Uważam, że Lesli to jeden z najlepszych aktorów komediowych, niektózi go krytykują za to, że występuje w filmach komercyjnych niby śmiesznych na siłe. Ja powiem wam, że filmy z jego udziałem są dla zrelaksowania, i pośmiania sie, a Lesli robi to genialnie. Mówicie, że te filmy są bez ambicij? Chyba sie pośmiać nie umiecie i oglądacie tylko Dramaty Miłosne czy Sci-Fi oczywiście nie krytykuje tego typu filmów, bo sam czasami je oglądam. No to tyle myślie, że bardziej polubicie Lesliego Nielsena :-) Pzdr.
PS: Obejżcie sobie Szklanką Po Łapkach tam jest z czego poździerać.:)
Az dziw ze ma 82 lata :) Uwielbiam Nielsena! Moja ulubiona scena była w Scary Movie 4, jak prezentował chyba broń na konferencji? Wtedy był goły, pochylił się zeby sprawdzic jak jest zbudowana maszyna w środku i powiedział coś w stylu: -Tutaj wszystko dynda i powiewa ;)
Ha! Tak, to było super. Ogólnie to on ratuje te straszne filmy. Pewnie już nie zagra głównej roli bo gdzieś czytałem, że nie ma już na tyle sił, ale epizodów nie odmawia. Pozostają nam tylko jego klasyki: Nagie Brońe, Spy Hard czy Ściągany. Teraz już nie robi się takich parodii.
PS. Ja padłem jak w którejś części NB rozmyślał i spacerował, i w pewnym momencie doszedł do lasu i pomyślał: "pozostawało jeszcze pytanie: gdzie ja do cholery jestem?"
Leslie Rulez!!!
Genialny aktor. Lubię tą powagę z jaką występuje w nawet najbardziej zakręconych scenach np. w nagiej broni - Mistrzostwo świata!.
Taak ;D Leslie to mój ulubiony aktor komediowy ;D Życzmy mu 100 lat i oby zagrał w jeszcze kilku parodiach ;D
Oooo tak ;) ten gościu uratuję każdą komedię ;) Uwielbiam go pod każdym względem, a pamiętać jak w strasznym filmie 4 słuchał bajki o kaczuszce ;> ?
Pamiętacie jak w ściąganym powiedział do tej dziewczyny co go oszukała ?? " twoje kłamstwqa śą jak banany rosną w wielkich, żółtych kiściach" a to wszystko z kamiennym wyrazem twarzy!! buahahaha mistrz!
Ja także uwielbiam Nielsena. Najpierw nie chciałam oglądać filmów z jego udziałem bo myślałam "bardzo zakręcony i zdziecinniały staruszek". Mój tata uwielbia filmy z jego udziałem dlatego czasami zupełnie przypadkowo obejrzałam kilka scenek w których grał Leslie i wówczas zrozumiałam, że jest mistrzem i że bardzo się myliłam myśląc o nim w inny sposób :). Mój ulubiony film Nielsena to "Dracula - wampiry bez zębów", a najlepsza scenka jest gdy tytułowy Dracula [Nielsen] i Mina tańczą w zamku, no i cień na ścianie rewelacja :D
w szklance po lapkach nmormalnie każda scena jest śmieszna to jak przebrał się za zakonnicę albo jak wspominal czasy nieźle jeździ na rowerze :D
Świetny aktor! W "Ściąganym" scena jak wyrastają mu pazury z butów aby się przytrzymać rury ściekowej wiszącej nad przepaścią przyprawia mnie o takie spazmy śmiechu i to za każdym razem jak to widzę!