Krzysztof Skiba

5,0
122 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krzysztof Skiba

skiba

użytkownik usunięty

Skiba to najbardziej obciachowy pseudo-artysta jakiego nosiała polska ziemia. Faktem jest ,że są w nim pokłady inteligencji jednak jego sposó bycia może tylko zawstydzać..... Czy naprawde kogos śmieszy jego debilne poczucie humoru? nie dziwie sie ze jego program zszedl z anteny bo nie bylo w nim nic poza zartami smieszacymi tylko Skibe. Big Cyc a zwłaszcza Skiba to prostaki i nie wiem jak można się nimi fascynować....

odezwala sie fanka/ fan wirtuoza mandaryny, dody albo wiesniewskiego. A co do spokobu bycia to pewnie zachwycaja cie te lumpexiary z blog 27 :/

zgadzam się to największy prostak na polskiej scenie muzycznej, ten debil ma chyba nadal zakaz śpiewania bo co go widzę z zespołem stoi na scenie i nie śpiewa. Czuję zażenowanie patrząc na tego prostaka i słysząc jego prostackie poczucie humoru każdy kto go lubi jest takim samym prostakiem jak i on.

Ines82

Skiba , jest debilem, i nie ma co do tego wątpliwości, jak zobaczyłem u
wojewódzkiego jak nosił kapelusz i chyba go podpalił to nie wiedziałem czy
one próbuje być fajny, czy ma za duże mniemanie o sobie, i choć nie lubię
gościa, to jak ktoś tu napisał nie śłucham mandaryny, ale ac/dc, linkin
park, red hot chili peppers, jimi hendrix, john frusciante, led zeppelin,
guns n roses, i inni...

gohan263

ja tak wcale nie uważam.Skiba w czasach komunizmu walczył o wolność muzyczną.Miał w tym duży wklad.Myśle że jest inteligentniejszy od Ciebie.A zachowania wcale nie muszą świadczyć o człowieku.Jest oryginalny i ma swój styl.Ja nie uważam tego za wadę.A aktorem jest b.dobrym.

Pewnie tego nie czytasz ale dobrze że cię usuneli ;).