Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!
Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.
Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.
Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.
Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.
Hehe, leże i kwicze... Choć powinnam płakać...madeinjapan to taki nasz filmwebowy Luntek. Pierdoli od rzeczy, ale coś się dzieje i jest niezły ubaw:)
nie to jej "nowy argument"? duże dziurki od nosa?
ojojoj straszna jest ,następny bedzie pewnie o nieuczesanych brwiach czy coś w tym stylu
albo o niewypolerowanych piętach. ; )
ale żeby czepiać się dziurek od nosa.. no nie, to już przesada.
heheh nie no nie podpowiadaj jej takich rzeczy ja niewypolerowane pięty;)
moge się założyć ,że ich użyje
A myslicie ze dlaczego Megan prawie paznokcia na kciuku nie ma? Bo w nosie dziubała! I tak kończą palce, urywają się, zwęglają i potem nie odrastają!
Hahah, dobry tekst!
Ale nie no, z dnia na dzień ona się robi gorsza, coraz więcej kont, i dennych 'wypowiedzi.' Poracha.
:) aż mi sie nie chce wypowiadać na jej temat... brak słów po prostu... biedne opuszczone dziecko i tyle
A skąd wiesz, że jest opuszczonym dzieckiem? A może to ty jesteś madeinjapan? Skoro masz takie informacje?
to widać , słychać i czuć. ;]
i tak, oczywiście, asiek jest madeinjapan. co jeszcze powiesz?
Ty wiesz chyba najwięcej o madeinjapan. Przestań się już wydurniać i daj se siana. Przeciez i tak wiemy, że ty i iloveit i reszta to jedna i ta sama osoba. Nie wiem po co sie wypierasz i jeszcze osadzasz o to inne osoby. Jestes zalosna.
Nie no, po prostu nie wiem jak się można tak bawić. Weź zajmij się swoim życiem czekoladowe a nie cały czas wygłaszasz opinie godne pożałowania....
Ona to już w ogóle jest nudna. =.= ile razy można tłuc to samo, a ta dalej swoje..
Pewnie w realu, też ma opinię nudziary.
Pewnie tak, bo gdyby była duszą towarzystwa, za jaką się uważa, nie spędzała by tyle czasu na zakładaniu nowych kont.
Krycha mi wisi i powiewa. O,a może powinna być w top 100? żal! Niech najpierw pokaże coś innego niż mina kota srającego na pustyni.
haha. Gdyby Twoja Monroe sie nie malowała nie byłaby taka ładna. A przecież wolisz osoby bez makijażu GETUP.
Proszę , nie porównuj Megan do Monroe, bo Fox jest przy niej zwykłym gównem.
I nie, Marilyn była piękna nawet bez makijażu. :)
I nie mówiłam nigdy, że wolę osoby bez makijażu. Nie lubię tapety, a to różnica.
lubisz naturę. haha. A Monroe zawsze miała usta podkreślone na czerwono.Jak dziwka. I do tego się nie przeczepisz? Tak,najlepiej najechać na Megan. Tak,gównem to jesteś ty. Takim zielonym.
Co innego pomarańczowy ryj, a co innego czerwona szminka . Uwielbiam tak pomalowane usta. :D Nie znasz się na tym, więc lepiej zamilknij.
To jest puder. Ty się nie znasz.
Wiesz,jedna kolesiówa w mojej szkole tak powalowała sobie usta i wszyscy się z niej brechtali. :)
Bo widzisz, w gimnazjum się tak człowiek nie maluje. Na studiach jak pomaluje usta na czerwono będą ją podziwiać za odwagę. Widzisz, każdy wiek ma swoje przywileje.
No co Ty. oO nie wiedziałam, że puder.
Ale jego trzeba umieć używać. A nie, że tworzysz maskę. Myślisz, że chłopaki to lubią, skoro już o tym mowa? hahahahah, i jak jest w gimnazjum to się nie dziwię. haha.
:) ona nie ma tapety. Och,tak trudno się pogodzić z tym,że Megan jest ładniejsza od Monroe? A Monroe sama wyglądała jak świnka. :) a czepiasz się świnek hahaha.
Z czego się śmiejesz? Sądzisz, że ten tekst był śmieszny?
O Jezu!
Pozatym Monroe była prześliczna, dla mnie osobiście był to ideał kobiecości, a nie jakaś sztuczna i plastkowa Fox.
Nie wiem, właśnie nie wiem, a jak czegoś nie jestem pewna to nie mówię. O operacjach Megan wiem, więc mogę mówić.
Co do pudru... Trzeba go używać z umiarem. Podkład dobiera się najbardziej zbliżony do naturalnej karnacji skóry. Pudru używa się po to by zmatowić skórę. Puder brązujący spełnia zadanie tzw. bronzera czyli nakłada się go tak, by zbliżyć kształt twarzy jak najbardziej do owalu. Niestety nie nakłada się go na całą twarz, dekolt, ręce i dupę. Wierz mi, znam się.
Megan stosuje balsam samoopalający na nie puder. Ja np.stosuję puder na szyję i twarz. Bo z natury jestem blada.
Na początku pisałaś, że stosuje puder, teraz, że balsam samoopalający, zaraz napiszesz, że stosuje opalanie natryskowe a niedługo się dowiemy, że to jest jej naturalna karnacja. Nie broń Megan Fox w kwestii, w której nie masz zielonego pojęcia. Nie siedzisz u niej w łazience to nie wiesz.
Panie wizażystki jej dają puder na twarz i ją malują. A skoro sie smaruje samoopalaczem to musi niezle smierdziec. Jak nie wierzysz to kup sobie samoopalacz i rozprowadz chociazby na dloniach. Po 20 minut je powąchaj. Oj, ale ta Megan musi śmierdzieć....
sama używam i nie wszystkie cuchną. a ona jest bogata,więc gówna z Biedronki nie używa. ;)
Każdy samoopalacz posiada ten sam składnik odpowiadający za zapach - dihydroxyaceton. Warto czasami poczytać, wtedy unikniesz takich kompromitacji jak ta.