Marek Kondrat

Marek Tadeusz Kondrat

8,3
49 855 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Kondrat

Dziwi mnie, że bierze udział w nie ciekawych reklamach, ale ja ocieniam aktora a nie człowieka.

abrakadabra88

dokładnie.aktorem jest wybitnym(patrz Dzień świra),najwybitniejszym w Polsce.nie wiem czemu,ale zawsze kojarzył mi się z Dustinem Hoffmanem, taka sama ironia w grze,podobny kunszt.ale wolę Kondrata.

abrakadabra88

Nieciekawych? Moim zdaniem reklamy z p. Kondratem są bardzo zabawne, a jego osoba tylko dodaje im uroku. Prawdę mówiąc to chyba jedyny aktor, który występując w reklamach ani trochę nie żenuje, ale zawsze trzyma klasę. No, powiedzmy, że jeszcze Piotr Fronczewski.

Jak dla mnie - NAJLEPSZY polski aktor

abrakadabra88

A ja uważam,że reklamy z udziałem Pana Marka są nudne i słabe.Jako artysta tej miary powinien mieć jakiś wpływ na poziom artystyczny tych reklam.Moim skromnym zdaniem te opowieści o banku czy facecie który musi zarabiać to żenada.Reklamy instytucji finansowych mają to do siebie,że z natury pozbawione są poczucia humoru i dystansu do rzeczywistości,ale jeśli reklama jest nudna jak flaki z olejem ,tak,że tylko widz przełącza pilotem na inny kanał ,to chyba nie o to chodzi w reklamie.I szkoda talentu Pana Marka na enty raz opowiadanie ile procent daje jakiś tam bank,bo tego nikt nie zapamięta.

thanau

ale ma za ta serie reklam 800 tys XD interes sie kreci

maxplastic

Wole Kondrata, który jak chce dorobić to wystąpi w reklamie i nie ukrywa ze robi to dla kasy( to oczywiste)niż Olbrychskiego, który dorabia grając w miernych serialikach i rozmienia sie na drobne