Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.

:)

laura88

widze że nie tylko ja zwróciłam uwage na ten sam styl pisania batmanowa czekoladoweserce i madeinjapan, ironia no cóz ale bardzo podobne słopwictwo a przeciez madeinjapam była podobno przyjaciółka batmanowej i nagle obie znikneły z forum dziwna sprawa:-) a co do ciebie czekoladowe serce to jestem jedna i tą sama osoba czyli sonneEW nie bawie się w zmienianie nick nie mam czasu a pozatym nie jestem 16 latka

sonnenEW

No,nie powiedziałabym :).

użytkownik usunięty
sonnenEW

o, wreszcie wiem o kim mowa. :D

ps.
hahaha.
czekoladoweserce twierdzi , że jesteśmy tą samą osobą..
zabawne, czyż nie?

Tak samo zabawne,że Wy sądzicie,że jestem jakąś tam batmanową czy madeinjapan,ta ?

laura88

jestes bardzo dobra fanka Kristen skoro tak duzo wiesz o niej Krist ma całkowita racje w tym wywiadzie ciekawe jagbyś się czuła gdybyć poszła na premiere a z kazdej strony by na ciebie wrzeszceli wołali twoje imie kazali się usmiechac paterc w lewo w prawo prosto itd, albo jagbys spokojnie nie mogła wyjsć na zakupy, owszem jest sławna ale czy naprawde tego chciała? może poprostu pragneła zostac aktorka, a z tego co widac nie jest jakąś tam celebrytką...ciekawe czy ty po jakims czasie nie miał byś dosc tej sławy...

sonnenEW

Nie,wcale nie.
Na kozaczka weszłam z ciekawości,co słychać u gwiazd :).

Boże,haha. Przestań. To jest nienormalne.
I Ty w to wierzysz? To dlaczego na inne gwiazdy nikt nie krzyczy :<? Tylko na Stewart?
Np. Gwyneth Patlrow na premierze Iron man 2 w Los Angeles była uśmiechnięta. I nie wierzę,że ktoś na nią krzyczał! ;O

Ona robi z siebie nadwrażliwą dziewuchę.
Nie,nie miałabym dość sławy :).

Skoro tak jej źle,to czemu nie zrezygnuje? :<.

czekoladoweserce

* Paltrow. :)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Może i krzyczą.
Ale Stewart widocznie to krępuje. Peszy się dziewczyna i tyle.

I dziwne, że nie miałabyś dość sławy.
Mnie by jakoś to nie kręciło. Cenie sobie prywatność. :)

I co to jej da, że zrezygnuje? Jeszcze bardziej by zainteresowała media..

Trudno :). Taka jest cena sławy.

Biedactwo...

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

oh, straszne.

ale w sumie to sama się wplątała.
jak chciała być anonimową aktorką, to mogła zostać aktorką teatralną. tam by raczej jej nie dopadli paparazzi. ;)

no cóż. człowiek uczy się na błędach.

Za błędy się płaci .:)

Tak,racja,racja.

laura88

ta:-) ja juz dawno ytemu napisałam ze batmanowa czekoladoweserce i madeinjapan to ta sama osoba więć teraz mnie kopiuje ale jak widać nieskutecznie skoro wypowiadamy sie mniej wiecej w tym samym czasie:-D ia jak czekoladoweserce głupio ci?

sonnenEW

Nie,wcale nie głupio :).

Ty jesteś tak samo przewrażliwiona jak Stewart:<.
Tylko ona na punkcie sławy ,a Ty Batmanowej i madeinjapan :)

użytkownik usunięty
sonnenEW

hahahaha. czekoladoweserce teraz zbłaźniło. :C
przykre.

i tak, tak. myśli, że jak każdy zakłada po 1000 kont, to każdy musi tak robić. *.*

Nie :). Każdy ma prawo do pomyłek :).

Och,Wy myślicie,że ja zakładam po 1000 kont i piszę po 1000 razy,że nie znoszę Stewart. :< .
Szkoda mi Was,dziewczynki :).

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

No jasne. Ale Ty byłaś tego taka pewna. :(

I tak . Tak właśnie sądzę.

Tia,Wy też jesteście tak pewne. :<

A sądź sobie dalej. G*wno mnie to interesuje. :>

laura88

to ogladnij sobie np jakąś premiera jak wchodza na czerwony dywan a paparazzi drą się żeby się patrzyła w obiektym ,idt. ta teraz zrezygnuje nawet jagby chciała to ma kontrakty a pozatym widocznie granie ejst jej marzeniem skoro wystepuje w filmach, Napewno miałbyś dośc

sonnenEW

Wiem,że paparazzi bywają natarczywi. Ale żadna gwiazda specjalnie się tym nie przejmuje :).
Wiesz,Kristen jest dość słaba emocjonalnie. Zastanawiam się więc: co ona tam robi?
Nie wiem czy poradzi sobie dalej,ale ciągle słuchanie jak jej źle jest po prostu męczące.
Nie jestem taka jak Stewart i nie sądzę,bym miała dość. :)

laura88

no czyli głupio:-) może to zbieg okoliczności ale nie moge oprzeć sie wrazeniu że to te same osoby

sonnenEW

Wrażenie jest mylne.

laura88

nie narzekaja a mało było przypadków np rozpraw sadowych, niszcenie aparatów, pobicie paparazziego? i nikomu nie przeszkadza tylko Kristen eh ciekawe jagbyś nic nie mogła robic nawet na spacer iść, z rodziną pobyć bo wszedzie by za toba łazili mysle że wiekszośc tzw gwiazd ma czasem dośc no ale sa takie ktore same zwołuja paparazzich

sonnenEW

Tak,Kristen.
Nikt nie robi z tego halo na cały świat.

