Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!

Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.

Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.

Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.

Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.

użytkownik usunięty

nie radze Ci używać garniera, chyba, że chcesz sobie zniszczyć skórę. kiedyś używałam chyba peelingu bodajże z tej firmy to dermatolog aż zadrżała. :d ale jak chcesz.

użytkownik usunięty

Cóż. Zaniecham. Chcesz nadal świecić głupotą, twoja sprawa.

użytkownik usunięty

Pojedynek na samoopalacze wygrałam. Czemu się choć raz do błędu nie przyznasz? Tak postępują INTELIGENTNE osoby.

Nie obrażaj ludzi... a pozatym, to jest zielone gówno?

użytkownik usunięty
Camilla3

Ty też :P. Niewiniątko.

użytkownik usunięty

Ej co ty masz do dziwek? Sama przeciez pisalas, ze wolisz byc dziwką niż palić papierosy. Po drugie czerwone usta wyglądają bardzo elegancko, tym bardziej w przypadku Monroe. Sama czasami maluję usta na czerwono, bo mam typ urody, który pięknie współgra z czerwonymi kolorami.

Niektórym pasuje czerwona szminka, i akurat Monroe była taką osobą.

użytkownik usunięty

ja tylko mówiłam do GETUP,że tępi osoby wyglądające jak ''dziwki''. a Monroe sama święta nie była. Miała mnóstwo romansów. ;)

użytkownik usunięty

ale Marilyn nie wyglądała jak ta pani na ' d ' . ;)
poza tym : nie stała pod latarnią i nie czekała na okazję.

użytkownik usunięty

:) Kotku,ale miała talię osy. Taką jak Johansson ma teraz. Czyli świnka. I co ?

użytkownik usunięty

co z tego, że miała talię osy? może też mam. co to za znaczenie? ; )

I Scarlett mi się w ogóle nie podoba.

użytkownik usunięty

w ogóle cię nie rozumiem.

użytkownik usunięty

Czerwona szminka to znak rozpoznawczy Marilyn. Wyglądała tak bosko. ; ) I po pierwsze : mogą się tak malować dojrzałe kobiety, a nie gimnazjalistki. nic dziwnego, że się z kogoś tam śmiali. i też mi się to podoba. hm. i jeszcze czerwone paznokcie. i jest git. ; )

użytkownik usunięty

minę kota srającego na pustyni to ty masz jak siedzisz na tym forum.

użytkownik usunięty

a Ty ciągle na komputerze. Przez cały czas czekałaś aż odpiszę na Twoją niezbyt mądrą odpowiedź ? :)

użytkownik usunięty

Tak. Oczywiście. Sikałam z niecierpliwości.

użytkownik usunięty

moje biedactwo. ; (

użytkownik usunięty

Masz jeszcze jakieś nowinki na temat Marilyn?
A może chcesz skrytykować Natalie Viodanove? Ja też uwielbiam. :D

użytkownik usunięty

niespecjalnie mi się podoba. Och,chyba Ci ją obrzydzę,bo mam na imie Natalia. WYBACZ! :*

użytkownik usunięty

masz na imię Natalia?
o boże.

użytkownik usunięty

bardzo mi przykro.Naprawdę. :( :*

użytkownik usunięty

......

użytkownik usunięty

Znałam jedną Natalię. To zła kobieta była... :D

użytkownik usunięty

Ej to jest mój tekst, który stosowałam do ciebie jakiś czas temu!

użytkownik usunięty

to akurat mało oryginalny tekst. ;))

użytkownik usunięty

To po kiego wała go używasz. Chcesz być mało oryginalna? Jeszcze mniej oryginalna niż jesteś w tej chwili? Świat schodzi na psy a ty razem z nim.

tak ona lubi ściągać teksty od innych osób czy też podpinać się pod ich wypowiedzi bądz twierdzic ,ze to są jej przekonania

użytkownik usunięty
Rudolfik

Zajmij sie swoim mężem i dobrze mu obciągnij. Bo biedak patrzy wciąż na chudą Kristen na ekranie i się niezdrowo podnieca :).

użytkownik usunięty

a megan to niby nie chuda? wygląda jak kościotrup. w bikini wygląda okropnie. widziałam dopiero co zdjęcia.

i 15 lat i takie hasełka . hahah. dobre.

