dla mnie niezapomniany w Nagiej broni 1 i 2, 3 już mi się mniej podobała, za to Odyseja komiczna była do bani ;)
najlepsze nagie bronie i ściągany, najgorsza odyseja komiczna i straszny film. ogólnie im dalej w las tym więcej drzew, scenariusze są coraz mniej zabawne.
"Szczerze to sam wyraz jego twarzy ratuje całą masę filmów."
DOKŁADNIE. W większości obecnych komedii to właśnie rzut kamery na jego twarz wywołuje u mnie prawie że napad śmiechu. Od razu człowiek przypomina sobie jego absurdalne wręcz teksty i porównania którymi rzucał na lewo i prawo jako legendarny Frank Drebin.
Najlepsze:
Naga Broń (cała seria)
Ściągany
Najgorsze:
Straszny film
Mr. Magoo
wyróżnienie za:
Zakazana Planeta - całkowicie poważna rola w klasyku kina SF
Przecież ten aktor stworzył swój niepowtarzalny styl odgrywania roli. Gra nim dokładnie tak samo w Nagiej broni jak i np. Strasznym Filmie :) Nie rozumiem więc jak można napisać, że w jednym filmie grał lepiej, a w drugim gorzej. On po prostu wszędzie gra tak samo. Charakterystycznie i niepowtarzalnie ... nie wpływając na jakość filmu.
nagie bronie i szklanka po lapkach sa super, a odyseja to niestety porazka (ale i tak go uwielbiam ;p).
a mnie najbardziej się podobał w Odyseji Komicznej , Nagiej broni,
Sciąganym :) i oczywiscie w SCarry Movie xD
Najlepszy: Naga broń i Ściągany
Najgorszy : Odyseja komiczna i Szklanką po łapkach
Oczywiście o filmach mówię .
W czymkolwiek nie zagra jest GENIALNY
No dobra. Najgorszy to zdecydowanie jest parodia Egzorcysty. Tam nie było nawet 1 śmiesznego momentu. Ale chyba to mało kto widział sądząc po komentarzach.
Najlepszy to Straszny Film ... scena z kaczuszką i uruchamianiem lasera brak słów. Po prostu kultowe.
Najlepsza zdecydowanie seria Naga Broń.Chyba w 2 parodia sceny z Psychozy w łazience ze zrywaniem zasłony,szczoteczĸą do zębów i suszarką do włosów,genialny pomysł i wykonanie.Najgorsza Odyseja komiczna Żegnaj MISTRZU!!!
Najlepszy:"Szklanką po Łapkach"
Najgorszy: Nie Ma
Wyróżnienie za udział w filmie:"Straszny Film 4" Prezydent Harris w jego wykonaniu po prostu The Best :D
Pozdrawiam :D
Najlepsze:
Naga broń (wszystkie części)
Ściągany
Szklanką po łapkach
Airplane!
Zakazana Planeta
Najgorsze:
Szkolny Patrol
Mr. Magoo
Odyseja komiczna
Wszystkie filmy z jego udziałem są świetne, jego sposób odgrywania roli byl rewelacyjny - i tak jak ktoś już wspomnial - wypracował on włany styl
mi najbardziej podobały się :
- Wszystkie części Nagiej Broni
- Rola w Scary Movie ( pamiętny tekst 3 -'' tak na wszelki wypadek chciałem wam zyczyc powodzenia , świat liczy na was '' 4 - '' Ciii Tupac leci '' i wiele wiele innych )
- Ściągany
- Superhero movie
- Szklanką po łapkach
filmy z jego udziałem moim zdaniem gorsze to :
- Egzorcysta 2 i 1/2
- Dracula - wampiry bez zębów
ale ogólnie wszystkie filmy z jego udziałem sa warte obejrzenia ! :)
kocham tego goscia ale jako fan a nie jak gej no wiecie najbardziej mi sie podobal w dracula wampiry bez zebow ,naga bron 1.2.3.sciagany szklanka po lapkach i inne a po za tym mateo sf dla mnie zadnego niefajnego filmu z nim nie ma=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]