Lea Michele

Lea Michele Sarfati

7,7
3 222 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lea Michele

Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale Rachel ma nową fryzurę i wygląda czadowo. Mam tylko cichą nadzieję, że dastanie też nowe ciuchy. Należy się jej. Jest mi jej żal. Pamiętacie jak została upokorzona kiedy na MySpace dodała nagranie jak śpiewa a pomponiary ją zjechały? To było straszne, sama miałam łzy w oczach, jak by to o mnie chodziło. Później jej matka drugi raz "ją zostawiła". Naprawdę żal mi jej było. Na dokładkę ma ojców gejów. Dziewczyna naprawdę ma ciężkie życie, a twórcy serialu dają jej obciachowe ciuchy. Wiem, wiem, taką ma rolę. Tylko jej naprawdę coś się od życia należy. Postacie się rozwijają więc dlaczego nie dać jej chociaż fajnych ubrań?

matyldek7

Haha;) taką ma postać;D zgadzam się z tym, że świetnie wygląda z grzywką, ogólnie ładna z Lea dziewczyna(a do tego jej śpiew czyni ja jeszcze piękniejszą). Tak motyw z MySpace był upokarzający ale tam wiele osób jest upokarzanych. Ale Rachel rzeczywiście ma najgorzej. co do ojców gejów- Rach nie przeszkadza- mi też. A matka jej drugi raz nie zostawiła, to było raczej za obopólną zgodą. Ja żałuję jedynie braku wspaniałych duetów. A wracając do strojów są charakterystyczne- jak każda postać. Każdy się tam inaczej ubiera- no może chłopcy maja podobne stroje(oprósz Kurta i Willa).

Bisexidryna

Przecież ubierają ją bardzo bardzo ładnie! Bynajmniej mi to odpowiada i uważam ze ubierają ja właśnie najlepiej ze wszystkich :) Także bardzo podoba mi się w grzywce, mimo tego, ze jest po dwudziestce na prawdę wygląda na licealistkę, jest przeurocza.

GoSSxD

dla mnie jakby dali jej nowe ciuchy to już nie była by ta sama Rachel Berry

luna15

Jak dla mnie to jest bardzo podobna do Anny Paquin

hope_solo

W 3 sezonie jej sukienki to po prostu klasyka mody.
Wygląda przepięknie. Przynajmniej dla mnie.

onebadsoul

Odcinek 3x19 (3 sezon odcinek 19) - świetna kreacja na bal, nie lubię jej specjalnie, ale wygląda na prawdę oszałamiająco pięknie :)

użytkownik usunięty
matyldek7

Racja, w grzywce wyglada o niebo lepiej