Widziałem ją w "Twiglight" tylko i przemawia do mnie jej gra. Film jest kiepski, ale to było do
przewidzenia, niemniej jej postawa i enigmatyczna osobowość potrafią trochę zaciekawić.
Nie rozumiem ludzi którzy na łamach forum oceniają ją i uważają za "głupią babę". Co my
wogóle o nich wiemy?
Tak bardzo uzdolniona i atrakcyjna aktorka. Dzięki Parnassusowi ma dobry start w karierze dalej tak dobrze zagrane role i kto wie może za parę lat jedna czołowych aktorek.
inteligentny i dobrze prowadzi wywiady. ;)
ale co tam. dla Ciebie nawet Woody Allen to idiota, więc..
Obrażał Kaczyńskiego? Co o nim mówił? Nie słyszałam tego.
To o Polakach wiem.
i uhuhu. teraz się wkopałaś, bo o tym idiocie allenie pisałaś z innego konta. :> :P
Mowie o wszystkich idiotach ktorzy obrazaja Polske i o ciotach z TVN.
:) Och,ty jeszcze nie skonczylas?
Widocznie uwazam tak samo jak tamta dziewczyna. Banda drani. Nie widze w tym nic dziwnego. :)
ta wszystkie tak uważacie. i do tego wszystkie jesteście anty kristen i kochacie megan. super..
Treść rozumiem nie rozumiem co on miał za przesłanie i co autor chciał nim uzyskać, chętnie podzielę sie swoim IQ o ile kiedyś będzie mi sie chciało znów przerobić te testy. Niestety 2 lata temu miałem jedynie coś 110 czy jakoś tak. Dość słabo ale jak na 17 latka chyba wystarczająco ?
Tak przez te 2 lata na pewno moje IQ nie wzrosło xD , ale chętnie się za to wezmę bo sam jestem ciekawy. Widzisz pytasz mnie o IQ sama swojego nie znasz nad czym tu dyskutować może jako tegoroczny maturzysta wyniki z tego egzaminu porównamy, byś poczuła się usatysfakcjonowana ;)??
A ja maturę miałam 2 lata temu:-) Prościzna jak się pilnujesz na bieżąco z nauką.
Jako pomocniczy moderator forum o tematyce 2 wojny światowej, pewien regulamin wolnej wypowiedzi znam, i że pomimo wszyscy go tu łamiemy ty przekroczyłaś granice swą metaforą.
Widzę, że niektórzy nie znają pojęcia wolności słowa... Moja wypowiedź nie była ani gorsząca, ani nie miała na celu obrażenia kogokolwiek...Napisałam, że pewna userka jest Ci wierna niczym piesek podpisując się pod każdym Twoim postem z wyrazami zachwytu i usłużności...skoro to jest przekroczenie granicy, to ja nie wiem co wpisy innych osób tu robią...
Mimo wszytko dziękuję...ubawiłam się jak nigdy ;]
Mimo wszystko wyszło na moje, dziękuje moderatorowi za szybką interwencję. Chamstwo trzeba tępić, poczytaj o wolności słowa bo nie wiesz na czym ona polega.
O wolności słowa zapewne wiem więcej niż ty, jak i o zasadach netykiety...Gdyby każdy reagował jak ty i pan moderator...takie programy jak Wojewódzkiego, Majewskiego, Figurskiego...nie miałyby szansy bytu...czuję się jak w PRL-u...
Za to jest medialna nagonka (typu gazeta FAKT, program telewizyjny TVN) gdzie często oczernia się Bogu winnych ludzi a pisząc sprostowanie o ile sąd nakaże to są pisane małym druczkiem.
