Leslie NielsenI

Leslie William Nielsen

8,6
18 843 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leslie Nielsen

Film Lesliego Nielsena. Proszę wymieniać.

Mateo_SF

dla mnie niezapomniany w Nagiej broni 1 i 2, 3 już mi się mniej podobała, za to Odyseja komiczna była do bani ;)

użytkownik usunięty
justy_maje

najlepsze nagie bronie i ściągany, najgorsza odyseja komiczna i straszny film. ogólnie im dalej w las tym więcej drzew, scenariusze są coraz mniej zabawne.

Ale on dalej tak samo śmieszny. Szczerze to sam wyraz jego twarzy ratuje całą masę filmów.

nd39

"Szczerze to sam wyraz jego twarzy ratuje całą masę filmów."

DOKŁADNIE. W większości obecnych komedii to właśnie rzut kamery na jego twarz wywołuje u mnie prawie że napad śmiechu. Od razu człowiek przypomina sobie jego absurdalne wręcz teksty i porównania którymi rzucał na lewo i prawo jako legendarny Frank Drebin.

JoNNy_908

Najlepsze:
Naga Broń (cała seria)
Ściągany

Najgorsze:
Straszny film
Mr. Magoo

wyróżnienie za:
Zakazana Planeta - całkowicie poważna rola w klasyku kina SF

krevek

Przecież ten aktor stworzył swój niepowtarzalny styl odgrywania roli. Gra nim dokładnie tak samo w Nagiej broni jak i np. Strasznym Filmie :) Nie rozumiem więc jak można napisać, że w jednym filmie grał lepiej, a w drugim gorzej. On po prostu wszędzie gra tak samo. Charakterystycznie i niepowtarzalnie ... nie wpływając na jakość filmu.

użytkownik usunięty
krevek

Mr. Magoo był kiepski, ale scena z aerobikiem i kurczakiem jest świetna.

Mateo_SF

nagie bronie i szklanka po lapkach sa super, a odyseja to niestety porazka (ale i tak go uwielbiam ;p).

sonia_6

Naga bron,Naga bron 33 i 1/3,Sciongany i Szklankom po lapkach

Rorian_fw

a mnie najbardziej się podobał w Odyseji Komicznej , Nagiej broni,
Sciąganym :) i oczywiscie w SCarry Movie xD

Mateo_SF

u mnie ma DUZEGO plusa za bdb film sf 'zakazana planeta'

sambuca

Ulubione:
Naga Broń i Airplane

Słabszy:
Mr. Magoo

SCOrpion_

Najlepszy 'Ściągany'
Najgorszy 'Szkolny Patrol' i 'Kevin, władca północy'

buzzkill

Najlepszy: seria Naga Broń
Najgorszy: Pan Magoo

Mateo_SF

Najlepszy: Naga broń i Ściągany
Najgorszy : Odyseja komiczna i Szklanką po łapkach
Oczywiście o filmach mówię .
W czymkolwiek nie zagra jest GENIALNY

lizzie1983

moim zdaniem "Dracula- wampiry bez zębów" zdecydowanie mój ulubiony;)

Mateo_SF

Jak dla mnie każdy film z jego udziałem (jedna z głównych ról) jest świetny, nawet te "najgorsze"

Mateo_SF

No dobra. Najgorszy to zdecydowanie jest parodia Egzorcysty. Tam nie było nawet 1 śmiesznego momentu. Ale chyba to mało kto widział sądząc po komentarzach.

Najlepszy to Straszny Film ... scena z kaczuszką i uruchamianiem lasera brak słów. Po prostu kultowe.

Mateo_SF

Najlepsza zdecydowanie seria Naga Broń.Chyba w 2 parodia sceny z Psychozy w łazience ze zrywaniem zasłony,szczoteczĸą do zębów i suszarką do włosów,genialny pomysł i wykonanie.Najgorsza Odyseja komiczna Żegnaj MISTRZU!!!

Mateo_SF

Najlepszy:"Szklanką po Łapkach"
Najgorszy: Nie Ma
Wyróżnienie za udział w filmie:"Straszny Film 4" Prezydent Harris w jego wykonaniu po prostu The Best :D

Pozdrawiam :D

Mateo_SF

najlepszy - Szklanką po łapkach
najgorszy - Pan Magoo

lj46

najlepszy naga broń
najgorzy [ naj mniej dobry ] odyseja

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Najlepsze:
Naga broń (wszystkie części)
Ściągany
Szklanką po łapkach
Airplane!
Zakazana Planeta

Najgorsze:
Szkolny Patrol
Mr. Magoo
Odyseja komiczna

Mateo_SF

Wszystkie filmy z jego udziałem są świetne, jego sposób odgrywania roli byl rewelacyjny - i tak jak ktoś już wspomnial - wypracował on włany styl
mi najbardziej podobały się :
- Wszystkie części Nagiej Broni
- Rola w Scary Movie ( pamiętny tekst 3 -'' tak na wszelki wypadek chciałem wam zyczyc powodzenia , świat liczy na was '' 4 - '' Ciii Tupac leci '' i wiele wiele innych )
- Ściągany
- Superhero movie
- Szklanką po łapkach
filmy z jego udziałem moim zdaniem gorsze to :
- Egzorcysta 2 i 1/2
- Dracula - wampiry bez zębów
ale ogólnie wszystkie filmy z jego udziałem sa warte obejrzenia ! :)

szymonkrzak

kocham tego goscia ale jako fan a nie jak gej no wiecie najbardziej mi sie podobal w dracula wampiry bez zebow ,naga bron 1.2.3.sciagany szklanka po lapkach i inne a po za tym mateo sf dla mnie zadnego niefajnego filmu z nim nie ma=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]

OptimusPrimefilmaniak

Moje typy to.
Najlepszy:
- Ściągany
Najgorszy:
-Twardziel

Mateo_SF

Najlepszy: Naga Broń : wszystkie części ;)
Najgrszy: Odyseje nie była śmieszna :/