Widocznie ma takie przykłady, gdzie żona robi co robi mężowi, skoro takie teksty rzuca.

użytkownik usunięty
Camilla3

haha. Nie,kochana. :) Mówię tylko co powinna zrobić.

Ty dziecko drogie, nie powinnaś w ogóle do dorosłej osoby takich rzeczy pisać. Bo po pierwsze to chamskie i obleśne, a po drugie masz 15 lat, i stukła byś się w ten łebek, że są ludzie starsi od Ciebie, i nie są Twoimi koleżaneczkami na takim poziomie, jaki Ty pokazujesz. Współczuję Ci Twojej kultury osobistej, ja bym się spaliła ze wstydu, gdybym pisała to co Ty, ale jak widać, jesteś na to za pusta.

Camilla3

Nie, poprawka, Ty nie powinnaś do nikogo tak pisać, bo znając Twoją inteligencję, zaraz wyjedziesz do którejś z nas z takim tekstem, mówiąc, że jesteśmy prawie w takim samym wieku i masz do tego prawo.

użytkownik usunięty

Zdjęcia były pewnie stare. Musiała schudnąć do roli Jen w Zabójczym ciele. I unikać słońca.

:) dziękuję,kochana.

użytkownik usunięty

chyba jednak Rudolfik mnie posłuchała.

użytkownik usunięty

hahahahhahahahh. że co proszę ? hahaha Megan ładniejsza od Marilyn? hahah, teraz to pojechałaś.
biedna Marilyn się pewnie w grobie przewraca. co za obraza. zwątpiłam w twój gust już zupełnie , wybacz. a Monroe jest piękna, amen.

użytkownik usunięty

tak samo jak Walt Disney,nie ? : )

użytkownik usunięty

hę ?

użytkownik usunięty

O. Monroe miała jednak operacje. Usunęła sobie guzek z nosa i umieszczono jej silikonową protezę w szczęce poniżej dolnych dziąseł. ;P

użytkownik usunięty

Monroe miała za długi nos i krzywy zgryz. ;) więc miała operacje.

użytkownik usunięty

haha, to wcale nie jest potwierdzone.
zresztą i tak była piękna.
nie przekonasz mnie, że nie. : )
i przynajmniej miała talent, w porównaniu do Megan, wiec nawet nie próbuj ich porównywać.

użytkownik usunięty

owszem,jest potwierdzone. Nie potrafisz przegrywać ?
Może i była.
Ale ja wolę dziewczyny z ciemnymi włosami. ;)

użytkownik usunięty

owszem, nie jest. ; ) niby gdzie to wyczytałaś?

i no to mamy inny gust. bo ja wolę blondynki i rude. ;)

użytkownik usunięty

O dzięki. Jestem inteligentna i piekna bo jestem brunetka...

jedyna osobą która nie umie przegrywać jesteś ty ,chamska dziewucho.

użytkownik usunięty

wspaniale.

użytkownik usunięty

nowe. chcesz link?

taka wychodzona, że na dekolcie wystają jej kości. :O

też widziałam te zdjęcia. Niedawno sie pojawiły. Była z jakimś facetem na plaży.

(do madeinjapan..):skończ z tym, że Kristen jest chuda, bo wcale nie jest. Owszem, ma bardzo szczupłe nogi, ale to jest jej atut;) jej figura jest normalna - ani nadwaga, ani niedowaga. To Megan jest chuda. może po prostu wkleję link;)
http://www.popsugar.com/Pictures-Megan-Fox-Brian-Austin-Green-Hawaii-8622046?pag e=0,0,8#13
co ona sześciopak chce sobie wyrobić??!...blee:/ ohydna jest;/

użytkownik usunięty
weramg

to jej narzeczony . ;)

to, że jest jej narzeczonym nie sprawia, że jest ładniejsza... może być nawet narzeczoną Frankensteina...w sumie to by pasowała do tej roli...