Na pewno na nią zasłużył trzeba coś zrobić w tym kierunku.
Nie będę oryginalny w swym pomyśle - masowe głosowanie na Nielsena powinno załatwić sprawę. Ja już dałem mu 10 i serducho!
Niepowtarzalny aktor,a ścierwo jak Jet Li jest w top 100...albo CHYRA! To jest jakieś nieporozumienie ten ranking
jesteście żałosni! tylko dlatego, że umarł, chcecie go wbić do setki, choć na to nie zasłużył! przykre. odszedł i tyle, niewielka strata
Nie dlatego że umarł, tylkodlatego, że był ZDECYDOWANIE NAJLEPZYM AKTOREM KOMEDIOWYM NA ŚWIECIE I ZASŁUGUJĘ NA TOP!!!
Tylko dlatego ze umarł?Gosciu wez skasuj tu konto i nie wracaj.
Popatrzcie na filmografie.Bez dwoch zdan powinien byc w pierwszej trojce najlepszych aktorow komediowych na swiecie i w setce ogolnie.
Tu nawet nie chodzi o głupi ranking tylko o to, że w pierwszej setce jest np. Tony Jaa z Tajlandii, który zagrał w dziewięciu azjatyckich produkcjach, ale i tak wyprzedza Nielsena, którego filmografia ciągnie się w nieskończoność!
on zasluguje na 2 miejsce to dla mnie najlepszy komik uwielbialem go traktoje zycie tak jak on troche smiechu zartow codziennie ja mu dalem 10\10 i serducho ludzie dawajcie mu 10 i serca zrobmy to dla niego =]=]=]
Nie należy się sugerować tym rankingiem, wystarczy go przejrzeć że kilku aktorów jest tam na wysokich lokatach tylko z tego powodu że zagrali w jakimś filmie którym jarają się niezbyt rozgarnięte masy(mówię o ogólnym trendzie, możliwe że i inteligentni lubią takie filmy, choć na pewno tak lekko nie wystawiają aktorom 10tek) oceniające wyłącznie na 1 lub 10(np. wysoka lokata Hugh Laurie- na pewno za rolę House'a, bo cóżby innego? Taki wielki to aktor o którym słyszeli nieliczni, jeśli wyłączyć rolę w owym serialu. Albo wysoka lokata Heatha Ledgera który jest dobrym aktorem ale nie wybitnym, baaaardzo możliwe że dzięki roli Jokera w "Batmanie...". I wiele innych przypadków nad któymi nie będę się rozpisywał.). Wielu znamienitych aktorów nie ma w top100. Zbyt dużo licealistów i gimnazjalistów zalogowało się na tym portalu, poziom serwisu drastycznie spadł. A jak pomyśleć, to Leslie jak niewielu zasługuje na 10. Bo pomyślcie ilu jest mu równych w komediowym geniuszu? Niewielu, a więc komu wystawić najwyższą notę, jeśli nie jemu? Jak już to w takim razie nikomu. Nie jestem zwolennikiem oceniania wysoko dlatego że zmarł, ja go doceniam aktorsko i stąd ta nota. Osobiście jest on moim nr. 1 w kwestii filmów komediowych. To nie aktor jednej roli a zawodowiec z rozbudowanym warsztatem i obszerną filmografią.
to już było nie fair. jako dumna przedstawicielka licealistów upieram się przy tym, że jesteśmy w stanie już odróżnić chłam od porządnego kina. co więcej, czy niepowtarzalna rola Ledgera nie zasługuje na wysoką notę równie bardzo co, proszę wybaczyć ironię, ta sama, niezmiennie i wciąż odtwarzana przez Nielsena postać wesołka? ciągle ten sam humor, taka sama gra. i nie chcę mu absolutnie niczego odejmować, ale w swojej, bądź co bądź, imponującej filmografii, nie wykazał się niczym szczególnym. jest rozpoznawalny, ale ogólnie jako komik. jego filmy mogłyby stanowić jedną, ogromną serię i nie zrobiłoby to różnicy.
był dobry, doceniam, ale jestem przeciwna ocenianiu aktorów po ilości odegranych ról. dziękuję.
ojojoj:) sam dałem Ledgerowi 8kę:) ale mówię po prostu że oceny są w 90% zbyt emocjonalne i spowodowane trendami:) więc stąd ich mały obiektywizm i duża ilość gwiazdek nowych bądź nowoczesnych idoli w top 100
jak najbardziej dałam mu 10 i do ulubionych. to jest prawdziwy aktor budzący respekt. szkoda, że nie obejrzymy więcej filmów z nim...