Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Widziałem ją w "Twiglight" tylko i przemawia do mnie jej gra. Film jest kiepski, ale to było do
przewidzenia, niemniej jej postawa i enigmatyczna osobowość potrafią trochę zaciekawić.
Nie rozumiem ludzi którzy na łamach forum oceniają ją i uważają za "głupią babę". Co my
wogóle o nich wiemy?

sisal

sprostowanie nie Joshua tylko Jackson Rathbone

sisal

wkurza cie jak wypowiada się ktos po przeczytaniu 5 postów, a ty zaledwie widziałes 2 wywiady z Kristen i juz wyrobiłes sobie zdanie na jej temat.Jak dla mnie ona nie jest kolejna gwiazdka która zachłysneła się sławą i kasą, a co do Miley to nie ma wogóle żadnego porównania jaki ona ma dorobek Hannah, ostatnia piosenka itp. a spiewa przecietnie nic nadzwyczajnego gdyby nie serial to zapewne by jej płyty nie sprzedawały się tak dobrze. Juz pomału pokazuje sie od innej strony, sława juz jej 'uderza do głowy.'Kristen ma o wiele fajniejszy głos i( nie pisze tego poniewaz ją lubię)np. w in the wild lub the runaways można ja usłyszeć, zalezy co komu się podoba mnie np. nie ruszaja takie sweet pioseneczki jakie śpiewa Miley. sisal nie udawaj takiego znawcy, bo staje sie to irytujące

sonnenEW

Skoro prawda Cie irytuje, widzę że się znów oburzyłaś, pogódź się z moim zdaniem i go uszanuj tak trudno??? Nie jesteś kolejnym Hitlerem by narzucać swoja ideologie na przekór wszystkim .
Wiesz co mnie irytuje? nie napisałaś nic co wniosło by do tematu, kolejny raz napisałaś jak dziecko "lubię ja bo jest fajna" więc szkoda z tobą podejmować dyskusji. Twoją obsesje da się jeszcze leczyć, dwa wywiady jak dla mnie to dużo, a przynajmniej mi wystarczyły. Pozdrawiam papa pozdrów Kristen skoro ją tak dobrze znasz.

użytkownik usunięty
sisal

Ich prawda boli. To znaczy fanki Kristen. ; )) .

Yy.. Szkoda tylko, że nie jestem jej fanką : |

sisal

Tobie wystarczyły 2 wywiady mi 5 komentarzy.... i wychodzi na to samo. Jeśli się Wam nie podoba jej gra to po co wgl zaczynacie takie tematy.? Żeby poobrażać aktora.? Żeby nazwać go pojebanym, a druga osoba fajnym.? To ma jakiś sens.? Rozumiem jeśli byłaby to wymiana zdań na poziomie i z uzasadnieniami, ale to na pewno się do tego nie zalicza... Według mnie Ty też nie oceniasz filmów obiektywnie, bo Zmierzch i inne części na pewno nie zasługują na 1. Może Ci się nie podobać jak grają aktorzy, ale stwierdziłeś, że scenariusz miał potencjał czyli był dobry. Np. w 2 części transformacja z człowieka w wilka także była dobrze zrobiona czyli efekty nie były takie złe. Już za to film zasługłuje na conajmniej 2 gwiazdki. A obrażanie innych osób, które wypowiadają swoje zdanie.? Co to ma być.? Kto tu jest dzieckiem.? Jak ktoś nie uszanował twojego zdania to Ty nie musisz robić tego samego.

johny454

a ty uszanuj moje zdanie, nikomu nic nie narzucam,napisała to co mysle na jej temat, i nie obchodzi mnie to czy ja ktos lubi czy nie,a ty nie wywyzszaj się myslisz że twoje posty sa tak wspaniałe kazdy może wypowiadac sie jak chce, jeżeli tobie wystarczyły 2 wywiady to może komus 5 postów starczyło by wyrobic sobie zdanie. Czy ty wiesz wogóle co znaczy słowo obsesja, moze ty zacznij się leczyć,a jezeli ci się nie podoba nikt ci nie każe podejmowac jakiejkolwiek dyskusji.

użytkownik usunięty
sonnenEW

Alez o czym Ty mowisz? :o w kazdym wywiadzie Kristen boi sie mowic,a jak cos powie to calkiem bez sensu.

użytkownik usunięty

Ty wiesz, czy ona boi się mówić.. siedzisz w jej głowie.

użytkownik usunięty

Nie musze siedziec w jej glowie. Ja to widze.

użytkownik usunięty

Widzę, że mało wywiadów widziałaś..

