Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.

laura88

podobno ale w 100 % niepotwierdzam:-) już w poczatkiem czerwca soundrack ja etz uwielbiam

sonnenEW

To mam nadzieję,że ta informacja jest prawdziwa :).

sonnenEW

na 100%. I do tego pierwszy singiel soundtracku;)

usłyszymy go już 17 maja^^

http://www.eclipsemovie.org/a-very-short-preview-of-muses-eclipse-single-neutron -star-collision-love-is-forever/

:D

sonnenEW

no tak jest też kilka fajnych utworów na New Monn w sumie to i na i new moon mam kilka ulubionych ale jak dla mnie twilight jest troche lepszy:-) brakuje Roberta w new moon:-)

laura88

ja tez mogli by dac ponownie Paramore ale watpie jescze troche i zapewne bedziemy znali cala skladanke

sonnenEW

nie mogę się doczekać :).
Soundtrack Zmierzchu był świetny. Ale New moon nie bardzo .; |

laura88

i tu tez racja:-) wolalam do Zmierzchu Linkin Park parampre Muse, Robert:-) no ale moze ten bedzie znow fajny i pozytywnie zaskocza

sonnenEW

:) tak!

czekoladoweserce

lecę.

papa ;*. do następnego razu.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

a ja bym chciała na ścieżce dźwiękowej Coldplay. :D

użytkownik usunięty
sonnenEW

e tam. ścieżka do new moon też była niezła.

lykke li - possiblity było świetne. ;)
i jeszcze taka jedna, co w filmie zaczynała lecieć, gdy Ed robił '' wejście '' na parkingu. tylko kurde nie pamiętam nazwy..

Hurricane Bells - Monsters - genialny fragment, jak Edward robi 'wejście' na parking. hehe;)

też uwielbiam te dwie piosenki..i jeszcze mi się podoba Anya Marina - Satellite Heart. Tekst tej piosenki bardzo pasuje do całego filmu, mogliby ją nawet dać wtedy, gdy Bella ma depresję. Szkoda, że taki mały fragment tego utworu dodali do ścieżki dźw.

Według mnie ścieżka dźwiękowa fo New Moon nie była aż taka zła ;)

weramg

do*

za krótki <br/> za krótki <br/>

weramg

ale przyznacie,że soundtrack ''Zmierzchu'' był jak do tej pory najlepszy :).
Uwielbiam piosenki : Paramore-decode; The black ghost-full moon;
muse-supermassive black hole. ;)

czekoladoweserce

to zależy od piosenek...
ja np. mam swoje ulubione utwory z obu płyt;)

użytkownik usunięty
weramg

muse jak dla mnie góruje wśród tych piosenek. ale the killers i greezly bear są naprawde dobre!

użytkownik usunięty
weramg

jak dla mnie to ścieżka do new moona była troche lepsza. szczególnie twórczość aleksandre desplat'a. trzeba mieć wyobraźnie aby stworzyć coś takiego.

zgadzam się w 100%!!!
Alexandre Desplat jest genialny!!! ;)

użytkownik usunięty
weramg

z reszta curter burewll też doskonale sobie poradził. może jestem mało obiektywna bo sama robie troche muzyki ale wiem jak cieżkie może być stworzenie muzyki szczególnie do filmu o takim klimacie!

komponujesz? fajnie :D
zgadzam się, zwłaszcza że widziałam w materiałach dodatkowych obu filmów, jak tworzyli muzykę do poszczególnych fragmentów tak, żeby wszystko pasowało co do sekundy. To ciężka robota :)