Maggie GraceI

Margaret Grace Denig

7,1
11 916 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Grace

w "uprowadzonej" gra 17-latke. Kto dał jej taką rolę. kiespka aktorka.

AnahiGiovana

miała chyba 19 lat w Teken jak coś ale jest piękna

rafal6619

Tylko tyle że w Uprowadzonej była strasznie irytująca.

robert_28

Haha, dokładnie, co też ten reżyser tam z niej zrobił, biegała jaka jakaś ciota z krzywymi nogami i musiała udawać głupią nastolatkę. Oglądałem ten film z młodszym bratem i za każdym razem kiedy widział jak ona biega to lał ze śmiechu. No krótko mówiąc przesadzili z tą kreacją :)

robert_28

a mi akurat sie podobala w tej roli:) ucharakteryzowana na mlodsza. miala grac crazy natolatke, poczciwe dziecie i spokojna dziewice;) i wyszlo to bardzo dobrze. jak dla mnie dobra rola i w filmie wygladala duzo lepiej niz chyba w rzeczywistosci

rafal6619

Jak w Taken mogla mieć 19 lat skoro miała 25 lat? Urodzona w 1983 a film powstal w 2008 (2008-1983 = 25).

Pijany_Mistrz

Może mi chodziło o wiek w filmie, już nie wiem, dawno temu oglądałem więc nie pamiętam. jak coś to sorry za bład. pozdro

rafal6619

17 lat w filmie miała ta dziecina.

rafal6619

Taken, bo Tekken to już inny film :D

AnahiGiovana

I tak w filmie liczy się wygląd a nie faktyczny wiek, jeśli tylko młodo wygląda to może grać nastolatki.
Co do tego jak gra. Kiedyś ją lubiłam, nie jest złą aktorką, ale nie ma szczęścia do postaci.

AnahiGiovana

a widzieliscie jak ona tam biega??<lol2> jak uposledzona:P

rybakow

dokładnie to samo zauważyłam i nie mogłam się opanować, czekałam na scene kiedy bedzie biegła <hahaha> :D

Caelifer

true.. ten jej koślawy bieg zupełnie psuł natrój filmu

Murdoc

dokładnie, aż przykro patrzeć :/

Murdoc

za dużo jej ojciec wchodził do wanny

AnahiGiovana

nie zauwazylam tej sceny xd która to ?

ale i tak ja bardzo lubie ha xd

Magdam93

non stop biegała jak upośledzona :)
ale trzeba przyznać, młodziutko w Taken wyglądała, myślałam, że to jej młodsza siostra.

AnahiGiovana

Ale w 'zagubionych' normalnie biegała xdd

AnahiGiovana

W Zagubionych to siedziała na tyłku :P

Juszka89

Raz biegła z Boonem jak ją to coś goniło xd

użytkownik usunięty
Juszka89

za Vincentem biegła, gdy cały czas widziała Walta i całkiem normalnie nóżkami przebierała ;P

AnahiGiovana

Rachel Mcadams w "Meen girls" też grała 17-latke i też miała 26 lat

AnahiGiovana

O kurczę, a ja nie wiedziałam, że ma 26lat, wyglądała dość młodo. Ja tam nie zwróciłam szczególnej uwagi jak biegała, ale jej postać była wyjątkowo irytująca i słabo zagrana.

The_Carnival_Is_Over

http://www.youtube.com/watch?v=PiC-75Kbsfg i w Malice in Wonderland normalnie biegała ;d

Magdam93

Maggie jest bardzo dobrą aktorką. Wy sie nie znacie.

The_Carnival_Is_Over

A jak miała zagrać rozhisteryzowaną nastolatkę, którą zaraz uprowadzą? Właśnie idealnie zagrała taką postać.

adiutant_zbigniew

zgadzam się, trudno po jednej roli osądzać czy to dobra aktorka, ale wtym filmie była bardzo przekonująca!

AnahiGiovana

jeszcze w jedynce jak cie moge, ale po 4 latach od pierwszej części grać 17latkę? kastingowiec to debil

diana6echo

dokładnie, z nastolatką nie ma już nic wspolnego, było wręcz widać, że ma pod 30tke

AnahiGiovana

akurat wygladala przekonujaco na 17 latke ale jej rola byla denerwujace rzeczywiscie, grala bardzo gluppia nastolatke

AnahiGiovana

Na razie wdzialem z nia dwie czesci uprowadzenej i serial LOST, we wszystkich tych prodkcjach zagrala bardzo, bardzo slabo, a widzialem juz w zyciu od cholery filmow, wiec mam do czego porownywac.

AnahiGiovana

Czyżby zazdrość?