Ja rozumiem wolność słowa, ale rozumiem też kulturę wypowiedzi i szacunek do osoby której nie znam a która mimo żę jest anonimowa to jest CZŁOWIEKIEM, zgodzę sie na delikatne odcinki słowne ale nie na takiego typu obrazy usra, bo za coś takiego w zgodzie z ustawą o prawach osobowych w internecie (nie chce mi sie szukać dokładnie którego artykułu się to dokładnie dotyczy ale takowy zapewniam Cie istnieje) można by Cię podać do sądu za znieważenie czy obraze. Tak więc userze panuj nad językiem i pamiętaj złotą zasadę słowa pisanego "przemyśl 2 razy jak coś napiszesz"
Tak,teraz placzesz w poduszke bo zablokowali Ci komentarz. Juz nie udawaj takeigo chojraka. :) I bardzo dobrze,ze moderator zainterweniował szybko.
Trafiłaś w sedno...właśnie ocieram łzy z policzków.
Gdzież się podziali inteligentni antyfani???
PS. Moja wypowiedź sprzed kilkunastu minut, jest toczka w toczkę identyczna jak pierwsza, która zgłosiłeś do usunięcia Sisal...Muszę Ci pokazywać paluszkiem co trzeba zrobić?
zapewniam Cię, że jest...Ale nie chce mi się tego tłumaczyć, bo po co zaśmiecać forum pojedynczymi, nic nie wnoszącymi wypowiedziami, prawda?
Cóż, idę się poopalać i wrócę jak będą ci, za którymi tęsknię ;]
Chłopak mojej siostry, który studiował informatykę ściągnął mi jakimś programem do pobierania filmów . Filmu na dysku chyba już nie mam, ewentualnie spytałabym o nazwę tego programu. :] Ale film faktycznie fajny.
o ile dobrze pamietam to ty piszesz 2 jeden pod drugim, i nie udawaj nie wiadomo jak madrego 19, czy tam 20 latku
Tonący brzytwy się chwyta, na Ciebie sonny to moja 10 letnia siostra by wystarczyła. Pisząc post pod postem jest na moim celu jedynie napisania sprostowania a nie kontynuowania zaczętego postu. Nie znasz mnie, pozostaje Ci oceniać jedynie po formie mojego przekazu i stylu a nie snuć domysły które często są jedynie twa urojoną iluzją ze świata bajek. Ja tylko i wyłącznie oceniam ludzi z którymi dyskutuję a których nie znam, miedzy innymi was, po formie tekstu, przekazu jaki zawieracie, argumentach, bogatym słownictwie jaki używacie w przekazie swej wiadomości, itp . To co piszemy i jak to chcecie przekazać świadczy jedynie o naszym wychowaniu, inteligencji i całej masie innych czynników. Tak więc nie przeszkadza mi pisanie z małej litery błędy merytoryczne stylistyczne, czasowe interpunkcyjne czy nawet ortograficzne (ale te ostanie tylko w małym stopniu mi nie przeszkadzają) mimo to dzięki nim tekst jest przejrzysty a poza tym mi też zdarza się je popełniać ;/. Tak więc dziękuje za dyskusje choć nie znalazłem godnego przeciwnika toż mimo to zgodnością mogę powiedzieć że dzielnie starliście się bronić swojego punktu widzenia, miło czasem sobie tak po argumentować, pewne waszym kwestią przyznam racje inne po prostu określę nie dorzecznymi by gorzej nie nazwać. Mam nadzieję że jeszcze nie raz będę mógł stoczyć z wami potyczkę słowną. Na przyszłość jednak popracujcie nad głównym celem wypowiedzi jaki chcecie przekazać adresatowi, i nie łapcie się coraz to głupszych zagrań w kierunku który odbiega od głównego tematu. Na dziś to chyba tyle, wieczoru nie marnuje przed kompem, jako że pozostał mi ostatni miesiąc wakacji idę go dobrze wykorzystać i choć się nie poopalam (Zapewne keshsia pisze z Karaibów lub innego słonecznego miejsca gdyż Polska spowita chmurami, a poza tym już słonko daleko nad Ameryką)to na pewno wykorzystam go miło . Pozdrawiam papa i trzymajcie się cieplutko.
Pozwolisz że napisze sprostowanie gdyż nie pokwapiłem sie o edycje tekstu. Oczywiście w zdaniu o stylistyce tekstu, poprzez błędy tekst " Nie jest przejrzysty" za pomyłkę przepraszam ;)