Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.

czekoladoweserce

chodziło mi o to, że jej zdjęcia są bardziej opłacane. Jak myślisz; co szybciej kupią ludzie? - gazetę ze zdjęciami Paltrow czy Stewart?? i nieważne w jakim przedziale wiekowym byliby ci ludzie - prawda jest taka, że z Kristen szybciej kupią. I nie zaprzeczaj, bo taka jest prawda.

laura88

a co ty wiesz ? Krsiten ma 3 braci i jakos nie ma nic o niec Cameron miał kilka sesji zdjeciowych

sonnenEW

? słyszałam,że jednego ;P

laura88

Pattinson ma matke w modzie wiec sesje mogła mu załatwić:-) no może jak była młodsza to cos jej pomagał a teraz co idzie z nia i mowi macie przyjąc Krsiten do głównej roli smieszna

sonnenEW

Ale tata Kristen jest menagerem,a matka pisze scenariusze i jest reżyserką :).
Wyreżyserowała film z Kristen ''K-11'' w roli głównej :).Oczywiście,że wzięła córeczkę do roli głównej i jej koleżankę Nikki Reed.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

z tego co mi wiadomo to ' K-11 ' jednak nie powstanie..
ale może się mylę.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

i tak w ogóle to wow. ale jesteś poinformowana.
hahahaha, szczery podziw.
ja nawet tego nie wiedziałam. x.x

niby dlaczego miałoby nie powstać? :)

laura88

rodzonego Camerona i 2 adoptowanych..........................

sonnenEW

aha :).

No,nie wiedziałam.

Dobra jak mykam .^^

Papa.

użytkownik usunięty
sonnenEW

racja. jest 2 adoptowanych jeszcze.

ale rzadko się z nimi pokazuje, więc chyba tylko jednego do tej pory widziałam. *.*

a ja tylko Camerona. ;P

laura88

K11 nie wiadomo czy powstannie a nawet gdyby to o ile sie nie myle byłby to pierwszy film w któryn jej matka rezyseruje a ona gra... ostatnio pokazała sie na festivalu z jednym z braci Taylorem nawet cos czekoladoweserce wspominałaś o tych fotkach

sonnenEW

nie sądzę :<. Jej mama z zawodu jest scenarzystką.
Dopiero nie zaczęła! Nie gadać głupot.
Już wcześniej pewnie pisała scenariusze. Tylko na filmweb nie jest to uzupełnione.

laura88

jej ojciec jest producentem telewizyjnym a mama scenarzustką i ciekawe czy ma takie wtyki jak twierdziszs w świadku filmowym, a pozatym ktora tzw. gwiazda nie ma kogoś ze swiata filmu tv itd

sonnenEW

tak,właśnie ma ;).
Tata jest menagerem i właścicielem telewizji Fox. To całkiem nieźle.
Upchał ją do kilku filmów,a potem jej się poszczęściło i Hardwickle wzięła ją do Twilight ;) przez polecenie kolegi.

sonnenEW

Nie wszystkie,co prawda. :)

Inni jadą na castingi i liczą na odrobinę szczęścia ;).
Nie było żadnego castingu na Bellę.

laura88

a Roberta mama pracuje w agencji modelek wiec jakies sesje mu załatwiała tak wiec wiekszośc znanych jest jakos powiazana a czy przypadkiem twoja idolka Emily Browning nie ma znajomosci? bo mi sie wydaje ze tak:-)

sonnenEW

No ;). Załatwiła mu tylko sesje zdjęciowe.
A ojciec Stewart załatwił jej grę. ;)

Nie,Emily ma co najwyżej sesje zdjęciowe. Chyba nie zależy jej aż tak na sławie jak Stewart. ;) Gra w dobrych,poważnych filmach.A nie w czymś co ogłupia nastolatki ;).

laura88

a kto ja zauważył? kolega jej ojca ..........................

sonnenEW

Masz na myśli Emily?

