MadonnaI

Madonna Louise Ciccone

6,9
2 873 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Madonna
sador1991

Nic dziwnego jednak nie każda gwiazda to powie do mediów.

zegan333

Odważna

sador1991

Przecież jej kariera opiera się głównie na łóżkowych przygodach, nie tylko z mężczyznami.

lalala

Jednak nie za skandale została uznana Królowa POP.

sador1991

Jej skandale miały bezpośredni wpływ na karierę, znajomości łóżkowe również. Jest to osoba inteligentna, ambitna, przebiegła, wyrachowana i bezwzględna. Nie próbuj czasem wmawiać mi jakiegoś talentu bo jej najważniejsze "talenty" wymieniłam w poprzednim zdaniu. Jej tytuł "królowej pop" to żaden usankcjonowany tytuł, po prostu ktoś tak kiedyś powiedział i się przyjęło w potocznej mowie. To tak jak z samozwańczą królową Dodą. Nie mniej cenię Madonnę muzycznie, nie za talent ani wokal bo tu tego niewiele, po prostu dorastałam przy jej muzyce i chcąc niechcąc śledziłam jej karierę i życie prywatne więc mam jakiś sentyment. Nie lubię jednak Madonny jako osoby i nigdy bym się z taką osobą nie zaprzyjaźniła. Miała swój odpowiedni czas, wstrzeliła się ze swoją twórczością i stylem w odpowiedni moment, kiedy było zapotrzebowanie na taką muzykę i idolkę dla zbuntowanych nastolatek. Podejrzewam, że gdyby wystartowała z karierą w latach '90 to dziś mało kto by o niej pamiętał bo nie przebiłaby się ani muzyką, ani skandalami.

lalala

Dawno nie nagrała hita ale co z tego będzie dalej robić muzyke