Cudownie, że widzisz. Tylko skoro Cię to wkurza i potem po niej jedziesz, to po co patrzysz?

Camilla3

juz tysiąc razy zadawałyśmy Jej to pytanie i jesze nie odp:-) wiec nie ma sensu do tego wracac, jak się zaczyna rozmowa o Kristen a nie o prywatnych sprawach, i kłótniach to rumianowa się zmywa

sonnenEW

Żebyś wiedziała...

użytkownik usunięty
sonnenEW

nie,tak sie sklada,ze ogladam film. Nie bede tu 24 godziny na dobe,bo tak sobie chcesz. ;)
Nie interesuje sie nia,po prostu widzialam kilka wywiadow,w tym wywiad w: Dzien dobry Tvn z nia. Zmienila temat,przelykala sline... irytujace. Nie bron jej tak,SonnenEW. Bo to tez irytuje.
Poza tym,nikt nie bd mi mowil co mam robic. Jestem tutaj,dyskutuje z antyfanami. To nie forum tylko dla Was,ot co.

Najlepszy argument, "przelykala sline"- Ty nie przełykasz? To weź uważaj, żebyś się nie udusiła.

użytkownik usunięty
Camilla3

Nerwowo. Zapomnialam dopisac. :)

użytkownik usunięty

a siedź tu, proszę bardzo. ;-)

przeciez Ona wie wszystko na temat Stewart a podobno ja nie interesuje, a jeslli to cie tak interesuje to wiem o czym pisze, widziałam wiel wywiadów z jej udziałem, i nie wszystkie są beznadziejne ale nie mam zamiaru wchodzic na temat prywatnych spraw ani się po raz kolejny kłócić jak juz wiele razy pisałam możesz jej nie lubic co mnie to obchodzi

sonnenEW

Przepraszam bardzo kto tu kogo nie szanuje???GETup i sp zoo wy to macie najmniej do wypowiadania się, widać wasz poziom w tematach Megan Fox steki bzdur jakie tam wypisujecie często przez zawiść, tam oceniacie jej osobowość aktorki nazywacie plastikową lalą nawet jej nie znając ile wywiadów z nią widzieliście HĘ? A czy ja się mieszam się tam do dyskusji? choć jest taka jak poziom jaki ze sobą reprezentujecie. Wypowiedziałem sie w temacie Kristen nie zarzuciłem jej nic z osobowości nie obraziłem jej ani jednym wulgarnym słowem i co wy uszanowaliście tak samo jak ja moje prawo do oceny?? Jesteście zadufane w sobie panny cwane przed kompem, które wieczorem zamiast iść na randkę siedzą i piszą takie brednie starając sie wybronić coś z czym się utożsamiając ciekawe dlaczego?. Wszystko co piszecie jest godne politowania i tak już wstyd mi za siebie że podjąłem te dyskusje lecz trudno.

Droga Sandro to moja sprawa jaką ocenę daje jak dla mnie 0 za reżyserie 0 za efekty 0 za grę aktorską 0 za muzykę 0 z fabułę i 1 za scenariusz i 0 za całą reszte. Ja nie krytykuje i oceniam tego że ty na wszystko dałaś niesprawiedliwe 10 więc to odemnie też wara, ale skąd nie masz innych powodów to i taki będzie dobry byle tylko coś napisać. Poza tym tu piszemy o Kristen gdzie dałem 4/10.

sisal

Wy wiecie wszystko na temat Megan Fox, hahahahahahaha belki w swoim oku nie dostrzegacie a źdźbło w czyimś. Przemyślcie i poczytajcie swoje posty i moje jeszcze raz

użytkownik usunięty
sisal

dokladnie!

użytkownik usunięty
sisal

hahahahhahah. ahahahha. ale jesteś śmieszny, OJEJKU.

Powiedziałem Ci skoro ciebie to śmieszy twoja sprawa. Pamiętasz jak napisałaś ze xD stosują dzieci?? Twoj post powyżej chyba jednak mnie przebił.

użytkownik usunięty
sisal

to była ironia do Twojego '' hahahah '' .

Która miała na celu.......? Nie wiem chyba musiał bym iść do piwnicy na twój poziom by ją jednak zrozumieć.

użytkownik usunięty
sisal

o w mordę, bo Ty Einstein jesteś..