Tak. By zagrała drobne rólki.
Dopiero niedawno zaczęło jej się powodzić. :)
Zagrała główną rolę w ''Serii niefortunnych zdarzeń''.Potem w ''Nieproszonych gościach'' i niedługo będzie film z nią w kinach: ''Sucker punch'' i potem ''Sleeping beauty''.
No ale. To nie są takie hity jak Zmierzch,dzięki którym jesteś znana na całym świecie. ;)

czekoladoweserce

ach, teraz sobie przypomniałam w którym filmie grała ta twoja Browning. Oglądałam serię niefortunnych zdarzeń. Zagrała tak sobie, tzn. ok, ujdzie, ale nic szczególnego- sierotka, jakich wiele...

weramg

Nie,nie. Ona właśnie miała grać sierotkę. :)
Idealnie oddała smutek po rozpaczy rodziców.
I to,by nigdy się nie poddawać.Zawsze znalazła wyjście z sytuacji :).
Świetnie odegrała rolę Wioletki. Dostała nagrodę.

czekoladoweserce

http://www.youtube.com/watch?v=7fKKLcf90-Q&feature=PlayList&p=94DD7C3F40C04FFA&p laynext_from=PL&index=0&playnext=1
AFI nagrodę ;)

czekoladoweserce

Emily gra świetnie. Filmy z nią oglądam po 100 razy ;) I nigdy mi się nie znudzą. Jest taka słodka,zabawna i miła.
Ma w sobie coś,co przyciąga.A nie odpycha :)

czekoladoweserce

Poza tym,Emily też grała obok sławnych aktorów:
Jima Carreya czy Meryl Streep :).

laura88

ta Kristen tez dostala nagrody bleeeee a daj spokoj a pozatym Stewart tez grala obok slawnych aktorow i to juz jako dziecki a Emili tez zalatwili role male czy duze ale zalatwili

sonnenEW

Niema tyle szczęścia co Kristen,po prostu. I jej ojciec chyba też nie jest postawiony.
Emily jest australijską aktorką. ;) Mieszka tam i się uczy.
Przy okazji kręci filmy.

Przyjaciel ojca jej załatwił rolę,a potem sami ją wybrali w castingu.
Innym reżyserom spodobała się rola jej w ''Serii niefortunnych zdarzeń'' i ma kontrakty :).
Ale nie łapie sie wszystkiego jak Kristen. Zaproponowano jej rolę w Twilight,ale odmówiła,bo wolała odpocząć. Nie zależy jej na sławie.
Uczy się by dostać dobrą pracę. ;)

laura88

ta a swistak siedzi i...przeciez podobno jej nie chcieli tylko autorka chciala by Belle zagrała sama nie wiesz co piszesz teraz twierdzisz że ona nie chciała grac. Niby Kristen bieze wszystkie role? nie powiedziałabym ...gra nie tylko w wysolobudzetowych produkcjach a pozatym teraz ma szanse a pozniej nie wiadomo co bedzie...

sonnenEW

Kto powiedział,że jej nie chcieli ?
Czytałaś wywiad z Emily? No właśnie.

Mówi,że była zmęczona i nie chciała podpisywać kontraktu.
W przeciwnym wypadku na pewno by ją wzięli.

laura88

przeciez ty tak pisalas ze Meyer ja chciala ale nie zgodzili sie eh

sonnenEW

No bo już mieli kogoś innego,nie?

Poza tym,Meyer ją chciała,ale Emily nie chciała grac w sadze. :)
Może wiedziała,że będzie to przeżytek?

laura88

a sie teraz wykrecasz eh no i trudno niech se dalek w tej australi siedzi

sonnenEW

Niestety,Em jest jeszcze mniej znana niż Vanessa. ;<
Jak to się mówi: głupi ma zawsze szczeście,nie?

:)

sonnenEW

wiem, że grała sierotę, czytałam książkę;) mówię o niej samej... sierotka, JAKICH WIELE...

hahaha. Każda aktorka może sobie mówić, że miała grać Bellę, ale nie przyjęła roli - żeby się dowartościować...
założę się, że Meyer miała bardzo dużo pomysłów na Bellę(m.in. Emily), ale razem z całą ekipą wybrali Kristen.
Zresztą sama Browning KOMPLETNIE nie pasuje do roli Belli. Zacznijmy od jej akcentu - przecież ona jest Australijką (nie, żebym miała jakieś uprzedzenia do tego narodu - mam tam nawet rodzinę;p). Bella nie mogłaby mówić z akcentem australijskim; to do niej w ogóle niepodobne. One jest rodowitą Amerykanką...

weramg

Tak? Jakoś inni ją doceniają. :)
Gra w poważnych filmach,a nie w głupich dla smarkatych dziewczątek.

