jej wagi, sinych nóg, otwartych ust, itd.
ja tez jestem blada i nie mam zamiaru sie kiedykolwiek opalac bo lubie swoja karnacje
a co do twojej pewności siebie, to skoro jestes taka idealna to załącz swoje zdjęcia moze wtedy ocenimy czy nie masz wad
Dziewczyno,czy to do Ciebie nie dociera?
NIE ZAZDROSZCZĘ NICZEGO STEWART. NIE MAM CZEGO!
Nie zazdroszczę pięknej urody Scarlett Johansson,to tym bardziej nie zazdroszczę Stewart,która jest wyjątkowo nie ładna i nie ma nic,co może przykuć wzrok.
Też jestem blada,ale nie trupio-blada.Smaruję się tylko trochę fluidem.
A Kristen? Ona wygląda seryjnie,jak z ,,Koszmaru z ulicy Wiązów''.Rozejrzyj się,wiele osób tak uważa.
Zejdź ze mnie.
Dobra,dobra. Myśl sobie co chcesz,ale dla mnie ona jest i tak żałosna.
Jak dla mnie to ewidentnie psuje każdy film w którym się pojawia... Nawet nie mogę skomentować jej talentu aktorskiego bo go po prostu nie ma. Może i dość dobrze odegrała rolę Belli, ale moim zdaniem są setki dziewczyn, którym lepiej by to wyszło i zmierzch nie okazałby się takim pospólstwem bez smaku. Stewart i Pattinson to najbardziej nieodpowiednie i nietrafione osoby w tym filmie ;S
,, Jak dla mnie to ewidentnie psuje każdy film w którym się pojawia... ''
a ile filmów z nią oglądałaś? :)
jeden? dwa?
jak tak, to nawet nie masz co się wypowiadać.
I ojej. A kogoś byś takim razem wybrała na obsadę?
Bardzo ciekawa jestem. :)
Gdyby Stewart nie grała Belli, to może być chociaż odrobinę polubiła tę
postać, ale przez Kristen tylko jeszcze bardziej jej nie lubię.
Ja mam zupełnie na odwrót, właśnie dzięki Kristen jeszcze bardziej polubiłam Belle, dla mnie ona najlepiej utożsamiła się ze swoją postacią.
Oglądałam dość filmów z nią,by powiedzieć jaką jest aktorką.
W roli Belli - Emily Browning.
W roli Edwarda - może być Pattinson.
Do reszty zastrzeżeń nie mam.
Ludzie, nie macie nic innego do roboty? Dajcie spokój! Co was obchodzą jej nogi? Czy są sine, czy mają jakieś plamki, czy są opalone czy nie? Nie każdy musi wyglądać jak Salma Hayek.
jejku, ale co z tego że jest blada, takiego jest pochodzenia widocznie, ma taką skórę... a
może nie chce z siebie robić jakiegoś głupiego plastika co chodzi na solarke 3 razy w
tygodniu.. może ona chce być naturalna i nie niszczyć sobie cery. juz na prawdę chyba nie
macie sie do czego przyczepiać..
A to,że ktoś napisał,że ma w kontrakcie,że musi być blada to bzdura!
Przecież Nikki Reed ma piękną,złotą opaleniznę!
A gra wampirzycę Rosalie.
Bzdury,bzdury i jeszcze raz bzdury - wyssane z palca!
Ale czego fani Belki nie wymyślą...
Widać Tobie wszystko co piekne i idealne się tylko podoba, ciekawe czy sama taka
jesteś skoro ciągle Kristen krytykujesz.
Bardzo mnie dziwią posty co poniektórych. W sprawie aktorstwa K. Stewart przyznam rację, jest raczej kiepską aktorką. Raz na jakiś czas tylko, wyjdzie jej coś ciekawego - "Speak", "The Cake Eaters". Wydaje mi się jednak, że większość ocenia ją poprzez pryzmat roli panny Swan, postaci kompletnie nijakiej (tak w książce jak i w filmie), o potwornie napisanych kwestiach i znajdującej się, ogólnie rzecz biorąc, w filmie totalnie kiczowatym. Jednak wypowiedzi dotyczące jej wyglądu wprowadziły mnie w osłupienie. A zazwyczaj padają zarzuty trywialne: "bo nogi..."; "bo blada". Osobiście, jako zdrowy, młody mężczyzna, uważam że k. Stewart jest całkiem seksowna, zdecydowanie bardziej pociągająca niż ta cała sztuczność, która zalewa nas z kin, telewizorów i gazet. A skóra blada jest o wiele ładniejsza od skóry po solarium, nawet jeżeli mówimy o "trupio" bladej skórze. :P
No to po prostu gratuluję!
Szukaj panienki podobnej do Stewart. Ciekawe,czy będzie dobra w łóżku.
Jak ona jest seksowna,to Megan Fox przy niej jest najpiękniejszą kobietą na świecie.
Megan Fox jest pół-kobietą pół-fotoshopem. Ciekawe jak fotoshop sprawdza się w łóżku... Chyba nie za bardzo. :)
Ależ nie. Widziałam zdjęcia jej bez makijażu i nawet najbardziej plotkarski portal przyznał,że jest ładna.
A kobieta musi dbać o siebie,podkreślać swoją urodę.
Ale skoro wolisz takie babo-chłopy,gratuluję. :)
Nie rozumiem dlaczego cały czas ironizujesz i podkreślasz błędność rozumowania innych osób. :)
Nie powiedziałem, że lubię babo-chłopy, twierdzę tylko, że seksapil nie musi się równać wyuzdaniu. Może, ale nie musi. :)