Z całym szacunkiem Nie ale odcinki tego typu utwierdzają mnie że kultura słowa i tego jak ja potrafię komuś pojechać w porównaniu z tym co ty tu reprezentujesz, stoi na jednak wyższym poziomie niż Twoja.

użytkownik usunięty
sisal

A komu tu niby '' pojechałeś '' ?

Ja rozumiem to jako odcinke słowną mającą na celu delikatne obrażenie przeciwnika. Dającą mu przewagę w prowadzeniu dyskusji. Poza tym nikomu tylko uzmysławiam cię że też potrafię zastosować ironię.

użytkownik usunięty
sisal

Nie utożsamiam się z Kristen. Nawet nie jestem jej fanką. ;)
I skąd wiesz, co ja robię w wieczory?

użytkownik usunięty
sisal

a muzyka w zmierzchu jest bardzo dobra. no wiesz, może to nie to samo co miley cyrus, ale..

użytkownik usunięty

muzyka bardzo dobra. z tym sie zgodze. :>

sonnenEW

przecież nikt nie pisał że to forum tylko dla nas, tak sie składa ze też widziałam ten wywiad i jka dla mnie to ta cała Wendzikowska nie za bardzo się spisała zreszta tak jak i w wywiadzie z Robertem uczepiła się np. brytyjczyków, a Kristen zadawała ptania tak jagby była mała dziewczynka

sonnenEW

pytała ja jaka jest wada i jakoś nie chciała narzekać a ta dalej to jaka jest ta wada, no to jesze jedno pytanie masakra

sonnenEW

sisal skoro ci wstyd to po co wogole tu piszesz a ty rumianeslowa jak ten piesek pod jego postami...tak racja, dokładnie itp

użytkownik usunięty
sonnenEW

bo ma racje w 100 procentach. :>

łojejku

sonnenEW

Spamerze!!! przez takich jak ty forum jest zaśmiecane, pomyśl potem napisz, wydukaj parę sensownych zdan gdzie mógłbym sie zainteresować ich czytaniem, a nie zdanie w 1 poście zaraz kolejny post i kolejne zdanie.

sisal

nie denesruj się tak moze popatrz uważniej jakos wczesniej nie pisałam po jednym zdaniu, a nawet gdyby to Polska wolny kraj

sonnenEW

Niestety to forum na to pozwala i dlatego jest chaos, we większości forum nie ma możliwości pisania postu pod postem w odstępach czasu tak krótkich. Proszę tylko byś sens swojego przekazu zawierała w jednej odpowiedzi a nie 3 postach które murze sklejać do kupy.

użytkownik usunięty
sisal

śmieszny jesteś. megan fox i heath ledger po tyle samo punktów.. mam się śmiać, czy płakać?

Wchodzisz teraz na mój gust ale skoro tak to proszę bardzo w przeciwieństwie do Ciebie on jest jawny nie utajniony tak jak to w twoim przypadku jakbyś sie czegoś bała lub wstydziła. Pisałem już że oceniam tylko te osoby i filmy które mam skrajne uczucia. Ujawnij swoją listę jeśli sie nie boisz swych ocen ;)
Na koniec co jeszcze głupiego wymyślić by się mnie uczepić?? Chętnie odeprę wszystko a potem wrócimy do dyskusji na profilu Megan Fox jeśli nie masz nic przeciw, albo nie bo jeszcze się zarażę tymi bzdurami które przedstawiasz.

użytkownik usunięty
sisal

nawet nie wiedziałam, że mam zasłonione.
ale proszę bardzo, już odblokowałam. ;)
Czekam na krytykę.

użytkownik usunięty

Gemma Ward- kto to w ogole jest?! ocena 9?

użytkownik usunięty

widać, że się nie interesujesz modą.

No właśnie nie jestem Tobą by coś takiego wyciągać bo mam całkiem różne gusty i ja nie będę żadnego aktora porównywał bo to kwestia punktu spojrzenia. Jedynie pogratuluje Kuby Wojewódzkiego za swojego idola który w swych programach robi oszołoma. Znany z tego że jest znany i tyle

użytkownik usunięty
sisal

nie jest moim idolem, ale bardzo go lubię. :( dałam mu chyba 8 .
i przynajmniej nie podwyższam ocen aktorom za wygląd.

Ale obniżasz Megan Fox jest na to dowodem

użytkownik usunięty
sisal

Gra słabiutko, ile miałam jej dać?
I dla mnie jest przeciętna, do tego po operacjach.