http://kainat21.files.wordpress.com/2010/08/funny-kristen-gif-twilight-series-89 03036-340-255.gif
Nie dość że rozdziawia gębę to na dodatek powinna być pensjonariuszką Lubiąża.
No ale Yogi i Bubu nigdy panny nie mieli. Wiem bo całą Hanna&Barbera prześledziłem,
Chyba że grzmocił ich ten strażnik Smith z park Yellowstone gdzie mieszkali. Może kobietą był?
Ty tylko o grzmoceniu... Człeku. Nie samym grzmoceniem żyje człowiek. Fakt, że dzięki grzmoceniu, ale nie samym grzmoceniem, powiadam Tobie!
Wybaczcie za to "KUWA". Fajne imię, też bym chciała być oryginalna... Niestety moi rodzice zbytnio się nie zastanawiali nad imionami dla nas...
Ja w podstawówce chciałam się nazywać Ania, uwielbiałam to imię i drażniło nie jak mi wszyscy mówili że moje jest ładniejsze.
Wiesz co... Większość moich byłych miało byłe o imieniu Ania. Zdążyłam znienawidzić to imię:D
No co? Tak mam od urodzenia. Byłą taka książka kiedyś i moja rodzicielka kiedy miała 14lat sobie ubzdurała, że tak nazwie swoja córę i oto jestem ;p
"Moje drugie imię to Korneliusz. Ale jak komuś powtórzysz to cię kur...a zabiję";D (Bruce willis - "Ostani skaut")
Gdybym miał takie imię też starałbym się być zaj...isty. Bo nic innego by mi nie pozostało.Chyba że nienawiść do starych.
Wiesz, miał przerąbane u nas w LO, bo jeszcze przechodził mutację i w ogóle wyglądał jak taki mały aniołek z blond loczkami jak na malowidłach... Ale człowieku... Gościu jest po prostu super:D
Dziękuję ;* I obiecuję, że nie powtórzę ;]
A Ty Miles, zdradzisz swoje? Skoro już tak oficjalnie...;p
Pfff, nie to nie ;F
...nie lubię Brada, wolę Miles.
No nic Miśki, miło było, ale wstaję o świcie (jeszcze tylko 4dni), także dobranoc.
pewnie "Zmierzch"...heh jak to usłyszałem to też idę spać, Aśka.
moje imię to Adrian,aby bólu i obrazy już nie było bo Was lubię nawet :D
Ja czytam "Cienką Czerwoną linię" ale po co ja to mówię ?Pewnie nie wiecie o czym to nie? Nie? NIE?NIE?!! ;D
goodnight.
Nie czytałam ale oglądałam film;) Nie czytam "Zmierzchu". Raz przeczytałam sagę i wystarczy:P Teraz czytam "W życiu możesz wybierać". Musiałam ściągnąć e-booka, bo kumpela pożyczyła książkę 2 lata temu i jeszcze nie oddała...:/
Siemka,koleżanki;P Przez najbliższy tydzień, dwa, mogę tutaj nie pisać bo wyjeżdżam dzisiaj. Ale odezwę się, oczekujcie mnie:D