Musi się przyzwyczaić . :) Mówi się trudno i żyje się dalej. ^^'

laura88

wiadomo ze nie jestes jak stewart i zapewne nie bedziesz daleko ci do niej

użytkownik usunięty
sonnenEW

hahahaha. ale teraz pojechałaś. :d

ale wiadomo. nie każdy może być taki jak Kristen.
Trzeba mieć to COŚ!

Tak,nie każdy ma downa jak Ona. ;)
Choroba postępowa się jej udziela ;).

Ona nie ma nic. :< Biedna duszyczka.
Amerykanki są zazwyczaj brzydkie :).

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

większość Twoich idolek to Amerykanki. :)

Zresztą teraz w Ameryce nie ma typowo rdzennych Amerykanów.
Większość z nich to Europejczycy.

Ale i tak Polki rlz!

Nie. Bo Johansson ma polskie korzenia. :)

Tak samo jak dziadkowie Paltrow byli Polakami :).
Megan ma nietypową urodę.Jak Królewna Śnieżka :)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Nie mówię, że wszyscy. Rdzenni Amerykanie są czarni. ;)
USA to w ogóle sama mieszanka..

I Megan królewna śnieżka? haha! dobre..
jedyne co mają wspólnego to ciemne włosy i niebieskie oczy.
brakuje jej bielutkiej karnacji i rumianych policzków, więc chyba nie. ;<

Tak,dla mnie ma urodę jak Śnieżka ;).
Taką niespotykaną.
Może,ale jak się umaluje = róż na policzki i puder jasny to wygląda jak Śnieżka :)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Przyznam, ładna jest. Choć zdecydowanie wolę blond włosy. ;)

Ale odrzuca mnie to, że większość jej twarzy to skalpel.

każdy faktycznie ma inny gust :).

sonnenEW

Nie,nie :).
Och,ona mi nawet do pięt nie dosiega. :<

Spływa to pomnie jak woda po kaczce; <

laura88

no własnie:-) no ale niech sobie marzy za marzenia sie nie płaci a dlaczego ty czekoladoweserce nie brałaś udziału w castingu? pzrecież byłabys idealna jestes taka piękna, masz dobra wage radziłabys sobuie ze sławą (tak sie mniej wiecej opisujesz)

użytkownik usunięty
sonnenEW

hahahahaha, dokładnie.

no jazda!
jedź do usa ( tam wypromują nawet największą kupę. :> ) i świat należy do Ciebie. :)

bo z tego co o sobie piszesz warunki masz idealne. ;)
nie wiem na co czekasz..

Nie,Amerykanie to straszny naród :<.
Wolę Polskę,piękne zielone lasy . :)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

ojeju. ale patriotka z Ciebie. ;)

i ja tam usa lubię.
ale i tak wolę angolów. <3

No pewnie,że tak :).

sonnenEW

:) Nie mam tatusia,który śpi na pieniądzach i który mi wszystko załatwi,niestety.
*wzdycha*.

laura88

ok czasem to się przydaje no ale tatus to niewszystko

użytkownik usunięty
sonnenEW

e tam.

od czego jest rodzina?:)

zresztą wszystkiego jej nie załatwił..

sonnenEW

Tata... owszem. Tata dużo daje. :)

laura88

to dlaczego Cameronowi nie załatwił pracy? sranie w banie

sonnenEW

A może jednak załatwił ? :)

Wiesz kim on jest z zawodu ?
Cameron?
A moze nie chciał być aktorem ?:)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

sam ojciec nie pomoże. przecież nie chodzi z nią za rączkę po castingach i nie błaga, żeby ją przyjęli na główną rolę.. sama się musi obronić..
ale w każdym bądź razie miała łatwiej niż większość ludzi. taki Pattinson np. sam musiał sobie radzić.

No fakt. :)
Pamiętam go w roli Cedrica Digorego w ''Harrym Potterze'':). Taki dzieciak jeszcze był :).

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

śmiesznie mu wyszła to rola w HP. ;d 2 filmy to chyba było, co nie?

ale i tak w Harrym zdecydowanie rządzi Draco , czy tam jak kto woli Tom Felton. :3

czekoladoweserce

tyle, że paparazzi zależy raczej, żeby robić zdjęcia takiej Kristen niż Paltrow lub innym... Chcąc, nie chcąc - Kris jest bardziej znana i jej zdjęcia (podobnie jak innych gwiazd Zmierzchu) są bardziej opłacane, niż innych... Tak więc, dziennikarze bardziej narzucają się jej i bardziej ją męczą. To logiczne:)

a co do batmanowej, madeinjapan itd...

najpierw batmanowa pisała, że nie lubi Kristen Stewart, pisała wciąż te same argumenty, później zniknęła, ale dokładnie w tym samym momencie pojawiła się madeinjapan - z identycznym stylem pisania i argumentami. Potem sytuacja powtórzyła się z tobą... ten sam styl pisania, argumenty. Nawet czepianie się, jakie kto pisze buźki (np. :/ lub ;<)

weramg

Kristen jest bardziej znana od Paltrow? OMG. Ale mnie rozbawiłaś. ;P

Weź przestań.
Mamy podobne myślenie. ;) to o niczym nie świadczy.
Bo mnie się uczepiliście,a spójrzcie na siebie.