Dziwi mnie, że bierze udział w nie ciekawych reklamach, ale ja ocieniam aktora a nie człowieka.
dokładnie.aktorem jest wybitnym(patrz Dzień świra),najwybitniejszym w Polsce.nie wiem czemu,ale zawsze kojarzył mi się z Dustinem Hoffmanem, taka sama ironia w grze,podobny kunszt.ale wolę Kondrata.
Nieciekawych? Moim zdaniem reklamy z p. Kondratem są bardzo zabawne, a jego osoba tylko dodaje im uroku. Prawdę mówiąc to chyba jedyny aktor, który występując w reklamach ani trochę nie żenuje, ale zawsze trzyma klasę. No, powiedzmy, że jeszcze Piotr Fronczewski.
Jak dla mnie - NAJLEPSZY polski aktor
A ja uważam,że reklamy z udziałem Pana Marka są nudne i słabe.Jako artysta tej miary powinien mieć jakiś wpływ na poziom artystyczny tych reklam.Moim skromnym zdaniem te opowieści o banku czy facecie który musi zarabiać to żenada.Reklamy instytucji finansowych mają to do siebie,że z natury pozbawione są poczucia humoru i dystansu do rzeczywistości,ale jeśli reklama jest nudna jak flaki z olejem ,tak,że tylko widz przełącza pilotem na inny kanał ,to chyba nie o to chodzi w reklamie.I szkoda talentu Pana Marka na enty raz opowiadanie ile procent daje jakiś tam bank,bo tego nikt nie zapamięta.