Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.
bachorem jesteś Ty , wiele dorosła 16-latko. :))
Która to? 1 LO? < haha >
btw. ja umiem ofc. :)
nie jestem nim zauroczona. to, że ty swoim Efronikiem jesteś, to nie znaczy, że każda osoba, która powie, że lubi kogoś to jest nim zauroczona... dziecko, opanuj się.
jak powiem, że lubię moją koleżankę, to co to znaczy że jestem nią zauroczona ?
z tego można wywnioskować, że jesteś lesbijką.. ;))
tak, każdy jest od Ciebie młodszy. ;<
zresztą nawet gdyby, to nie jesteś groźna, ;<
umysłem zatrzymałaś się w przedszkolu. :(
nie byłabym na twoim miejscu taka pewna siebie. ;D o ile wiem masz 16 lat... jaki zbieg okoliczności... bo ja też. ;D
Nie jestem Twoją mamusią. ;<
aż tak bardzo jest źle, że szukasz matki w necie? :<
czy mi się zdaje, czy nie zrozumiałaś aluzji? przecież jesteś "najinteligentniejszą" osóbką na świecie :)
'Zrób coś ze sobą, póki za późno nie jest ;<<' to zdanie skierowałabym raczej do Ciebie. ;)
w grze w cytaty przynajmniej trenujemy swoją pamięć. ;D
- Kochasz mnie Bello?
- Kocham.
-Bardzo
-Tak.
-ale jak Bardzo?
-Bardzo .
Ot cała filozofia Twilight :)
zresztą treść Hannach Montany można zawrzeć tak :
' jEstEmM HaNNacH MoNtaNA i JesTeMM $$$$liTTTTT ! ' .
albo coś w tym stylu. ;>
A to jest twoj post który dodałaś do naszej gry.
"Kolejny cytat z Przed świtem;miłość Belli do dziecka:
,,Oczywiście,że jesteś szczęśliwy,mój maleńki-zagruchała,głaskając się po brzuchu i płacząc z radości.-Jakże mogłoby być inaczej?
Przecież wiesz,że jesteś kochany,a w brzuszku u mamusi jest ci tak cieplutko i bezpiecznie.Och,mój mały EJ!Moja gwiazdeczka.Tak bardzo Cię kocham''."
Co to było?
Po prostu słońce nie zakumałaś tak prostych zasad obowiązujących w grze i dlatego jest dla ciebie beznadziejna:)
A taka inteligentna...
srana montana to dopiero zaprzeczenie gówna!
oł je.
najbardziej ambitny serial / film wszechczasów.
ludzie, łączmy się!!