Meyer ją zaproponowała. A to był wywiad ;).
Em jest osobą szczerą i skromną. Nie wierzę,że kłamała.
Nie,nie. Meyer trzymała się swojego zdania.I nie wkręcaj mi tu kitu.
Bo to jest śmieszne :).

Pasuje,pasuje. Bella była jak lalka porcelanowa.
Kristen nie ma w sobie wdzięku lalki.
A Pattinson ? :) O właśnie. Miał brytyjski akcent,a mimo to zagrał Cullena. ;) Nie zmyślaj.
W ''Serii'' dobrze po angielsku mówiła. W ''nieproszonych gościach'' też.

czekoladoweserce

Nie mówię, że jej nie lubię czy coś. Nie mam nic do niej, ale nie jest jakaś znowu wyjątkowa.
Robert grał już wcześniej w filmach, gdzie miał odgrywać akcent amerykański, ale ok, możliwe, że mogłaby mieć dobry akcent. Dawno oglądałam ten film, nie pamiętam jej akcentu, ale wiem, że jej gra to nie był jakiś fenomen.

Browning i tak by nie pasowała do tej roli, bo Bella była jak na swój wiek bardzo dojrzała, a Emily, choć jest starsza od Kristen, wygląda jak dziecko. Pyzaty, uśmiechnięty pączek....słodko...ale to nie jest Bella:/

weramg

Może i nie. ;) Ale ja uważam,że tak. :D

Ona też grała w ''Ghost ship'' i akcent miała dobry ;).

No skoro Meyer ją chciała. :)
Bella właśnie była taka słodka i zalotna. To,jak się potykała itp. chłopcy uważali za słodkie ;). A w Midnight sun pisze,że Bella miała okrągłą twarz.
I chyba raczej całego świata nie smuciła ;p.

czekoladoweserce

zalotna?? ok, rumieniła się przy każdej okazji, jak była w centrum uwagi, ale Bella na pewno nie była zalotna!!!
zalotny-<<odznaczający się kokieterią, obliczony na podobanie się otoczeniu, zwłaszcza osobom płci przeciwnej>>
chyba nie czytałaś dobrze książki:/

użytkownik usunięty
weramg

` wygląd miała zalotny. Miała duże powodzenie w szkole.

zgadzam się, miała powodzenie w szkole, ale "zalotność" to raczej cecha charakteru, a nie wyglądu. A ona nie robiła nic, żeby się podobać chłopakom (tzn. nie flirtowała i w ogóle), bo miała dość niską samoocenę:)

użytkownik usunięty
weramg

Jak dziewczyna jest tajemnicza to bardziej jest interesująca dla chłopców :).
Wyglądu też. Jest zalotne spojrzenie i wygląd też. ;]]

zalotne spojrzenie, a zalotny wygląd to troszeczkę co innego. Zresztą pisałam, że "zalotność" to RACZEJ cecha charakteru, a nie, że w ogóle się tego nie używa opisując wygląd;] Jednak sama nie użyłabym tego słowa.
Tajemniczy to był Edward;] Bella przyciągała prędzej wyglądem i tym, że była nowa.

użytkownik usunięty
weramg

Z ostatnim zdaniem się zgadzam. ;)

laura88

wiesz co to jest aktorstwo? bo chyba nie masz pojecia...........

sonnenEW

Owszem,mam :).

Chyba Ty nie.

laura88

mam pewne watpliwosci bo z tego co piszesz to powinni znalezc poprostu Belle a nie aktorke by ja zagrala

sonnenEW

Aktorka powinna oddawać charakter Belli.

I wygląd też.przynajmniej ja tak uważam.

laura88

Muse soundtracku do Eclipse fajowo:-D.....................

sonnenEW

Muse. *_* serio ?! No to bosko.
Kocham ich piosenki .*.*