Marek Kondrat

Marek Tadeusz Kondrat

8,3
49 385 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Kondrat

Marek Kondrat jest jak lokata...............................

Cyphre

Załozyciel tematu jest jak dowcip opowiadany przez Tyma,niedość że infantlny to nudny.bez komentarza

Jeremy_Cuse

brawo! na takie skojarzenie miałem nadzieję!
a myślałem, że nikt z poczuciem humoru tu nie zajrzy.

bez komentarza (nie szkodzi, że komentarz już miał miejsce, nie szkodzi)

użytkownik usunięty
Cyphre

zgadzam sie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Hans666

Powiedziałbym, że Kondrat jest raczej jak Fundusz inwestycyjny z dużym oprocentowaniem i z zerowym ryzykiem.
Ten aktor - młodzieży - kojarzy sie zwykle z współczesnymi rolami (Filmy Koterskiego) oraz z reklamami, a mało kto widział jego wcześniejsze role jak np. Smuga Cienia. Osobiście spokojnie i z czystym sumieniem, mógłbym plaswoać Kondrata do swojej pierwszej 20 najlepszych aktorów.

użytkownik usunięty
Cyphre

a moim zdaniem zabawne.
Jak lokata :)
Krzysztof Majchrzak powiedział o Marku Kondracie tak:
"Nie obchodzi mnie, jak on zarabia. Może sobie do upojenia pstrykać pretensjonalne foty z kielichem wina, pozując na filozofa. Irytujące jest to, że ostatni dobry film zrobił kilkadziesiąt lat temu, a zachowuje się jak wieszcz narodowy: „Odchodzę, bo nie mogę na to patrzeć”. I co ta biedna polska kultura teraz pocznie bez „Prawa ojca 2” czy „Złota dezerterów 3”?! Usiąść i płakać."
Odchodzi..., mała strata, krótki żal. Ani Anthony Hopkins ani Sean Connery z niego nie będzie.

ojej, święte słowa właśnie przeczytałem...super ;)

użytkownik usunięty

Skseruję swoją wypowiedź z innego tematu:
Może mu dosrał dlatego że specjalnością Majchrzaka są filmy których nikt nie ogląda, no i chyba przez całe życie nie zarobił tyle co Kondrat przez minutę opowiadający o lokacie... A ostatni dobry film Kondrata nakręcił jakieś 2 lata temu. Wydaja mi się że z Majchrzaka wychodzi zwykłą zawiść i zadrość